reklama

Wrześniówkowe mamy

Miało u Nas dzis padać a cały dzień pięknie słoneczko świeci :tak::-D
a u nas miało byc dziś słoneczko i nie padac a padało...
Kurna cos z bateria mi sie zrobilo. Mam podlaczony kabel, laduje,ale dioda baterii nie swieci. Do tego jak wylacze kabel to laptop wylacza sie :eek:
też tak miałam jakiś czas temu ......ale zapomniałąm co było przyczyną.Spróbuj wyłączyc kompa i wyjąc baterię czy po włączeniu dalej tak będzie się robic...

u nas dzis dzień zleciał szybciutko obiadek zjadłam u mamy w towarzystwie brata i bratowej:shocked2:a popołudnie u teściów.
Koleżanka z którą się tu kolegowałam i chodziłam na spacery (ta co ma dzieci w wieku moich szkrabów i niekiedy mi ich podrzucała) wylatuje jutro do Irlandii :-(i jakoś mi smutno:-(a Oli jak powiedziałam to się bidulka rozpłakała i ciężko mi ją było uspokoic:no2::frown:

Ostatnia edycja:
reklama
wyjecie baterii niestety nie pomoglo
to nie wiem co by mogło byc przyczyną ja w takich sytuacjach to proszę o radę Majandrę wkońcu ma w domu męża informatyka:tak:no i już kilka razy mi pomogła jak miałam problemy z komputerem:-)
edit.Majandra pamiętasz jak panikowałam że mi literki nie działają:-D:-D:-D;-)no i oczywiście Majandra pomogłą:tak:

dobrze jest wlozona,bo wyjmowalam i wkladalam kilka razy. Ogladalam film i wylaczyl mi sie laptop,a byl na baterii. Teraz na kablu dziala,ale nie ma tej diodki zapalonej wiec na moje nie widzi baterii

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry