reklama

Wrześniówkowe mamy

hello w ten na przemian słoneczno-deszczowy i bardzo wietrzny dzień.
Również ja powinnam cos do lodówki kupić, ale nie wychodzę w taką pogodę....... potem skoczę autem i od razu zapłacę za internet, bo babka zadzwoniła, że jakieś zaległości mam.
Sprawdziłam przelewy i rzeczywiście w wakacje nie zapłaciłam............... straszył odciłączeniem, więc zapłace by miec kontakt z Wami, choc jeszcze przez jakiś czas.

Do teściowej nie jedziemy więc telefonicznie złozymy życzenia a mamie kupiłam już kwiatka, ale nie wiem jak sie te łęty nazywają.

W ogóle jutro nie robimy z mamą sobie święta tylko jedzimy na budowę, ale za to w czwartek Maja w przedszkolu ma dla nas rodzciów przedstawienie ( dzień mamy i taty jednoczesnie) więc potem pójdziemy do mojej mamy na kawkę. Tak by były dwa dni zarwane a tak tylko jeden

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna ja tam wole się z bratem nie składac bo nic dobrego z tego nie wychodzi kupiłam łańcuszek za 26zł do tego czekoladki i wsio a teściowej różyczki takie w donniczce i czekoladki i będzie git.Jutro cały dzień mamy już zaplanowany rano do mamy a po południu do teściowej...

Monia kiedys o zlotym pisalas dlatego pomyslalam o zrzucie.
Koloru to chyba Wam nie pokaze,bo widac go ladnie w sloncu,a w domu nie ma takiego efektu. Widac,ze sa czerwono-brazowe.
My do poludnia pojdziemy do tesciowej na kawke, apozniej do mojej mamy i zostaniemy do wieczora. Mam w palnie wskoczyc do kumpeli,ale zobaczymy,czy ona nie ma jakichs planow w zwiazku z dniem matki

Witam się wreszcie i ja:-) u nas ładna pogoda. Byłyśmy z małą u lekarza na szczęście wszystko git a kaszel powiedziała, że powinien minąć do tygodnia po chorobie :tak: mam jej dawać syropek prawoślazowy i witaminki:tak: Tuśka dostała dwa pierścionki od pani doktor więc wyszła przeszczęśliwa:-D zabrałam się ambitnie za rozmrażanie lodówki i polecam spray z Betterware do lodówek rewelacja. Mała śpi, jak wstanie zjemy drugie danie i pojedziemy do galerii wreszcie do tego 5-10-15:tak: co do dnia matki ja jakiś czas temu zamówiłam perfumy do których dawali komplet biżuterii w avonie po upuście wyszło mi za całość 44zł:-D więc perfumki dam mamie a biżuterie teściowej;-) i dorzucę coś słodkiego tzn jedną bomboniere już mam bo wczoraj dostałam od gościa a drugą dokupie;-)

witam i ja
miałam wczesniej do Was wpasc ale najpierw sprzątanko póżniej robienie obiadu ( gołąbki w innej wersji) i tak mi zleciało :)

my tez bez szaleństw na dzien matki, tesciowa dostanie storczyka a moja mama z racji iz pracuje w kwaciarni i tewnie ma juz dosyć kwiatków dostanie cos słodkiego, chociaz hmm ona ostanio sie odchudza :/ to mozej jakis kosmetkky jej kupie albo portfel...

witam!!!

w koncu po calym dniu poza domem moge odpoczac:-):-)
najpierw kurs, potem bylysmy u kolezanki. na dworze nam chcialo glowe urwac, tak sie po poluidniu ochlodzilo:szok::wściekła/y:

niunka dala popis darcia przed snem, chyba juz zmordowana byla:cool:

co kupujecie mamą na dzień matki???
ja jutro mam zamiar wybrac się do miasta do jubilera i pooglądac po ile są łańcuszki

ja w koncu dal tesciowej wymyslilam bransoletke, ale siostra P mowi, zebysmy cos z bizuterii dokupily jak mama sobie kupi kiecke na wesele, wiec teraz tylko storczyk.
Justyna, biorac storczyka w Biedronce myslalam o Tobie, bo u nas caly regal byl pelny;-)
Mojej mamie kupujemy lampke stojaca do pokoju duzego i kremy

Mam czerwone wlosy. Wieczorem robilam henna rubinowa

pewnie superasny kolorek:-):tak:

W ogóle jutro nie robimy z mamą sobie święta tylko jedzimy na budowę, ale za to w czwartek Maja w przedszkolu ma dla nas rodzciów przedstawienie ( dzień mamy i taty jednoczesnie) więc potem pójdziemy do mojej mamy na kawkę. Tak by były dwa dni zarwane a tak tylko jeden

widac, ze teraz kazda chwila jest Wam potrzebna:tak:

reklama
Dzień dobry.

Donuś żebyś wiedziała, że każda chwila jest ważna, czas ucieka i to strasznie, tydzień po tygodniu ............ jak ocieplisz i otynkujesz trzeba czekać, by połozyć elewacje i tu możemy nie zdążyc jesli przyjdzie za szybko ZNÓW jesień

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MATULE KOCHANE

aNETA ZDRÓWKA DLA MAŁEJ, JUSTA JAK mATI? ROZWINĘŁO SIĘ COS DALEJ.................

Wczoraj skończylismy malowanie domku w środku, dziś kosmetycznie prace

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry