reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiu cieszę się, że wyjazd i pogoda się udał :-) oczywiście zdjęcia już na zamkniętym ;-)

Majandra nie miałam specjalne doniczki dla storczykó :-( nie wymawiając dbalam o nie bardzo starnannie i taki klops.

reklama
witam
u nas nawet słoneczko świeci
Mateuszka nadal męczy ten kaszeli katar już niewiem jak mu pomóc posmarowałam go plumexem daje wziewy ,zyrtec ,supremin, co chwile ściągam z noska wydzielinę i wogóle nie widzę poprawy:-(boję się żeby to nie rozwineło się w coś większego:sorry2:co mu mogę jeszcze podac żeby złagodzic kaszel???

Monika wstyd się przyznać, ale Kuba tak dawno miał kaszel i katar :zawstydzona/y: że nie wiem co mogłabyś mu zapodać :confused::confused::confused: wg mnie najlepiej jak przejdziesz się z nim jutro do lekarza, aby faktycznie nie poszło to za daleko a tak to osłucha i będziesz wiedziała na czym stoisz.

U Nas wspaniała pogoda!!! Przed 14 pojechaliśmy do mojej mamy przeszliśmy się na cmentarz a w drodze powrotnej zaliczyliśmy park i plac zabaw :-D kiedy wróciliśmy szwagierka robiła grilla to mieliśmy kiełbachy ;-) a teraz mały leży już w łóżku po kąpieli.... ciekawe kiedy uśnie :confused::sorry::eek:

Kasiu, nie musisz mieć specjalnej doniczki, wystarczy przeźroczysta osłonka, najlepiej szklana, bo korzenie storczyków lubią słońce.

Monia, ja Ci nie pomogę, bo Maciuś nigdy nie miał kaszlu.

z tym kaszlem u Matiego to jest tak że pół dnia może nie kaszlec ale jak zacznie to az go na wymioty zbiera i tak przez jakiś czas i znów spokój:sorry:
u nas dziś też piękna pogoda i dużo dnia spędziliśmy na dworze a teraz oglądamy wiadomości i aż płakac się chce jak to się ogląda:-(:-(:-(tyle miast i wsi zalanych:-(:-(:-(aż się wierzyc nie chce:no:

Witam się i ja:-) i melduje, że choróbsko już poszło sobie od nas:-) co prawda małej został jeszcze taki suchy kaszel ale mam nadzieję że i on minie:tak: własnie Monia apropo kaszlu przy poprzedniej chorobie Tuśki pani doktor poleciła nam syropek prawoślazowy + syropek na alergie o nazwie clemastinum i muszę przyznać że szybko się z kaszlem ta mieszanka rozprawiła więc dzisiaj zaczęłam małej go też podawać:tak: i mam nadzieję, że minie szybciutko:tak: co do interesu to napiszę jutro na zamkniętym co by mi stąd ktoś pomysłu nie zwinął;-)
Majandra jak tam sytuacja u Was?

witam!!!

zaraz ide sie myc i spac, bo przysypiam an siedzaco:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fajny dzien dzis mielismy. poogda superowa:-):-) P jedzie dopiero we wtorek rano, wiec dzis sie cieszylismy soba:-):-):-):-):-):-)az mi serce rosnie, jak widze, jak Niunka sie cieszy z czasu spedzonego z P:-):-):-):-):-)
bylismy na motocrossach i wygralam zestaw mieczy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jutro lece na drugi kurs. koniec z poznym wstawaniem, terax codziennie pobudka o 6.00:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

teraz oglądamy wiadomości i aż płakac się chce jak to się ogląda:-(:-(:-(tyle miast i wsi zalanych:-(:-(:-(aż się wierzyc nie chce:no:

ja dzis tez troche podejrzalam w TV i az serce sie kroi:-(:-(:-(:-(:-(

witam
u nas nawet słoneczko świeci
Mateuszka nadal męczy ten kaszeli katar już niewiem jak mu pomóc posmarowałam go plumexem daje wziewy ,zyrtec ,supremin, co chwile ściągam z noska wydzielinę i wogóle nie widzę poprawy:-(boję się żeby to nie rozwineło się w coś większego:sorry2:co mu mogę jeszcze podac żeby złagodzic kaszel???

To co napisała Aneta możesz śmiało podawać a masz może w domu Eurespal ? ? Bo też warto podać , poza tym muszę Ci powiedzieć że mój młody też kaszle już od dwóch tygodni nie ma kataru ani innych dolegliwości tylko ten kaszel został wrrrrrrrrrrr już przestałam mu podawać syropy bo ile można.
Monia a młody kaszle Ci tylko w dzień czy jak zaśnie to też??? bo jakw nocy też kaszel to lepirj pójść "to zbadać"

Monika wstyd się przyznać, ale Kuba tak dawno miał kaszel i katar :zawstydzona/y: że nie wiem co mogłabyś mu zapodać :confused::confused::confused: wg mnie najlepiej jak przejdziesz się z nim jutro do lekarza, aby faktycznie nie poszło to za daleko a tak to osłucha i będziesz wiedziała na czym stoisz.

U Nas wspaniała pogoda!!! Przed 14 pojechaliśmy do mojej mamy przeszliśmy się na cmentarz a w drodze powrotnej zaliczyliśmy park i plac zabaw :-D kiedy wróciliśmy szwagierka robiła grilla to mieliśmy kiełbachy ;-) a teraz mały leży już w łóżku po kąpieli.... ciekawe kiedy uśnie :confused::sorry::eek:

Jaki wstyd kobiety ja to Ci zazdroszczę

Kasiu, nie musisz mieć specjalnej doniczki, wystarczy przeźroczysta osłonka, najlepiej szklana, bo korzenie storczyków lubią słońce.

Monia, ja Ci nie pomogę, bo Maciuś nigdy nie miał kaszlu.

Szczęściara :-)

A u Nas był udany weekend piękna pogoda i spędziliśmy go miło rodzinnie byliśmy na spacerach i jeżdziliśmy na rowerach i był grill i było super a dzisiaj zahaczyliśmy o słynne Sopockie gofry teraz tylko coś się oziębiło i na dworze jest brrrrrrrr
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
To co napisała Aneta możesz śmiało podawać a masz może w domu Eurespal ? ? Bo też warto podać , poza tym muszę Ci powiedzieć że mój młody też kaszle już od dwóch tygodni nie ma kataru ani innych dolegliwości tylko ten kaszel został wrrrrrrrrrrr już przestałam mu podawać syropy bo ile można.
Monia a młody kaszle Ci tylko w dzień czy jak zaśnie to też??? bo jakw nocy też kaszel to lepirj pójść "to zbadać"

Eurospalu nie mam a Mateusz to kaszle różnie tak jak pisałam pół dnia ma spokój a jak go weźmie to aż się dusi wczoraj w nocy kaszlał dzis już go nie słyszałam:no:ale z nos zapchany

A u Nas był udany weekend piękna pogoda i spędziliśmy go miło rodzinnie byliśmy na spacerach i jeżdziliśmy na rowerach i był grill i było super a dzisiaj zahaczyliśmy o słynne Sopockie gofry teraz tylko coś się oziębiło i na dworze jest brrrrrrrr
Pozdrawiam
zazdroszczę aktywnie spędzonego weekendu:cool2:

Donkat
miłego kursowania:tak:
dziewczyny mam nadzieję że z rana wszystkie się zameldujecie że żadnej tam nie zalało bo z tą powodzią to koszmar:wściekła/y:
Gagulec jak się czujesz co u Was odezwij się :tak:
ktoś wie co u Gabids???długo jej nie było na BB:-(

reklama
Witam!

Humor do dupy!!!!!!:wściekła/y:

Monika i jak Mateusz????

Pogoda do kitu!!!!! Wczoraj znalazłam na stronie mojego PUP oferte pracy dziś będę dzwonić ciekawe czy aktualne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry