reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) u nas pogoda do dupy:wściekła/y: pada, wieje i jest byle jak:wściekła/y: więc raczej się pokisimy w domu:-( od rana zamieszanie i wiszę na telefonach bo rozważałam zajęcie się tupperware ale bardziej skłonna byłam jak mała pójdzie do przedszkola a dziś dostałam telefon, że na super warunkach mogę wejść ale tylko w tym tygodniu:sorry2: na szczęście udało mi się zebrać na prędce małe zamówienie a teraz muszę skrzyknąć chętnych na czwartek na prezentacje:tak: mam nadzieję, że sąsiadki dopiszą;-)

Agulka trzymam kciukasy dwa razy mocniej niż wczoraj za Maję ale szczerze to nie chcę straszyć ale wątpię że do czwartku się wykuruje:sorry2: teraz panuje taki wirus przynajmniej u nas, że atakuje gardło i jest wysoka gorączka:wściekła/y: ja z Tuśką to już przerobiłam, mój tato też, teściowie również a teraz mojego M rozkłada:wściekła/y:

Monia ja też bym zrobiła tak jak pisały dziewczyny obudziłam bym Matiego, żeby mieć wieczorem spokój;-)

Asiek ja bym ten nastrój i lekii katarek Juli spokojnie przypisała temu zębolowi:tak:

no i po wizycie...... Asiek zostawiłam 50zł bo inne leki mam w domu...oczywiście antybiotyk, zapalenie gardła i to mocne.......... Pani doskitr tez stwierdziła, że Maja ma trzeci migdał, w poniedziałek na kontroli dostaniemy skierowanie do laryngologa

Młody doprowadza mnie dzis do szału.......... nie słucha nic i robi na przekur i się z tego smieje.//////////////// która mi dziecie podmieniła???????????????:eek::eek::eek:

reklama
Moja też dziś odpukać grzeczna jak aniołek:-) właśnie buduje farme z klocków dla swoich zwierzaków;-) a ja się zabieram za sprzątanie i zebrać nie mogę:sorry2: narazie puściłam pranko i znów przyszłam tutaj:zawstydzona/y: niech mnie któraś kopnie na rozpęd:cool2:

Kurcze myślałam, że powiesze pranie i kulniemy się z młodą sprzedać euro z mojego wczorajszego napiwku;-) i do warzywniaka przy okazji a tu znowu leje:wściekła/y: do tego odkryłam właśne, ze nie wiem co młoda z tatusiem wczoraj robili ale jej parasolka nadaje się do wywalenia:wściekła/y: więc czeka mnie kolejny wydatek:wściekła/y:

ja zero słodkiego w tygodniu tak postanowiłam jedynie małe ilości w sobotę i niedzielę..........ale TY szczupła jesteś więc możesz

ale jak człowiek ma więcej niż zazwyczaj to jakioś ciężko się i źle czuje................ muszę chyba jakoś odtruć się

Kurcze myślałam, że powiesze pranie i kulniemy się z młodą sprzedać euro z mojego wczorajszego napiwku;-) i do warzywniaka przy okazji a tu znowu leje:wściekła/y: do tego odkryłam właśne, ze nie wiem co młoda z tatusiem wczoraj robili ale jej parasolka nadaje się do wywalenia:wściekła/y: więc czeka mnie kolejny wydatek:wściekła/y:
no to wiesz na co przenzaczsz kasę za euro

Nie no Agulka ja już się przekonałam, ze moje dziecko i najdroższą parasolkę potrafi rozwalić w przeciągu miesiąca:wściekła/y: także kupię jej jakąś za max 15zł także reszta jeszcze dla mamusi na jakąś bluzeczkę czy cuś zostanie;-)

reklama
Nie no Agulka ja już się przekonałam, ze moje dziecko i najdroższą parasolkę potrafi rozwalić w przeciągu miesiąca:wściekła/y: także kupię jej jakąś za max 15zł także reszta jeszcze dla mamusi na jakąś bluzeczkę czy cuś zostanie;-)

no to niezły był ten napiwek.............. ciekawe za co??????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry