reklama

Wrześniówkowe mamy

Tylko Donka nie chodzi mi o sama owulacje tylko o to,ze moze mam za malo progesteronu i przez to nie moge zajsc. Tak mi Carioca tlumaczyla. A zeby sprawdzic poziom tego hormonu to trzeba pilnowac caly cykl,bo do kazdego dnia sa inne normy. No jakos tak go zrozumialam. Gdybym sama chodzila do labolatorium to takie badanie kosztuje przeszlo 20

reklama
teraz juz kapuje

kurcze, wpadl perszing i nie moge zabic, bo lata jak wsciekla:wściekła/y::wściekła/y:. w koncu musimy zalozyc moskitiery, bo musze robic wieczorami obchod domu z lapka i wybijac gady:cool:

Tesciowa powiedziala mi dzisiaj,ze Mateusz zle prawa stopke stawia... Ze tak na zewnatrz. Po czym dodala, tak jakby mial kiedys zwichnieta. No kurna chyba wiedzialabym o tym no nie? Nie mowie,ze nie stawia,ale nie zawsze. Jak stoi to prosto ma stopki.

Witam :-D

Agulka :-( bardzo przykro, że tak wyszło, ale z pewnością nikt nie chciał aby tak wyszło. Niestety jakby nie było szkoda Mai:-( powiedź jak się trzyma J?????

Monika fajna ta suszarka :tak::tak::tak: ja nie mogę się kopnąć i kupić tą na której można rozkłądać na płasko.

Justyna no tak jak Asia pisze konkretów się nie dowiedziałaś :dry::-( no ale co postanowiłaś będziesz jeździć na te testy????? Jeżeli nie to jak inaczej będziesz mogła to sprawdzać???

Donka no najgorzej jak zajęcia prowadzi "usypiacz" wtedy tylko poducha i kimać :-p:-D

Asiu fajnie macie z tym morzem :yes: ile km macie do morza i gdzie jedziecie przypomnij. 30zł za osobe i dziecko darmo super!!! My będziemy płacić 40zł od osoby i dziecko do 3 lat darmo, ale to już chyba pisałam......

Wczoraj przyszedł małemu Dyzio :sorry2::dry::dry: Agulka możesz podejrzewać co się działo i co się teraz dzieje...... poszliśmy wczoraj popołudniu na drugi spacerek ok 17 i oczywiście Dyzio razem z Nami. Mały jechał wózkiem a na kolanach trzymał swoją zdobycz. Skosił całe boisko :-D później nie chciał się z nim rozstać i musiałam włożyć Dyźka na szafe bo inaczej chyba nie poszedłby spać oczywiście było darcie papy przez ok 20 minut.

Pogoda od wczoraj piękna!!!! Wczoraj juz na letniaka z rana pojechaliśmy do babci Oli i na plac zabaw. O 14 przedszkole do którego będę chciała zapisać Kube organizowało festyn dla dzieci były dmuchane zamki do skakania i ogromniaste piłki, do których dzieciaki mogły wejść i się turlać :-) piłki puszczane były na wodzie w dmuchanym basenie :-) zabawa na 102. Dziś również zapowiada się na piękny dzień więc mały pewnie bedzie ogródek kosił.

reklama
Dzień dobry
A co to był za program?????
Sopot Top Trendy Jubileusz 25 lecia Maleńczuka. Osobiście żałuje, ze nie obejrzałam do końca:-(

Szmizjerka nawet fajna, ale buciczki kompletnie nie w moim stylu:sorry2:

No i w końcu u nas pojawiło się słonko- hip hip hurra. na dokładkę zjechał M na weekend wiec teraz malutka chwila na odsapniecie ( drzemka Damiana) i lecimy na świeże powietrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry