reklama

Wrześniówkowe mamy

no to bawimy się w ten sam dzień;-)

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Nie zgadniecie gdzie moje dzieci sie bawia.
W łazience, po ciemku, wszystkie kalmoty na podłodze, wannie itp................... kto to będzie sprzątał, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............... ale jest jeden plus................ bawia sie ładnie i jest cicho

reklama
Agulka to Ty sie ciesz, że masz chwile spokoju a nie jeszcze narzekasz:-p a moja gwiazda chyba dziś zaczeka na mamusie bo ucieła sobie 2 godzinną drzemkę i wstała po 17:wściekła/y: a że pogoda do niczego to nawet M nie pójdzie z nią na dwór żeby ją wymęczyć:sorry:

No to już w domu :-D

Myślałam, że Kuba będzie spał dziś w nowym łózku, a tu kapa dopiero przywiozą w środę :-( ale dobre i to. Wybraliśmy model AGATKA 2 w ABRA. Fajne łóżeczko w kolorze brązowym.

Poza tym zakupiłam nową torebke i buciki wszystko w kolorze ecru :happy2::happy2::happy2: a od męża dostałam MP3 :szok::szok::szok: abym miała czego słuchać podczas pisania na forum w długie wieczory.

Sama mam wesele we wrześniu i nie wiem w czym pójde co zakupić. Myślałam o jakiejś zwiewnej sukience za kolano odcinaną pod biustem, ale jaki kolor :confused::confused: jedna niewiadoma!!!

Dzięki za polecenie tego antyperspirantu muszę zakupić ten EXIATIL czy jak to się pisze.

Hello czy ktos tu dzisiaj będzie?????? Od paru.......... nastu dni nie było mnie wieczorem i mam nadzieję, że jednak sama nie będę

Justyna warto iść do tego parku dinozaurów, my bylismy z wzeszłym roku i dzieciaki były zadowolone

witam wieczorowo:-):-)

napalilam w domku i cieplutko mamy:tak::-)

zglupiec mozna przez te poogde, a co najgorsze, to nie widac ladnych prognoz:no:

Justyna, ja tez dzis juz nie mialam sil do Jultiki. chyba obie przed@ takie osy jestesmy:zawstydzona/y:

W cyrku było nawet, nawet J mówił, ale Adaś po godzinie się NUDZIŁ

nic dziwnego, nasze dzieciaki dluzej raczej nie usiedza

Jak teraz bylismy na weselu to 2 dziewczynki w takich zwiewzych sukienusiach byly,a 3 w takich falbaniastych ech i ach i matki tych wystrojonych co chwila : ojejku nie biegaj,bo sie przewrocisz, bo pobrodzisz, bo podrzesz

nie libie takich sukienek dla malych dziewczynek, bo wcale one piekne nie sa, a po drugie to zazwyczaj sa dlugie lub do pol lydki i bez sensu to wyglada, bo jak male-stare:dry:

Poza tym zakupiłam nową torebke i buciki wszystko w kolorze ecru :happy2::happy2::happy2: a od męża dostałam MP3 :szok::szok::szok: abym miała czego słuchać podczas pisania na forum w długie wieczory.

fiu, fiu!!;-)

Moje cudo jeszcze rzadzi i nawet nie mysli o sprzataniu. Nic do niego nie przemawia. Chyba za chwile mu wtrzepie:wściekła/y: Donka to chyba nie nasze @ tylko pogoda na te male smrodki tak wplywa. Jeszcze poprasowac musze,wrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry