reklama

Wrześniówkowe mamy

pospałam sobie po obiadku i później zabrałam Jule na spacer... wychodze z klatki i słysze głośna muzykę dobiegajaco z pobliskiego stadionu... więc poszłyśmy tam z niunią i okazało się że jest festyn dla dzieci :)) szkoda tylko że ani w gazecie ani w radiu o nim nie mówili- nawet na stroni internetowej nie ma żadnej zmianki :(( Młoda wyszalała sie za wszystkie czasy, w piłeczkach w trampolinie i w dmuchanym wesołym miasteczku :) tylko jak tak na nia patrzyłam to ona jest taka zachowawcza- bark jej odwagi...
no i oczywiscie w calym tym szale nie miała zamiaru słuchać się mamy :/
do basenu z piłeczek musiałam włazić żeby ja wyciagnąć- możecie sobie wyobrazić jak ja z brzuchem tam wyglądałam a miły Pan który obsługiwał placyk zamiast mi pomóc to tylko na cycki mi się gapił ....

reklama
no to witam wkońcu i ja:-)
u nas dziś piękna pogoda była więc cały cały dzień spędzilismy na dworze w wieczorkiem zrobiliśmy se grilla:tak:
Asia nie dziwię się temu facetowi;-):-D:-D
Justyna szkoda że nic konkretnego nie dowiedziałas się od gina:-(a podłączyliście już tego lapka pod Tv?
Gagulec jak tam grill u szwagierki??????????
Aneta a co Tobą gdzie się podziewasz?>
Donkat a P z powrotem też będzie jechał na stopa:szok:
Agulka do kiedys czyli do kiedy?;-)
Nuśka co tam u Was?
aha ostatnio pisałam do Gabids u nich wszystko po staremu,dzieci zdrowe,Angelina przyzwyczaja się do przedszkola a Gabids podczytuje nas ale nie ma za bardzo czasu bo pracuje:tak:

No i po sniadanku posprzątane i mam już luzik;-) wczoraj dzień nam minał szybciutko. Byłyśmy z moją siostrą do południa na zakupach. Wreszcie dostałam dla Tuśki takie sweterki o jakie mi chodziło i mogę uznać z czystym sumieniem że garderoba mojego dziecka jest kompletna a nawet w pewnych kwestiach więcej niż kompletna:-p;-):zawstydzona/y: Gośka zabrała Tuskę na stoisko z zabawkami na targu i mała wróciła bogatsza o kosiarkę:-D także prezent na Dzień Dziecka zaliczony;-) potem wpadł do mnie kolega na kawkę a później sprzątanko i popołudniu poszłyśmy z małą i szymkiem na stadion bo są Dni Kłodzka:tak: dzieciaki wyszalały sie na karuzelach, dmuchanych zamkach. Zaliczyły wioskę indiańską i w wigwamie odtańczyły taniec indiński:-D no i jeździły na kucykach:szok::-) myślałam, że się będą bać ale mieli radoche na 102:-D no i Tuśce tak sie spodobało że wróciłyśmy z dmuchaneym konikiem:-) oczywiście nie odpuściła sobie i jak tylko zaczęli grać to musiała sobie potańczyć;-) a dziś cóż ja w pracy, moi w domu, dziadki pojechały do baci do szpitala i jak wrócą mają zabrać moich na obiadek do siebie:tak: a u nas pogoda się schrzaniła i pada deszcz:wściekła/y:
Justyna szkod że u gina nic konktretnego oprócz kontroli nie załatwiłaś:sorry2: spróbuj u rodzinnego załatwić to badanie progesteronu:tak: a zakupki świetne:-)
Kasia ja jakoś do szmizjerek nie mogę się przekonać:sorry2: kupiłam kiedyś i założyłam może dwa razy i własnie mam zamiar wystawić ją na allegro;-) a co do butków to super:tak: i czuję że mnie pogrążyłaś podajć ten link bo podoba mi się chyba z 10 par butów:szok: od tego sprzedawcy
Asiek wierz mi, że ja czasami jak patrzę na moją małą to chciałabym żeby była trochę bardziej ostrożna:sorry2: bo ten wariat leci na łeb na szyję byle szaleć i wrzeszczeć juhuuuuuuuu:-D

Witam się "kiedyś"

U nas słonko ale wiatr, miałam na pieszo iśc do rodziców na obiad, ale Maja wstała ze stanem podgorączkowym i glutami wielkim aż do Anety;-) Bosze skąd w takim małym nosku tyle zielonych glutów i to co chwilkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pojedziemy autem
Znając kolej rzeczy to mały od niej podłapie, muszę go wzmacniać.
9 czerwca jest spotkanie z dziecmi i rodzicami w nowym przedszkolu.
Moje dzeci też są ubogie w sweterki......... Maja ma tylko jeden biały i to już przymały:wściekła/y: i również nie mogę nigdzie dla niej trafić

Justa zakupy fajne

Aneta ale super miealiście wczoraj dzień.

reklama
Agulka zdrówka dla Majusi życzę i chroń Adasia może mu na wspomaganie jakiś ceruvit zapodaj:sorry2: a co do swterków to naprawdę miałam z tym problem tzn nie miałabym gdybym chciała sweter z kapturem bo tego jest od groma :tak: ale zapinanych na zamek czy guziczki to ze świeczką szukać:wściekła/y:zresztą babka na targu mi powiedział, że nie ma poprostu dlatego nie przywozą bo jakoś w wiosennych kolekcjach o tym chyba zapomnieli:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry