Witam
Agulka :-( bardzo przykro, że tak wyszło, ale z pewnością nikt nie chciał aby tak wyszło. Niestety jakby nie było szkoda Mai:-( powiedź jak się trzyma J?????
Monika fajna ta suszarka

ja nie mogę się kopnąć i kupić tą na której można rozkłądać na płasko.
Justyna no tak jak Asia pisze konkretów się nie dowiedziałaś

:-( no ale co postanowiłaś będziesz jeździć na te testy????? Jeżeli nie to jak inaczej będziesz mogła to sprawdzać???
Donka no najgorzej jak zajęcia prowadzi "usypiacz" wtedy tylko poducha i kimać

Asiu fajnie macie z tym morzem

ile km macie do morza i gdzie jedziecie przypomnij. 30zł za osobe i dziecko darmo super!!! My będziemy płacić 40zł od osoby i dziecko do 3 lat darmo, ale to już chyba pisałam......
Wczoraj przyszedł małemu Dyzio

Agulka możesz podejrzewać co się działo i co się teraz dzieje...... poszliśmy wczoraj popołudniu na drugi spacerek ok 17 i oczywiście Dyzio razem z Nami. Mały jechał wózkiem a na kolanach trzymał swoją zdobycz. Skosił całe boisko

później nie chciał się z nim rozstać i musiałam włożyć Dyźka na szafe bo inaczej chyba nie poszedłby spać oczywiście było darcie papy przez ok 20 minut.
Pogoda od wczoraj piękna!!!! Wczoraj juz na letniaka z rana pojechaliśmy do babci Oli i na plac zabaw. O 14 przedszkole do którego będę chciała zapisać Kube organizowało festyn dla dzieci były dmuchane zamki do skakania i ogromniaste piłki, do których dzieciaki mogły wejść i się turlać :-) piłki puszczane były na wodzie w dmuchanym basenie :-) zabawa na 102. Dziś również zapowiada się na piękny dzień więc mały pewnie bedzie ogródek kosił.