reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja :-) w nastroju wrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: od rana same niespodzianki pasat mi nie zapalił bo padł mu akumululator:wściekła/y: a wczoraj byli kupcy go ogladać i teraz się śmieję że nasz staruszek się obraził że chcemy go sprzedac i dlatego nie zapalił;-) potem na dzień dobry tak mnie goście w pracy wkurzyli, że miałam ochotę walnąć im śniadaniem w łeb:wściekła/y: dawno już mnie nikt tak nie podk****:wściekła/y: wczoraj popołudniu byłam u mamy i moja Gośka zabrała młodą na spacerek z Szymkiem, a my spokojnie pojechaliśmy do Bystrzycy do pepco i całe szczęście, bo wreszcie siadłam za kierownice mercedesa a tak bym się dziś chyba rano obsrała gdybym miała jechać nim pierwszy raz do pracy:sorry:

to zdarzyło Ci sie kolejny raz................. kiedys tak samo z pustymi rękoma wyszłaś............. cos złego się dzieje z Tobą:-p;-):-D

Chyba muszę się wybrać na jakąś terapie:szok:;-):-D:-p

reklama
A Kasia szkoda gadać:wściekła/y: chodziło o śniadanie. Najbardziej jestem zła bo oni są już u nas kolejny raz i zawsze jedzą śniadania i śniadania od lat wyglądają tak samo a oni czubki się przypieprzyli, że niby następni dla których nakrywałam mają jakieś specjalne sniadanie:eek: wkurzyłam się i powiedziałam, żeby zobaczyli że mają dokładnie to samo a tamci mają więcej bo najnormalniej przy jednym stoliku jedzą 4 osoby a przy drugim 6 więc automatycznie muszą mieć więcej na półmiskach.

Ja dopiero z kawka. Pranie w misce czeka, nie mam koncepcji na obiad, mlody memle sniadanie,a pogoda sliczna.
Monia my tez jeszcze nic nie mamy dla chlopakow na dzien dziecka. A mialas Oli kupi plecaczek do przedszkola?
Pamietacie jak w zeszlym tygodniu pisalam,ze tak dziwnie boli mnie elwy jajnik? To znowu mnie napieprza tak,ze wyprostowac sie nie moge, taki przeszywajacy bol, znowu po lewej stronie. Dobrze,ze jutro ide w koncu do gina

Ja dopiero z kawka. Pranie w misce czeka, nie mam koncepcji na obiad, mlody memle sniadanie,a pogoda sliczna.
Monia my tez jeszcze nic nie mamy dla chlopakow na dzien dziecka. A mialas Oli kupi plecaczek do przedszkola?
Pamietacie jak w zeszlym tygodniu pisalam,ze tak dziwnie boli mnie elwy jajnik? To znowu mnie napieprza tak,ze wyprostowac sie nie moge, taki przeszywajacy bol, znowu po lewej stronie. Dobrze,ze jutro ide w koncu do gina
JUstyna dobrze że idziesz do gina
wiem miałam kupic Oli plecaczek do przedszkola ale oglądałam te w biedronce i wydawały mi się jakieś takie malutkie:eek:a że ma posuche w lalkach wszystki bez nóg albo rąk tylko jedna dobra to kupię jej tą lalę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry