witam!!!
niunka podrzemala w samochodzie, gdy w drodze powrotnej stalysmy w korkach -czulam sie jak w zapchanej W-wie, szok! i teraz jeszcze szaleje na dworze
skosilam trawke. Jutro i tak pewnie bedzie duzo roboty, bo P zjezdza:-):-)
ale sie dzis wynudzialm an kursie

taka dretwa baba prowadzila wyklad (jeszcze 3dni znia

), ze kazda ziewala. Zero predyspozycji do przekazywania wiedzy, a jak sie wybila z rytmu -czytania z kartki-to juz nie wiedziala co powiedziec

przygotuje paczke zabawek po Juli do domu samotnej matki- ma ich stanowczo za duzo, niech sie komus przydadzą...
ja chodze i po domu iz bieram rzeczy dla powodzian, oddam do Caritasu
sprawdza sprawdza i naprawdę jest bardzo pojemna:-)powiesiłam pranie z 1 pralki a miejsca zostało jeszcze na 3 prania

:-)
Monia, zbieraj pranie ze wsi i susz za oplata

Domuś pewnie, że bym go za jajca powiesila, ale szkoda "sprzętu" a poza ty w tym tygodniu miał już dość stresów
Adaśko dzis w nocy sie zlał ( drugi raz odkąd śpi bez pampera) i się nie obudził, rano przyszedł zmarznięty........... choróbsko gotowe............. dałam mu już jakieś medykamenty by się czasem nie rozwinęło.................. przez godzine nie mógł się rozgrzać, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dlatego mowie, zeby an suchej, to by dlugo nie wisial i jajeczka by ocalaly

To Adas musial baaaardzo mocno spac
kurcze nie wiem co mi się dzieje tak mnie te plecy napieprzają.......ledwo chodzę przed chwilą siadłam na kanape i nie umiałam wstac

a podłogi czekają na umycie.......
a moze zle spalas?
juz załatwilismy rezerwacje nad morzem jedziemy w te samo miejsce gdzie teraz byliśmy - jeszcze taki blisko morza nigdy nie miałam kwatery ( jak sie otwierało okno słyszało sie morze) a gościu chce tylko 30zl od osoby i nie bierze opłaty za dziecko

)) ale sie ciesze

)
oby i tym razem poogda dopisala:-):-):-)
A jesli chodzi o jajeczkowanie to musialabym codziennie jezdzic na usg albo na badanie krwi zeby dokladnie okreslic kiedy jajeczkuje i czy pracuja oba jajniki.
Justa, kup sobie testy owulacyjne i sama codziennie sprawdzaj. tak zrobila kolezanka, ktora nie miala jeszcze od porodu okresu. sprawdzila i od razu zaszla