reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna w starym laptopie to bateria Nam zaczeła szwankować bo ciągle korzystaliśmy z kompa na kablu. R mi powiedział, że jak teraz będę korzystać to abym pamiętała o odłączeniu kabla jak się bateria nałąduje. Może o to chodzi???

Justyna w starym laptopie to bateria Nam zaczeła szwankować bo ciągle korzystaliśmy z kompa na kablu. R mi powiedział, że jak teraz będę korzystać to abym pamiętała o odłączeniu kabla jak się bateria nałąduje. Może o to chodzi???
Ciekawe.......ja też cały czas na kablu korzystam..........
ale spac mi się chce a obudził mnie dzwonek do drzwi 5min temu....dzieci jeszcze śpią:tak:pogoda za oknem widac bardzo ładna a ja 0 planów na dzis D jak zwykle będzie ok 20 już mnie to powoli zaczyna..................przyjedzie poje i idzie do garażu a tyle go mamy i tak codziennie :wściekła/y:

Monia ile masz na termometrze?????Ponoć ma być u Nas na śląsku cieplutko koło 22 :-) ale co jak szaro buro na dworze. Może później wyskoczymy na krótki spacerek.

Uwaga uwaga przylazła @ :-D

No u Nas również wiatru nie ma, ale przed chwilą przestał padać deszcz. Stopni u Nas tyle samo :-D

A na kawke to chętnie ja się skusze :-):yes:

We wtorek już zakupiliśjy prezent dla Kubusia na dzień dziecka ostatecznie zostaliśmy przy Dyzku :-) będzie się bardziej cieszyć niż z rowerka, który może dostanie na urodziny.Piszę może bo we wrześniu idziemy na wesele do mojej koleżanki i musimy się ubrać i dać w koperte, a to też troszke skrobnie.

no to idę nastawiac tą wodę .......
my na dzień dziecka jeszcze nic nie mamy:no:muszę zajechac kupic Oli jakąś ,,barbie"koleżanka ostatnio kupiła swoim dziewczyną fajne syrenki za 12zł więc zajadę i ja kupię bo Oli się podobały a Mateuszowi to na miejscu zobacze co będzie mi się podobac w rozsądnej cenie:tak:

Kasia kawa dla Ciebie żebyś nie mówiła że Ci nie zrobiłam:-p:-p:-p
Ysp2uOxvU2uzw66dHv91LdeOz89MgG.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry