Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co mu mogę jeszcze podac żeby złagodzic kaszel???
że nie wiem co mogłabyś mu zapodać 

wg mnie najlepiej jak przejdziesz się z nim jutro do lekarza, aby faktycznie nie poszło to za daleko a tak to osłucha i będziesz wiedziała na czym stoisz.
kiedy wróciliśmy szwagierka robiła grilla to mieliśmy kiełbachy ;-) a teraz mały leży już w łóżku po kąpieli.... ciekawe kiedy uśnie 

własnie Monia apropo kaszlu przy poprzedniej chorobie Tuśki pani doktor poleciła nam syropek prawoślazowy + syropek na alergie o nazwie clemastinum i muszę przyznać że szybko się z kaszlem ta mieszanka rozprawiła więc dzisiaj zaczęłam małej go też podawać
i mam nadzieję, że minie szybciutko
co do interesu to napiszę jutro na zamkniętym co by mi stąd ktoś pomysłu nie zwinął;-)

teraz oglądamy wiadomości i aż płakac się chce jak to się ogląda:--
-(tyle miast i wsi zalanych:-
-
-(aż się wierzyc nie chce
![]()
witam
u nas nawet słoneczko świeci
Mateuszka nadal męczy ten kaszeli katar już niewiem jak mu pomóc posmarowałam go plumexem daje wziewy ,zyrtec ,supremin, co chwile ściągam z noska wydzielinę i wogóle nie widzę poprawy:-(boję się żeby to nie rozwineło się w coś większegoco mu mogę jeszcze podac żeby złagodzic kaszel???
Monika wstyd się przyznać, ale Kuba tak dawno miał kaszel i katarże nie wiem co mogłabyś mu zapodać
wg mnie najlepiej jak przejdziesz się z nim jutro do lekarza, aby faktycznie nie poszło to za daleko a tak to osłucha i będziesz wiedziała na czym stoisz.
U Nas wspaniała pogoda!!! Przed 14 pojechaliśmy do mojej mamy przeszliśmy się na cmentarz a w drodze powrotnej zaliczyliśmy park i plac zabawkiedy wróciliśmy szwagierka robiła grilla to mieliśmy kiełbachy ;-) a teraz mały leży już w łóżku po kąpieli.... ciekawe kiedy uśnie
![]()
Kasiu, nie musisz mieć specjalnej doniczki, wystarczy przeźroczysta osłonka, najlepiej szklana, bo korzenie storczyków lubią słońce.
Monia, ja Ci nie pomogę, bo Maciuś nigdy nie miał kaszlu.
zazdroszczę aktywnie spędzonego weekenduTo co napisała Aneta możesz śmiało podawać a masz może w domu Eurespal ? ? Bo też warto podać , poza tym muszę Ci powiedzieć że mój młody też kaszle już od dwóch tygodni nie ma kataru ani innych dolegliwości tylko ten kaszel został wrrrrrrrrrrr już przestałam mu podawać syropy bo ile można.
Monia a młody kaszle Ci tylko w dzień czy jak zaśnie to też??? bo jakw nocy też kaszel to lepirj pójść "to zbadać"
Eurospalu nie mam a Mateusz to kaszle różnie tak jak pisałam pół dnia ma spokój a jak go weźmie to aż się dusi wczoraj w nocy kaszlał dzis już go nie słyszałamale z nos zapchany
A u Nas był udany weekend piękna pogoda i spędziliśmy go miło rodzinnie byliśmy na spacerach i jeżdziliśmy na rowerach i był grill i było super a dzisiaj zahaczyliśmy o słynne Sopockie gofry teraz tylko coś się oziębiło i na dworze jest brrrrrrrr
Pozdrawiam