reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam.

U nas oki Adaś się trzyma, Maja prawie zdrowa ale do piątku włącznie mamy antybiotyk, chyba w porę trafilismy z lekami, bo gardło już normalne..............

Justa a Ty w tym roku nie kopiesz piły?????????

Też martwię sie o Kasię

Aneta no to Tapperwere czy jak to tam sie pisze to niexłe przygotowanie maja ????

Monia mnie równiez maszyna nie lubi, kiedys próbowałam ale się rozstałyśmy.

Wczoraj robiłam poprawki na ścienie Adasia, bo tata upaprał butami jak kładli panele.................. w drugim pokoju już w skarpetkach kładł, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
W wiatrołapie tez kolor zmieniłam, bo poprzedni wyszedł jak sraczka..............
No i zrobiłam mój szablonik kwiatków na scianie w gościnnym, nawet, nawet to wyszło

Witam.

U nas oki Adaś się trzyma, Maja prawie zdrowa ale do piątku włącznie mamy antybiotyk, chyba w porę trafilismy z lekami, bo gardło już normalne..............

Też martwię sie o Kasię

Aneta no to Tapperwere czy jak to tam sie pisze to niexłe przygotowanie maja ????

Monia mnie równiez maszyna nie lubi, kiedys próbowałam ale się rozstałyśmy.

Wczoraj robiłam poprawki na ścienie Adasia, bo tata upaprał butami jak kładli panele.................. w drugim pokoju już w skarpetkach kładł, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
W wiatrołapie tez kolor zmieniłam, bo poprzedni wyszedł jak sraczka..............
No i zrobiłam mój szablonik kwiatków na scianie w gościnnym, nawet, nawet to wyszło
no to obowiązkowo zdjęcia.....

Witam.

To dobrze,ze tak szybciutko wszystko mija i Adasia nie dosieglo
Jak robilas szablon? Na duzej tekturze?
Namyslalam sie jak dzika, co ja pilowalam w zeszlym roku. I wymyslilam! Jesli bedziemy kopaly to na rozpoczecie lata, teraz chlopy z mlodzikami beda sie pocic.
Pogoda niby ok,bo nie pada,ale wieje:szok:
Monia nie daj sie maszynie!!

Agulka dobrze, że z majeczka lepiej no i ze Adaś sie dzielnie trzyma:-) co do tupperware faktycznie nieźle przygotowują mam nadzieję, że to wypali;-) bo zainteresowanie jest duże już mi się zapowiada kolejna prezentacja na przyszły tydzień a i nie wykluczone, że na tej jutrzejszej ktoś się zdecyduje na umówienie już u siebie w domu:sorry2: powiem szczerze że na tym mi najbardziej zależy bo tylko w ten sposób mogę poszerzać liczbę klientek a co za tym idzie więcej zarabiać:sorry2:
Monia ja to mam dwie lewe ręce do maszyny:zawstydzona/y: tylko bym materiał zmarnowała:zawstydzona/y:

To dobrze,ze tak szybciutko wszystko mija i Adasia nie dosieglo
Jak robilas szablon? Na duzej tekturze?
Namyslalam sie jak dzika, co ja pilowalam w zeszlym roku. I wymyslilam! Jesli bedziemy kopaly to na rozpoczecie lata, teraz chlopy z mlodzikami beda sie pocic.
Pogoda niby ok,bo nie pada,ale wieje:szok:
Monia nie daj sie maszynie!!

hihih piły czyli piłki, dobrze kombinowałas...........

a szablon zrobiłam z bardzo grubej tektury, około 3-4mm . której nocy męczyłam sie do 2 by wycinac listki, płatki i to żyletką i nozyckiem do tapet............... potem spasowałam, ale szkoda mi było mojej roboty więc ja wykorzystałam

jakośc może i kiepska ale i tak widać, że super to wygląda:-) wogóle cały Twój domek strasznie mi sie podoba:-) za wyjątkiem jednego pomieszczenia ale to rzecz gustu i to Twój tron;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry