reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam w słoczeny piekny dzisń

Domuś pewnie, że bym go za jajca powiesila, ale szkoda "sprzętu" a poza ty w tym tygodniu miał już dość stresów

witam sie pierwsza :))

Aga pewnie Mai tez było strasznie smutno :((( ale trudno stało sie, zabierz małą na lody i bedzie dobrze :))

dziś P ma wolne wiec pewnie za duzo na forum nie zagoszcze... zaraz ide posprzatac chatke i przygotuje paczke zabawek po Juli do domu samotnej matki- ma ich stanowczo za duzo, niech sie komus przydadzą...

a i mąż powiedział ze w czerwcu jedziemy na 4 dni nad morze huuuura :)))

gdybym ją nie przerposiła to nawet by nie zauwazyła, że na końcówkę zdążyłam...............
Witam
u nas piękna pogoda pranie już się suszy a 2 kręci
cośmnie plecy boląąąąąąąąąąąą:eek::eek::eek::eek:
Agulka ale ci J wykęcił numer:wściekła/y:ale napewno nie zrobił tego specjalnie...
Asia wy się macie super z tym morzem........ja też chcę nad morze......
pewnie że nie specjalnie...............

Adaśko dzis w nocy sie zlał ( drugi raz odkąd śpi bez pampera) i się nie obudził, rano przyszedł zmarznięty........... choróbsko gotowe............. dałam mu już jakieś medykamenty by się czasem nie rozwinęło.................. przez godzine nie mógł się rozgrzać, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kurcze nie wiem co mi się dzieje tak mnie te plecy napieprzają.......ledwo chodzę przed chwilą siadłam na kanape i nie umiałam wstac:eek:a podłogi czekają na umycie.......
Agulka daj Adasiowi coś na wzmocnienie ,zrób mu cherbatkę ciepłą najlepiej jak masz to malinową i może akurat nic się nie rozwinie........

Witam się i ja:-) u nas też pogoda jak z bajki:-) nareszcie;-) oby tak zostało. Także z pewnością większą część dnia spędzimy z małą na dworze:tak:

U nas ladnie. Jak na zlosc,bo jade na 13 do gina. Wczoraj pralam to zaczelo padac:wściekła/y:
Monia moze zawialo Cie gdzies??
Agulka biedny siurus, juz widze jaki lodowaty byl Adas

u WAs ładna pogoda a u nas 1,5 godziny ulewy :(( niby jest ciepło ale dawno takiego deszczu nie widziałam...

juz załatwilismy rezerwacje nad morzem jedziemy w te samo miejsce gdzie teraz byliśmy - jeszcze taki blisko morza nigdy nie miałam kwatery ( jak sie otwierało okno słyszało sie morze) a gościu chce tylko 30zl od osoby i nie bierze opłaty za dziecko :))) ale sie ciesze :))

Bylam u gina. W srodku wszystko ok. Cytologia za miesiac do odbioru w recepcji. Na usg cyckow to musialabym umowic sie osobno,ale lepiej zebym wziela skierowanie od rodzinnego do Poznania na onkologie na testy. A jesli chodzi o jajeczkowanie to musialabym codziennie jezdzic na usg albo na badanie krwi zeby dokladnie okreslic kiedy jajeczkuje i czy pracuja oba jajniki. A na ogolne badanie poziomu progesteronu tez nie dostaalam. Dupa! To moze rodzinny predzej dalby mi takie skierowanie??
Bylam w Lidlu i kupilam sobie pojemniki z tych z zoltymi wieczkami, najwieksze, 2l

reklama
witam!!!

niunka podrzemala w samochodzie, gdy w drodze powrotnej stalysmy w korkach -czulam sie jak w zapchanej W-wie, szok! i teraz jeszcze szaleje na dworze

skosilam trawke. Jutro i tak pewnie bedzie duzo roboty, bo P zjezdza:-):-)

ale sie dzis wynudzialm an kursie:dry:taka dretwa baba prowadzila wyklad (jeszcze 3dni znia:wściekła/y:), ze kazda ziewala. Zero predyspozycji do przekazywania wiedzy, a jak sie wybila z rytmu -czytania z kartki-to juz nie wiedziala co powiedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przygotuje paczke zabawek po Juli do domu samotnej matki- ma ich stanowczo za duzo, niech sie komus przydadzą...

ja chodze i po domu iz bieram rzeczy dla powodzian, oddam do Caritasu

sprawdza sprawdza i naprawdę jest bardzo pojemna:-)powiesiłam pranie z 1 pralki a miejsca zostało jeszcze na 3 prania:szok::-)

Monia, zbieraj pranie ze wsi i susz za oplata:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Domuś pewnie, że bym go za jajca powiesila, ale szkoda "sprzętu" a poza ty w tym tygodniu miał już dość stresów

Adaśko dzis w nocy sie zlał ( drugi raz odkąd śpi bez pampera) i się nie obudził, rano przyszedł zmarznięty........... choróbsko gotowe............. dałam mu już jakieś medykamenty by się czasem nie rozwinęło.................. przez godzine nie mógł się rozgrzać, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dlatego mowie, zeby an suchej, to by dlugo nie wisial i jajeczka by ocalaly:-D:-D:-D:-D:-D

To Adas musial baaaardzo mocno spac

kurcze nie wiem co mi się dzieje tak mnie te plecy napieprzają.......ledwo chodzę przed chwilą siadłam na kanape i nie umiałam wstac:eek:a podłogi czekają na umycie.......

a moze zle spalas?

juz załatwilismy rezerwacje nad morzem jedziemy w te samo miejsce gdzie teraz byliśmy - jeszcze taki blisko morza nigdy nie miałam kwatery ( jak sie otwierało okno słyszało sie morze) a gościu chce tylko 30zl od osoby i nie bierze opłaty za dziecko :))) ale sie ciesze :))

oby i tym razem poogda dopisala:-):-):-)

A jesli chodzi o jajeczkowanie to musialabym codziennie jezdzic na usg albo na badanie krwi zeby dokladnie okreslic kiedy jajeczkuje i czy pracuja oba jajniki.

Justa,
kup sobie testy owulacyjne i sama codziennie sprawdzaj. tak zrobila kolezanka, ktora nie miala jeszcze od porodu okresu. sprawdzila i od razu zaszla

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry