reklama

Wrześniówkowe mamy

W sumie to poprostu za miłą obsługę tak przynajmniej powiedzieli:sorry2: wyjeżdżali Niemcy z dwóch pokoi i od każdych dostałam po 10 euro a że euro teraz ponad 4zł stoi więc racunek prosty;-) tą są plusy tej pracy szkoda tylko, że tak żadko się zdażają częsciej ktoś daje jakąś bomboniere, która i tak zazwyczaj puszczam dalej komuś w prezencie a wolałabym w zamian dostać 10zł:zawstydzona/y:

reklama
Aneta super napiwek ,,,
ja za szybko cieszyłam się że Matuś dziś grzeczny:sorry2:oby dwoje łobuzują i nic się nie słuchaja:no:a jaki mi bałagan w pokoju zrobili:wściekła/y:mają swój pokój a bawią się w moim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam!!!!

czesciowo Was podczytalam za zajeciach, ale nie zdayzlam odpisac. teraz juz nadrobilam zaleglosci

znow nas baba dzis wynudzila. jeszcze 2 dni z nia:wściekła/y::wściekła/y:a w dodatku ja ciagle zadaje pytania i widze, ze kobieta juzma dosc, bo nie wie,co moiwc:-p:-p:-p:-p

odrabiam prace domowa, tylko jakos natchnienia nie mam:sorry2::sorry2:

pogoda wkurzajaca: deszcz ze sloncem na przemian

zarobilam kaske za tlumaczenie:-):-)

Pani z przedszkola dzwoniła, że na 10 moge Maję przywieźć na sam występ, ale powiedziałm, że to nie mozliwe bo ona nawet slowa nie powie.
Przykro, bo i Tv regionalna miała byc no i ona była jedyna która z wojskowego przedszkola sama śpiewała....................... ach szkoda:-(:-(:-(:-( ale najwazniejsze jest zdrowie, bo za tydzień zabieg a i w czwartek chce kwiatki sypać:tak:

to Maja chyba ma jakies zdolnosci wokalne, bo i tanczy i spiewa:-):-)Brat ja chociaz nakrecil na Dniu Matki?

Pani doskitr tez stwierdziła, że Maja ma trzeci migdał, w poniedziałek na kontroli dostaniemy skierowanie do laryngologa

to sie on moze rozrosnac pozniej? nie jest od urodzenia?

Witam wieczorowo i pytam co tak puściutko?:sorry2: U nas wreszcie się wypogodziło i ruszyłyśmy z młodą na zakupki po drodze jeszcze mnie babeczka z lumpka zawołała bo odłożyła mi granatowe bolerko za 5zł:-) nawet jej nie prosiłam :no: powiedziała, ze widzi że często noszę więc jak je zobaczyła to odrazu o mnie pomyślała:-) a wygląda jak nowe:tak: później odstwiłam małą do babci do sklepu a sami z M pojechaliśmy dla niej po rowerek i właśnie M go skręca żeby jutro jak wstanie miała niespodziankę:-) przy okazji wskoczyłam do 5-10-15 i kupiłam małej parasolkę za 15zł była na wyprzedaży i wygląda dośc solidnie więc mam nadzieję, że ta jej dłużej posłuży:dry:

witam o poranku:-):-):-)

zapomnialam wczoraj wydrukowac wyciag z banku, wiec musialam przy okazji zajrzec tutaj;-)

zaraz lece na zajecia, dzis te fajne na szczescie:tak::-):-)

chyba mi sie myszka wyrobila, bo bardzo czesto mi podowjnie otwiera cos, chyba to klawisz nawala, no nie?

milego dzionak kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też witam.

Maja chyba dochodzi do siebe bo już łobuzuje, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a tak wczorqaj było cudownie bez krzyku, ryku, złości, dokuczania..............ach

Aga suuuper ze z Maja lepiej:happy2::tak:

Aneta no niezły napiwek az zazdroszcze:-p no toteraz musisz 2 zdjecia dodac- sweterka i Natalki na rowerku :tak::-D

a my dziś z P z rana zafundowalismy sobie kłótnie i jestem tak wściekła na niego że nie mam ochoty przebywac w jego towarzystwie- dobrze że zaraz idzie do pracy....
na 15 jestem umuwiona z kolezankami i ich córeczkami na pizze - chociaz tyle dobrego...

a pogoda do duuuuuupy.... jak zwykle....

Kasia gdzie jesteś??? usunełaś znów konto na NK???

Pogoda taka se, nie ma slonca,ale deszczu i wiatru tez nie ma. Pranie schnie. Natchniona jestem dzis wiec umylam okna i szafki w kuchni. Jeszcze tylko firany wyprasuje i powiesze.
Tez mysle o Kasi,bo...
Dzwonila mama,ze moj wuja jest w szpitalu. Wczoraj pogotowie go zabralo,bo cial cos Boshem, odbil mu i rozcial usta, jezyk i powybijal zeby. Masakra. A na 10.06 mial stawic sie na onkologii, ciekawe co teraz. Jada dzisiaj z ciocia do niego do szpitala.

reklama
Justyna maskara :(((((((( coś strasznego.....

a jeśli chodzi o Kasie i @ to pisała pare dni temu ze dostała....

pisałam ze jestem umówiona na pizze... szkoda ze jutro a nie dzis.... dobrze ze sie zreflektowałam i nie poszłam do miasta- starość nie radość....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry