reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z samego rana i za chwile znikam
Mamuśki kochane wszystkiego Naj Naj Naj w tym pięknym dniu
ja już dostałam od Oli prezencik narysowała i wycieła dla mnie tancerkę a teraz robi laurkę:-)A Matuś jak się obudził to pierwsze słowa co powiedział do mnie były KOCHAM CIĘ:-):-):-)i to są najwspalnialsze prezenty od dzieci bo prosto z serduszka:tak::tak::tak:

Justyna, mnie też boli. I okropnie niewyspana jestem.

U nas wiatr okropny, na balkonie wiszą tylko ręczniki, bo inne rzeczy to by mi zaraz do sąsiadów poleciały.

Maciuś też jakiś lekki katarek ma, ale poszedł już z dziadkami na spacer.

Witam się i ja:-) byliśmy rano już u teściowej z prezentem i życzonkami;-) przy okazji skoczyłam do hurtowni zabawek ale załamałam się cenami rowerków i chyba kupimy małej jakiś w carfurze na Dzień dziecka:-)przy okazji kupiłam niuńce wreszcie kaloszki:-) wczoraj w 5-10-15 była bryndza także wyszłam z pustymi rękami:cool: nawet m był w szoku że nic nie kupiłam:szok::-D dziś mam nadzieję uda nam się podjechać do Bystrzycy do pepco to może tam jakiś sweterek upuluje;-)

Witam się i ja:-) byliśmy rano już u teściowej z prezentem i życzonkami;-) przy okazji skoczyłam do hurtowni zabawek ale załamałam się cenami rowerków i chyba kupimy małej jakiś w carfurze na Dzień dziecka:-)przy okazji kupiłam niuńce wreszcie kaloszki:-) wczoraj w 5-10-15 była bryndza także wyszłam z pustymi rękami:cool: nawet m był w szoku że nic nie kupiłam:szok::-D dziś mam nadzieję uda nam się podjechać do Bystrzycy do pepco to może tam jakiś sweterek upuluje;-)

to zdarzyło Ci sie kolejny raz................. kiedys tak samo z pustymi rękoma wyszłaś............. cos złego się dzieje z Tobą:-p;-):-D

Ja kupiłam w necie rowerek i CZEKAM :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale muszę wybaczyć, bo przez powódź przesyłki chodza wolniej, facet mówił, że do piątku powinnam dostać

Cześć
Matko nie wiem co jest -czy pogoda do duszy czy co bo normalnie jak lunatyk chodzę. Na dokładkę zrobiłam sobie spacerek do miasta z Damianem i po trzech godzinach łazikowania mam serdecznie dość:cool2: Ale przynajmniej w końcu moje dziecko ma pidżamkę z krótkim rękawkiem na zmianę a ja koszulkę nocną do szpitala:dry:
a teraz idę się przytulic do Młodego i moze uda sie uciać mała drzemkę- a na 16 do gina-znowu:shocked2:
Pozdrawiam
Miłego dnia

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak::-D a z okazji dnia mamy Nam wszystkim życzę więcej cierpliwości i zrozumienia dla Naszych pociech :tak::-D

R pojechał ze szwagrem na pogotowie..... szwagier rąbał drzewo i sobie odrąbał kawałek kciuka :szok::szok::szok:

Miało u Nas dzis padać a cały dzień pięknie słoneczko świeci :tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry