reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc dziewczyny chyba tez sie przylacze do picia ale ja na smutno ;( dzisiaj przestalam karmic Helenke niestety mam powazne problemy zdrowotne i musze przyjmowac inne lekarstwa ktorych nie mozna brac podczas karmienia
wlasciwie Helence to chyba nie przeszkadza bo pije i je wszystko co jej dam w kazdej ilosci - co mnie troche zdziwilo bo Zuzia nie chciala nawet tknac mleka modyfikowanego nie mowiac juz o butelce jednak z jednej matki jednego ojca a rozne zupelnie
witaj.
oj i plus jest też tej sytuacji........... przynamniej napijesz się z nami

reklama
tak tyle ze po tylu latach niepicia to chyba po jednym piwie odpadne

a tak na serio to jest mi strasznie smutno i nie moge sie z tym pogodzic wlasciwie i tak prawie nie mam juz mleka ale z drugiej strony Helenka ma dopiero 7 miesiecy

a Ty co popijasz czy tylko udajesz ??????

kolejna co czyta "po lebkach";-) : piwkuje:tak::tak::-):-)

nie patrz na to..................... mordka mi się cieszy, że myslisz o tym

mnie jeszcze bardziej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak na serio to jest mi strasznie smutno i nie moge sie z tym pogodzic wlasciwie i tak prawie nie mam juz mleka ale z drugiej strony Helenka ma dopiero 7 miesiecy

Luandzia, a jakby Ci bylo smutno, gdybys majac pokarm musiala odstawic malenkie dziecko po 9 dobach od piersi?????
ja tak mialam:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ja to napisalam, zeby Ci uswiadomic, ze karmienie przez 7m-cy to wielkie szczescie, ktore niejedna mama chciaal by miec. porownujesz do Zuzi, wiec pomysl tez o drugiej stronie, ze moglo byc jeszcze gorzej

reklama
ale ja wiem ze to wielkie szczescie szkoda tylko ze nie moze nadal trwac a argumenty ze ktos mial gorzej jakos nidy na mnie nie dzialaly chociaz jest mi bardzo przkro ze nie moglas karmic
a dziewczynki porownuje wiadomo bo to moje dzieci pomimo to ze maja zupelnie rozne temperamenty co widac golym okiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry