reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Też mam taką nadzieję;-) tym bardziej ze zaraz Barwy Szczęścia i M jak miłość iwęc pewnie ani się obejrzę a już będę jechała do domciu:tak:

Monika mnie w tym miesiącu niestety nie stać na coś wyszukanego dla mamy musiałam zakupić nowy telefon bo mąż łaskawie mi stary zepsuł i niestety to ja musiałam sobie kupić!!!! Tak więc pozostane tradycyjnie przy kwiatach i buziaku :-D

Ma być dziś ponoć pogodnie :sorry: ale jak widzę łeb Nam urwie jak wyjdziemy z domu :wściekła/y: zastanawiam się czy jest :wściekła/y:sens jechania z dzieckiem na ten plac zabaw bo nie wiadomo czy jakieś dziecko będzie... stopni 13 jak na 7.00 rano nawet spoko.

Łeb pęka!!!!!!

Witam właśnie wstaliśmy:-p
u nas piękna pogoda a to dobrze bo wybieram się do miasta tylko jeszcze nie wiem czy do południa czy popołudniu.Napisałam smska do kollezanki bo przy okazji bym ją odwiedziła :tak:ale coś nie odpisuje........:dry:
ja niby tez miałam na dzień matki nie wykosztowywac się bo z kasą krucho ale obiecałam mamie jak była w szpitalu że jej kupię łańcuszek bo stary zgubiła więc muszę sie wywiązac z obietnicy....

Monia a moze brat by laskawie zlozyl sie z Toba?? My kupujemy storczyki. Mialo byc slodkie,ale,ze tesciowa jest po usowaniu woreczka zolciowego i na diecie jest to kupujemy kwiatka. Musze sie zebrac i jechac do miasta,bo zamiast wczoraj kupic to pojechalam zla do domu.
Ale wieje!! Mam czerwone wlosy. Wieczorem robilam henna rubinowa

justyna czekamy na fotki czerwonych włosów:tak:
Justyna juz widze jak ja mam sie składac z bratem na prezent:sorry2:kiedy wogóle my się ostatnio widzieli.........urodziny Oli:eek:
jadę teraz pa jak wróce to się odezwę albo i nie......:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry