justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
wlasnie to samo sprawdzilam, nie laduje sie. A od czego mogla wysiasc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe.......ja też cały czas na kablu korzystam..........Justyna w starym laptopie to bateria Nam zaczeła szwankować bo ciągle korzystaliśmy z kompa na kablu. R mi powiedział, że jak teraz będę korzystać to abym pamiętała o odłączeniu kabla jak się bateria nałąduje. Może o to chodzi???
pogoda za oknem widac bardzo ładna a ja 0 planów na dzis D jak zwykle będzie ok 20 już mnie to powoli zaczyna..................przyjedzie poje i idzie do garażu a tyle go mamy i tak codziennie 
Kasiu u nas świeci słoneczko nie ma wiatru i jest 15,5stopnia:-)Monia ile masz na termometrze?????Ponoć ma być u Nas na śląsku cieplutko koło 22 :-) ale co jak szaro buro na dworze. Może później wyskoczymy na krótki spacerek.
Uwaga uwaga przylazła @![]()

muszę zajechac kupic Oli jakąś ,,barbie"koleżanka ostatnio kupiła swoim dziewczyną fajne syrenki za 12zł więc zajadę i ja kupię bo Oli się podobały a Mateuszowi to na miejscu zobacze co będzie mi się podobac w rozsądnej cenie