reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.

U nas spoko, pogoda brzydka, 13 stopni, ale wieje i leje

Dzis o 15:30 idziemy do przedszkola na wystepy z okazji Dnia Matki, moja królewna będzie nam spiewać

reklama
Witam i ja.

Maciuś śpi, a ja zamiast z nim pospać, bo okropnie niewyspana jestem, to siedzę przed kompem. Obiad dziś półproduktowy, bo siły i ochoty nie mam.

W koncu na obiad mielismy zurek. Pranie powiesilam i zaczelo padac. Znowu:wściekła/y:
Monia stanelo na tym,ze musze dac laptopa do kogos kumatego,bo albo bateria nie laczy albo jest do wymiany.

Zaraz mi łeb pęknie:wściekła/y: od godziny słucham szwargolenia po niemiecku:wściekła/y: bo akurat gościom zachciało sie biesiady na aneksie i jeden drugiego przekrzykuje:wściekła/y:

Aneta nie ma jak to niemiecki "cichy" naród :)) może jakiś nowych słówek sie nauczysz :)

u nas pogoda brzydka- co chwile pada. Gdzie ta wiosna???

Julcia dostała dzisiaj paczke od listonosza a tam lalka barbie - prezent od matki chrzesnej. jestem w szoku ze pamietała, sama została niedawno mamusia i wiem ze im sie nie przelewa (aktualnie mieszkają w Irlandii ale beda wracać) - taka miła niespodzianka i mimo iż moja mała lakami sie nie bawi to ta o dziwo bardzo jej sie spodobała :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry