reklama

Wrześniówkowe mamy

Wiecie co można kota dostać!!!!!

Tyle ile ja wysłałam CV wraz z listem motywacyjnym to chyba nikt tyle nie nadał :wściekła/y: jak kuźwa pracować nie chciałam to mnie wypychali a jak teraz chce to kuźwa nikt mnie nie chce :-(:-(:sad::sad::sad:

Agulka tak też zauważyłam że Anetki jest coraz mniej, ale pewnie dlatego, że Nas jest coraz mniej a raczej coraz rzadziej piszemy:-(

reklama
Witam i ja. U nas dziwna pogoda. Jeszcze nas nie zalało i chyba już nie zaleje.
Maciuś na dworku z dziadkami, a ja małe porządki w szafie męża robię, póki go nie ma muszę korzystać ;-):-p

No i zgodnie z obietnicą jestem;-) ogarnęłam już po śniadaniach a w sprzatanie jadalni i kuchni udało mi się wrobić panią Tereskę wieć mogę sobie odsapnąć;-) chyba przedwcześnie sie pochwaliłam że mała ok bo w nocy miała katar i paskudnie kaszlała:wściekła/y: także syropkujemy się nadal ale dobrze, że chociaż gorączki już nie ma od soboty rana to przynajmniej nie musimy się już kisić w domu:tak: a wreszcie u nas pogoda jako taka;-) jutro wybieramy się na zakupy do galerii bo podobno wyprzedaże w 5-10-15 a może nie uwieżycie:-D ale moje dziecko naprawdę nie ma sweterków:sorry: wiec może akurat coś trafimy. Poza tym muszę jeszcze sie pocieszyć pasatem bo popołudniu ma przyjśc kupiec i coś czuję że będę musiała sie z nim ostatecznie pożegnać:sorry:no a jeśli tak to w środę będę musiała się wybrać mercedesem na wycieczkę co by sie oswoić z ta pół ciężarówką trochę;-):-D

Agulka tak też zauważyłam że Anetki jest coraz mniej, ale pewnie dlatego, że Nas jest coraz mniej a raczej coraz rzadziej piszemy:-(

Trochę masz racji Kasiu, ale prawda jest też tak że postanowiłam więcej czasu poświęcać Tuśce bo jak siąde przed kompkiem to trudno się oderwać:zawstydzona/y: więc staram sie zajrzeć chociaż raz dziennie ;-) a dwa że wzięłą mnie na porządki generalne w chacie i trochę mi czasu na tym schodzi;-)

Justyna fajowy tv i fontanna:-) zdrówka dla Matusia:tak:

witam!!!!!!!

mamy teraz zajecia komputerowe i w miedzyczasie sobie do Was zajrzalam, bo nie wiem, czy dam rade wieczorem

P dzis ma szczepionke, wiec jeszcze ejst w domu, a to oznacza wiecej roboty dla mnie:-D

wieczorem ma przyjsc dziewczyna na korki z ros.

jutro ten pierwszy kurs

ten dzisiejszy taki sobie. niby OK, ale jakas kiepska organizacja

chcialam Wam wszystkim odpisac, ale juz przyszla kobietka i zaczynamy zajecia

Pozdrawiam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu ja nawet nie oglądam bo mam 5 par japonek a i tak praktycznie chodzę tylko w jednych ulubionych:-D więc nie będę się napalać nie potrzebnie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry