reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka zdrówka dla Majusi życzę i chroń Adasia może mu na wspomaganie jakiś ceruvit zapodaj:sorry2: a co do swterków to naprawdę miałam z tym problem tzn nie miałabym gdybym chciała sweter z kapturem bo tego jest od groma :tak: ale zapinanych na zamek czy guziczki to ze świeczką szukać:wściekła/y:zresztą babka na targu mi powiedział, że nie ma poprostu dlatego nie przywozą bo jakoś w wiosennych kolekcjach o tym chyba zapomnieli:wściekła/y:

no włąsnie mi chodzi o sweterki zapinane na guzxiki, albo zamek ale bez KAPTURA:tak: bo tak jak piszesz takich jest masa

reklama
No właśnie mi też zależało na tych bez kaptura;-) a ja właśnie obdzwoniłam 15 miejsc w poszukiwaniu noclegów dla nas nad morzem:szok: w większości albo ceny inne niż w necie, albo nie chcą gościć Mafika;-) a w jednej chcieli mnie za Tuśkę 100%kasować:szok::wściekła/y: ale mam 2 upatrzone w jednej wstępnie już zarezerwowałam a drugą mam w zapasie bo wszystko zależy czy rodzice z nami sie wybiorą:tak: właśnie Nuśka przekaż swojemu I, że tym razem jeśli przyjedzie z nami dziadek to z babcią albo wcale:sorry2:

Agulka to moze na drutach ktos zrobilby sweterek dla Maji?? Pogoda zrabana to i maludy poprzeziebiane. Teraz zapowiadaja znowu deszcze. Niby od srody ma juz byc ladnie.
Kurna nadal nie podlaczylismy laptopa do TV:dry:

Witam wieczorowo:-):-):-)

Niespodzianka dla mamy sie udala, choc juz cos podejrzewala, bo Radzio w drodze z kosciola zaczal sie wygadywac:sorry:

przywiezlismy mame ze soba i teraz niunka nie odstepuje jej na krok:-):-);-);-)

U nas słonko ale wiatr, miałam na pieszo iśc do rodziców na obiad, ale Maja wstała ze stanem podgorączkowym i glutami wielkim aż do Anety;-) Bosze skąd w takim małym nosku tyle zielonych glutów i to co chwilkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pojedziemy autem

niech szybko splyna, to jej sie ulzy:tak::tak:

Kurna nadal nie podlaczylismy laptopa do TV:dry:

ciezko sie chyba odzwyczaic, nie?

suuuper Anetka lepsze 5 dni niż wcale :) a z tymi cenami to faktycznie masakra, ode mnie tez jedna babka chcała normalnie 100% za julie, dlatego nie znosze tego dzwonienia, bo rzadko sie trafia tak jak jest napisane na stronce :/ węc jak ktoś bedzie chciał fajne namiary na Międzyzdroje to ja mam :))

mała tak wczoraj szalała i dziś wstała z katarkiem w nosie więc Aga nie jestes sama... tylko niunia ma go dopiero 2 raz w życiu i cholera nie umie smarkać...

pogoda do niczego i cały tydzień ponoc taki ma być- oby to ostatnie chłodne dni.....

Asiek na fotki musisz poczekac bo ja w pracy więc może jutro;-) ale są bez rewelacji bo nie ma wyboru więc praktycznie wzięłam co było:zawstydzona/y: Co do katrku to krop małej ubranka olbasem napewno pomoże:tak: ja go ostatnio dodałam małej do kąpieli i miała inchalacje aż w szoku byłam, że jej tak wszystko wyciekło:tak:
Agulka właśnie po długiej przerwie obejrzałam sobie Twój dziennik;-) cudo poprostu cudo aż mi oko zbielało:zawstydzona/y:;-):shocked2: co nam tak na zamkniętym skąpisz fotek:dry:

Asiek na fotki musisz poczekac bo ja w pracy więc może jutro;-) ale są bez rewelacji bo nie ma wyboru więc praktycznie wzięłam co było:zawstydzona/y: Co do katrku to krop małej ubranka olbasem napewno pomoże:tak: ja go ostatnio dodałam małej do kąpieli i miała inchalacje aż w szoku byłam, że jej tak wszystko wyciekło:tak:k:dry:
a co tokupie to w aptece??
puki co daje małej tylko maść majerankowa ale nie widze poprawy :/

reklama
Na moja maść majerankowa nie działo już od dawna:sorry2: a olbas to taki olejek do inhalacji, kupisz w aptece:tak: świetnie mi się sprawdza a mała się zawsze cieszy, że to jej perfumy;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry