reklama

Wrześniówkowe mamy

ale ciekawe czemu Kasia się nie odzywa:confused:napisała bym do niej smska ale na karcie mam 14gr:dry:
Agulka jak Maja?

Aneta Tuśka zadowolona z rowerka?
Majandra a Ciebie gdzie wciągneło???
Gagulec ty już na końcówce więc mogła byś się tak codziennie meldowac i w razie czego napisac nam że już jedziesz na porodówkę:tak:
Asia miała byś z Julcią spacerek a nie pizze:-D

umówiłam się z mamą że w czwartek do niej przyjedziemy bo D już dawno nie był no i dziś mi mama mówi że Przemek (mój brat) też będzie no i juz widzę jak się D ucieszy z tego spotkania:cool2::sorry2:

reklama
Gagulec ty już na końcówce więc mogła byś się tak codziennie meldowac i w razie czego napisac nam że już jedziesz na porodówkę:tak:
Jestem jeszcze w domciu, ale totalnie brak siły na cokolwiek:zawstydzona/y::szok: Na obecna chwilę czekam i czekam i czekam. I na M, który kazał Małej czekać do jego przyjazdu:-D:-D i na poród;-)
Teraz idę Młodego wykomponować i normalnie kładę sie z nim spać bo mi same się oczy zamykają.
Pozdrawiam wszystkie mamuńcie.

Byla mama z Januszem i z ciocia,bo jechali od wuja,a to po drodze. Ciocia powiedziala,ze wyglada to znacznie lepiej niz myslala i odetchnela. Mlody dostal tablice do rysowania kreda i pisakami, duzy traktor z prasa i ciuszki.
Jutro jesli deszcz nie spadnie to bedziemy mieli bardzo fajne popoludnie,bo na 16 mamy wsiowy dzen dziecka, ma byc dmuchany zamek, ognisko, strazakowa, a o 19 mecz. Do tego konkursy, slodycze i soczki.

Witam.

Jakoś znów czasu nie mogę znaleźć na BB :-(:-(:-(A to przez to, że mam teraz dużo popołudniowych zmian i rano staram się coś w domu zrobić. Postaram się w piątek wpaść na dłużej.

witam u nas pogoda do dupy wrrrrrrrrrr ciągle pada pada i pada i niewiadomo czy juto pojedziemy do mojej mamy bo 2 droggi które do niej prowadza są zalane...........
ja od rana próbuję cos stworzyc na maszynie ale jakoś kiepsko mi to idzie w dodatku Mateusz cały czas przeszkadza i za chiny nie myśli żeby iśc się bawic
Agulka jak dziś Maja?

reklama
No wreszcie mam chwilę żeby popisać ale później muszę jeszcze skoczyć na zakupy:cool: na śniadania na piątek bo przecież jutro wszystko pozamykane:wściekła/y: młoda oczywiście zachwycona rowerkiem, popołudniu pomimo średniej pogody musiałyśmy wyjśc na rower no i pierwsza gleba zaliczona:-D oczywiście moja bohaterka otrzepała się i siadła jechać dalej. Popołudniu byłam na tym spotkaniu z tuuperware i było całkiem całkiem:tak: a jutro mam swoją pierwszą prezentacje:szok: a 10 czerwca jadę na szkolenie do Wrocławia oczywiście darmowe do hotelu Holiday Inn:-) będzie trwało od 10 do 15 ale ponoć warto bo raz, że nas nakarmią;-) a dwa że ponoć dają dużo różnych wzorów pomocnych w sprzedaży;-) no i na przyszła sobotę muszę jechać do Wałbrzycha do dystrybucji też na szkolenie w zakresie przeprowadzania prezentacji:sorry: i na to już mi mniej się chce:eek: mam nadzieję, ze jakoś to jednak będzie:tak: A no i jestem dziś przeszczęśliwa bo wreszcie babcie dziś wypisują ze szpitala:-)
Agulka jak Majeczka?Jak Adaś trzyma się?
Monia a co Ty na maszynie szyjesz?U nas pogoda jak u Ciebie lejej jak z cebra:wściekła/y:
Justyna zmroziło mnie jak przeczytałam o Twoim wuju:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry