reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja się własnie objadłam łazankami:zawstydzona/y: i znowu Ci Niemcy mi się tu kręcą i szwargolą w kółko:wściekła/y:

Monia super ta suszarka :-)

Donkat jak to nie masz nic do napisania:cool: pisz jak na kursie i jak mała znosi takie rozłąki z Tobą;-) w koncu do tej pory najczęściej miała Cię cały czas dla siebie;-)

Nuśka a Ty co następna, która nie ma nic do napisania:eek: zjawiasz się od wielkiego dzwonu i jeszcze nie masz nic do napisania:-p;-) pisz tu szybko jak Igorek?Przeszedł mu ten kaszel?

reklama
Witam i ja z wieczora.

Zmęczona jestem, bo zamiast leniuchować, to się z Maciusiem wybrałam na kilka godzin na zakupy. Ale kupiłam mu butki na cieplejsze dni, upatrzyłam mu sandałki, ale poczekam jeszcze ze 2 tygodnie, bo jak na razie, to nie miałby kiedy ich założyć.

Monia, fajna suszarka. Mi by się taka na balkon przydała, ale raczej bym jej nie zmieściła :-D

Aneta, ładnie to tak? Sama się objadasz, a z nami się nie podzielisz? :-p;-)

Asiu super niespodziankę miała Julcia
a ja cieszę się jak głupia bo wkońcu kupiłam se suszarkę na pranie do ogrodu:-)bo miałam taką balkonowa ale spadła ostatnio z balkonu i się połamała

SUSZARKA OGRODOWA ALVE 50 m (999210632) - Aukcje internetowe Allegro
taką tylko że w tesko kupiłam ją po 89,90:happy2::-)

ja też taką chcę:eek::eek::eek::eek::eek:

ja równiez nie mam co pisać

a właściwie to mam, bo jestem wściekła i ryczeć mi się chce.
J powiedział, że przedstawienie Mai w przedszkolu jest o 15:30 ............... więc ja o tej godzinie się zjawiłam i zdążyłam na 4 minuty końca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i w ogóle zaczęli 10 min wczesniej, więc matka nie widziała solówki dziecka, podobno pieknie wyszło jej to, a sama samiusieńka , jedyna z grupy spiewała...:-(:-(:-(:-( Jest mi strasznie przykro, że nie mogłam jej obejrzeć........... ja również aparat i kamerę miałam..............
Mój brat nagrywał i mam nadzieję, że chrzesniaczke z filmował:cool::cool::cool::cool:
I wiadomo również ze z J o to sie pożarliśmy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Adaś nie chciał wyjśc z przedszkola tak mu sie podbało:sorry2:

Majandra podzieliłabym się ale wszystko zżarłam:zawstydzona/y:

Agulka nie dziwię się wkurzenia:wściekła/y: ja bym chyba swojego rozszarpała jakby mi M pomylił w takim dniu godziny przedstawienia:wściekła/y:

A ja się własnie objadłam łazankami:zawstydzona/y: i znowu Ci Niemcy mi się tu kręcą i szwargolą w kółko:wściekła/y:

Monia super ta suszarka :-)

Donkat jak to nie masz nic do napisania:cool: pisz jak na kursie i jak mała znosi takie rozłąki z Tobą;-) w koncu do tej pory najczęściej miała Cię cały czas dla siebie;-)

Nuśka a Ty co następna, która nie ma nic do napisania:eek: zjawiasz się od wielkiego dzwonu i jeszcze nie masz nic do napisania:-p;-) pisz tu szybko jak Igorek?Przeszedł mu ten kaszel?

tak, można powiedzieć ze jest już dobrze tylko ta pogoda wrrrrrr ze złości od godziny już leżę w łóżku .............:wściekła/y:

Witam i ja z wieczora.

Zmęczona jestem, bo zamiast leniuchować, to się z Maciusiem wybrałam na kilka godzin na zakupy. Ale kupiłam mu butki na cieplejsze dni, upatrzyłam mu sandałki, ale poczekam jeszcze ze 2 tygodnie, bo jak na razie, to nie miałby kiedy ich założyć.

Monia, fajna suszarka. Mi by się taka na balkon przydała, ale raczej bym jej nie zmieściła :-D

Aneta, ładnie to tak? Sama się objadasz, a z nami się nie podzielisz? :-p;-)
tylko kiedy one nadejdą :eek:

ja też taką chcę:eek::eek::eek::eek::eek:

ja równiez nie mam co pisać

J powiedział, że przedstawienie Mai w przedszkolu jest o 15:30 ............... więc ja o tej godzinie się zjawiłam i zdążyłam na 4 minuty końca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i w ogóle zaczęli 10 min wczesniej, więc matka nie widziała solówki dziecka, podobno pieknie wyszło jej to, a sama samiusieńka , jedyna z grupy spiewała...:-(:-(:-(:-( Jest mi strasznie przykro, że nie mogłam jej obejrzeć........... ja również aparat i kamerę miałam..............
Mój brat nagrywał i mam nadzieję, że chrzesniaczke z filmował:cool::cool::cool::cool:
I wiadomo również ze z J o to sie pożarliśmy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Adaś nie chciał wyjśc z przedszkola tak mu sie podbało:sorry2:

to faktycznie niefajnie :-(

Buziaki i dobrej nocki dla wszystkich

chyba zle to ujelam, nie tyle nie mam co pisac, co pisze z doskoku i ywszlam z rytmu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Julitka jest zadowolona z pobytu u babci, tylko ze wstawaniem troche gorzej. U babci nikt nie krzyczy i nie wymaga cudow, jak matka:sorry2:, wiec dziecko grzeczne. dodatkowo tesciowa pilnuje tez Julki (4m-ce), wiec Julitka jej pomaga:szok::szok::-D:-D:-D:-D

W drugi kurs sie wdrazam. Cala organizacja i struktura jest calkiem odmeinna od pierwszego i musze sie przyzwyczaic. Ogolnie grupa jest fajna, ale na pierwszym fajniejsza;-)

Robimy mojje mamie niespodzianke na Dzien Matki: udawalysmy z siostra, ze jestesmy tak zajete kursami (Ala ma juz wazna egzaminy), ze nie damy rady pod koniec maja wpasc. zyczenia zlozylysmy telefonicznie. a w niedziele sie zjedziemy z nienacka z prezentem:-):-):-):-):-):-):-):-) zabiore od razu mame do siebie:tak::tak:

Aga, powiesilabym J za jajka na suchej galezi!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::cool:

witam sie pierwsza :))

Aga pewnie Mai tez było strasznie smutno :((( ale trudno stało sie, zabierz małą na lody i bedzie dobrze :))

dziś P ma wolne wiec pewnie za duzo na forum nie zagoszcze... zaraz ide posprzatac chatke i przygotuje paczke zabawek po Juli do domu samotnej matki- ma ich stanowczo za duzo, niech sie komus przydadzą...

a i mąż powiedział ze w czerwcu jedziemy na 4 dni nad morze huuuura :)))

Witam
u nas piękna pogoda pranie już się suszy a 2 kręci
cośmnie plecy boląąąąąąąąąąąą:eek::eek::eek::eek:
Agulka ale ci J wykęcił numer:wściekła/y:ale napewno nie zrobił tego specjalnie...
Asia wy się macie super z tym morzem........ja też chcę nad morze......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry