reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja kropie mała i w dzień i na noc;-) dodatkowo w nocy oprócz na piżamkę to jeszcze na poduszkę:tak: udrażniają nosek i tak gluty nie zalegają;-) ja sie już powoli żagnam i zbieram do domciu:-) chociaż jestem już cała obsrana bo za bramą tak mi się auta poustawiał, że nie wiem jak ja ta kolumbryną wycofam:zawstydzona/y: czy czasem nie zabiore ich ze sobą do Kłodzka:zawstydzona/y::-D tym bardziej, że jeszcze tym autem nie cofałam a i pasatem zawsze miałam trudności:zawstydzona/y:

Witam

Maję rozłozyło około 18 miała prawie 38 gorączki, ale walczymy, bo jutro ma wystep na którym musi być, potem tańce i kot sie od jutra nie zjawi to nie będzie wystepował na Dniach CZarnego 13 czerwca................ dostanie przeciwgorączkowe i przeciwbólowe no i pójdzie:tak:
Asiek na fotki musisz poczekac bo ja w pracy więc może jutro;-) ale są bez rewelacji bo nie ma wyboru więc praktycznie wzięłam co było:zawstydzona/y: Co do katrku to krop małej ubranka olbasem napewno pomoże:tak: ja go ostatnio dodałam małej do kąpieli i miała inchalacje aż w szoku byłam, że jej tak wszystko wyciekło:tak:
Agulka właśnie po długiej przerwie obejrzałam sobie Twój dziennik;-) cudo poprostu cudo aż mi oko zbielało:zawstydzona/y:;-):shocked2: co nam tak na zamkniętym skąpisz fotek:dry:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiedziałam, że tam zaglądasz:sorry2::sorry2::sorry2: nie pokazuje fotek więcej bo nie ma za bardzo co

Mam nadzieję że Aneta wycofała

Objadałam się fasolką po bretońsku i jest mi cięzko

Ostatnia edycja:
witam i ja
Agulka zdrówka dla Mai
Aneta wycofałaś??????
Donkat mama i Julitka pewnie zadowolone że mają zas dużo czasu dla siebie:-)na jak długo mama u Was będzie?
Mateusz jeszcze nie spi tylko płacze u góry:dry:D tam siedzi i pilnuje żeby nie wychodził z łóżka i coś mu tam tłumaczy a i tak co chwilę słyszę jak Matuś mnie woła........
zapowiadał się miły dzień a był taki sobie........byliśmy w galerii na lodach i były występy dla dzieci póżniej przy kapliczce na sąsiedniej ulicy byliśmy na mszy D z Mateuszem może tylko z 10 min byli bo młody darł japkę więc D zabrał go do domu i posadził go na krzesło za karę podobno trochę popłakał i usnął
a wieczorem poszliśmy na festyn do nas przy straży padało więc dzieci latały z parasolkami Mati wygrał skarbonkę świnkę w konkursie na najładniejszy parasol:-)no i zauważyłam że Mati w tłumie jest bardzo nieśmiały nigdzie sam nie chce iśc tylko ciągnie Ole za rączkę .......

Melduję się z domku już po spacerku z mafim:-) udało mi się wyjechać i nie zabrać ze sobą nikogo;-):-D M śpi w opakowaniu mała też już dawno chrapie a mi do towarzystwa został pies:-D
Agulka zaglądam, zaglądam bo mnie ciekawość zżera;-) zdrówka dla Majeczki życzę:tak: i trzymam kciukasy żeby jej całkiem nie rozłożyło:tak:
Monia moja wczoraj w tłumie czuła się jak rybka w wodzie:tak: a jak dała popis taneczny i wszyscy się nią zachwycali to już wogóle się rozszalała:-D

Witam niewyspana
Agulka zaglądam, zaglądam bo mnie ciekawość zżera;-) zdrówka dla Majeczki życzę:tak: i trzymam kciukasy żeby jej całkiem nie rozłożyło:tak:
kciukasy nie pomogły, noc okropna Maja nie mogła wogóle sliny połykac, gardło czerwone jak rak, gorączka 40stopni w nosie ropa.......... na 11 do lekarza sie umówiłyśmy........ za bardzo nie chciała nas wcisnąć, bo juz limit wyczerpany, ale udało się. Antybiotyk murowany.
Kurcze szkoda tylko dzisejszego dnia no i boję się że Adaśko załapie, nie mogę przeciez ( nie mam mozliwosci) go odseparowac

ojj Aguś to nie ciekawie... oby jak najszybciej Maja poczuła sie lepiej no i ciekawie czy Adaś podłapie :((( i pewnie 100zl zostanie w aptece :/

u nas niunia wstała bez kataru ale za to humorek ma nie do zniesienia wiec tez sie zastanawiam czy ja cos nie rozklada... z 3 dni temu zobaczyłam ze wyszła jej ostatnia 5 może przez to jest osłabiona...

Oj biedna Maja oby jak najszybciej wróciło jej zdrówko a Adaś aby nie podłapał.....
a moje dziecko poprzestawiało se godziny spania usnął wczoraj dopiero przed 24 a teraz jeszcze śpi.....a kiedyś ładnie przed 20 już spał.......

Oj biedna Maja oby jak najszybciej wróciło jej zdrówko a Adaś aby nie podłapał.....
a moje dziecko poprzestawiało se godziny spania usnął wczoraj dopiero przed 24 a teraz jeszcze śpi.....a kiedyś ładnie przed 20 już spał.......

Mnia w takim przypadku ja bym obudziła Matiego o 8-9 a potem wieczorem o 20 poszedłby spać, wiem, że byłby trochę marudny, ale warto powalczyc by wieczorem mieć spokój:tak:

Oki spadam do lekarza.

Pani z przedszkola dzwoniła, że na 10 moge Maję przywieźć na sam występ, ale powiedziałm, że to nie mozliwe bo ona nawet slowa nie powie.
Przykro, bo i Tv regionalna miała byc no i ona była jedyna która z wojskowego przedszkola sama śpiewała....................... ach szkoda:-(:-(:-(:-( ale najwazniejsze jest zdrowie, bo za tydzień zabieg a i w czwartek chce kwiatki sypać:tak:

reklama
Witam się i ja:-) u nas pogoda do dupy:wściekła/y: pada, wieje i jest byle jak:wściekła/y: więc raczej się pokisimy w domu:-( od rana zamieszanie i wiszę na telefonach bo rozważałam zajęcie się tupperware ale bardziej skłonna byłam jak mała pójdzie do przedszkola a dziś dostałam telefon, że na super warunkach mogę wejść ale tylko w tym tygodniu:sorry2: na szczęście udało mi się zebrać na prędce małe zamówienie a teraz muszę skrzyknąć chętnych na czwartek na prezentacje:tak: mam nadzieję, że sąsiadki dopiszą;-)

Agulka trzymam kciukasy dwa razy mocniej niż wczoraj za Maję ale szczerze to nie chcę straszyć ale wątpię że do czwartku się wykuruje:sorry2: teraz panuje taki wirus przynajmniej u nas, że atakuje gardło i jest wysoka gorączka:wściekła/y: ja z Tuśką to już przerobiłam, mój tato też, teściowie również a teraz mojego M rozkłada:wściekła/y:

Monia ja też bym zrobiła tak jak pisały dziewczyny obudziłam bym Matiego, żeby mieć wieczorem spokój;-)

Asiek ja bym ten nastrój i lekii katarek Juli spokojnie przypisała temu zębolowi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry