reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja!

u nas juz 18st i slonko. goraco jest, bo duszno i wilgotno. troche oslabiajace to nagle cieplo. latamy w krotkim rekawku:-)

ja korzytsam z poogdy i wietrze posciel, w koncu bede mogla zmienic nasze smierdziuszki:happy2::-p

wsadzilam pomidorki:-)

pranko wstawie w poludnie. mam nadzieje, ze zdazy przewiac, zanim sie zaczna burze

musze isc zaplacic za parking, ale jakos mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jeszcze trawe musze skosic, tylko czekam, az troche przeschnie. teraz jak tak ciagle pada i jest cieplawo, to rosnie jak wsciekla, a nie am kiedy skosic:cool2:

Mówię cicho żeby nie zapeszyć ale u nas wychodzi słoneczko:-) rozmawiałam z teściową mówi, ze mała dziś znacznie lepiej:tak: zresztą ja też całkiem dobrze już się mam jeszcze gardło mnie boli ale to nawet lepiej bo sie nieobżeram przynajmniej;-):-D biorę się za wystawianie faktur bo patrzą na mnie od rana i mi sie nie chce:eek:

Witam!

My również dziś korzystaliśmy z pogody bo było i jest bardzo ładnie. Przed chwilą był deszcz, ale już po nim nie ma śladu :tak::-D byliśmy na spacerku i na placu zabaw. Teraz mały śpi.

Majandra i jak woda opada????

fajnie, ze pogoda chociaz raz na jakis czas nas rozpieszcza sloneczkiem:-):-)

ogladalam w necie zdjecia z Sandomierza i powiem Wam, ze takiego widoku to jeszcze nie widzialaam:szok::szok::-(:-(:-(:-( domy po dach zalane:-(:-(:-(:-(:-(

Aneta, zdrowka dla Was obu

my czekamy na P. juz wg mnie p[owinien byc:sorry:

A ja właśnie miała długą ciekawą pogawędkę z emeytowanym dziennikarzem obecnie piszącym przewodnik po Ziemi kłodzkiej i poddał mi fajny pomysł na własny biznes;-) ciekawe jak M się do tego ustosunkuje:dry:

reklama
Donkat straszna ta powódź aż nie mieści mi się to w głowie
Aneta o własny biznes super mysl myśl może akurat powodzenia życzę

Ja zmykam sprzątać chociaż tak mi się nie chce bleee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry