reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

mala przerwa w sprzataniu;-)

poogda na razie sloneczna i cieplutka.pranie sie suszy:tak:

P jedzie na koszenie do goscia i niunka usilnie sie wybiera razem z nim:-D:-D:-D

Pogoda od wczoraj piękna!!!! Wczoraj juz na letniaka z rana pojechaliśmy do babci Oli i na plac zabaw. O 14 przedszkole do którego będę chciała zapisać Kube organizowało festyn dla dzieci były dmuchane zamki do skakania i ogromniaste piłki, do których dzieciaki mogły wejść i się turlać :-) piłki puszczane były na wodzie w dmuchanym basenie :-) zabawa na 102. Dziś również zapowiada się na piękny dzień więc mały pewnie bedzie ogródek kosił.

fajne mieliscie popoludnie:-):tak::tak::tak:

ladne, choc nie moj styl. Butki bardzo kobiece

No i w końcu u nas pojawiło się słonko- hip hip hurra. na dokładkę zjechał M na weekend wiec teraz malutka chwila na odsapniecie ( drzemka Damiana) i lecimy na świeże powietrze.

Gagulec, Ty za daleko nie odchodz, bo jak Cie zlapie porod:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
M na dlugo zjechal? zalapie sie na akcje?

reklama
Kasiu i sukienka i butki baaardzo mi sie podobaja :))

a Wy kiedy jedziecie nad morze i gdzie bo chyba cos przeoczyłam:)

my znów jedziemy do Międzyzdroji, mamy jakies 280km w jedną strone ...

Gagulec a Ty juz na dniach pewnie sie rozpakujesz :))

Kasia nie ebde jezdzila na testy,bo przyznaje,ze codzienne rajdy do Gniezna bylyby dla mnie uciazliwe. Poza tym osciu nawet nie zapytal,czy chce skierowanie. Chyba uznal,ze jeszcze nie trzeba siac paniki.
Szmizjerka dla mnie bylaby fajniejsza gdyby byla z materialu,a klapeczki bardzo fajne

witam!!!

mala przerwa w sprzataniu

Gagulec, Ty za daleko nie odchodz, bo jak Cie zlapie porod:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
M na dlugo zjechal? zalapie sie na akcje?
Na szczęście nie idziemy daleko bo tylko do szwagierki na malusieńkiego grillka:cool2:

Na razie M jest do poniedziałku bardzo wczesnego rana- około 2 będzie wyruszał bo na stopa przyjechał i auto zostawił gdzieś w okolicach Hannover. Jak zrobi ta trasę co ma teraz w zleceniu to planujemy, żeby poszedł na urlop. Myśleliśmy, ze juz teraz będzie się urlopował ale po wizycie u gina postanowiliśmy jeszcze przeczekać do Bożego Ciała.

Gagulec a Ty juz na dniach pewnie sie rozpakujesz :))
No własnie byłam juz pewna, ze teraz po środowej wizycie będę już mniej więcej wiedziała kiedy maleństwo moze pojawić sie na świecie a tu klopsik- najpierw sie pchała wtedy kiedy nie trzeba było a teraz postanowiła sobie chyba jeszcze posiedzieć w brzuszku i poczekać na prawdziwe lato.Cwaniara mała juz rośnie:-);-) A tak na poważnie to lekarz powiedział , że akcja porodowa może się zacząć w każdej chwili ( eureka:cool2:) ale gdybym była w dwupaku jeszcze do 4 czerwca mam wpaść do niego do gabinetu.

No własnie byłam juz pewna, ze teraz po środowej wizycie będę już mniej więcej wiedziała kiedy maleństwo moze pojawić sie na świecie a tu klopsik- najpierw sie pchała wtedy kiedy nie trzeba było a teraz postanowiła sobie chyba jeszcze posiedzieć w brzuszku i poczekać na prawdziwe lato.Cwaniara mała juz rośnie:-);-) A tak na poważnie to lekarz powiedział , że akcja porodowa może się zacząć w każdej chwili ( eureka:cool2:) ale gdybym była w dwupaku jeszcze do 4 czerwca mam wpaść do niego do gabinetu.

Trzymaj sie dzielnie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry