reklama

Wrześniówkowe mamy

witam babki!!

Aga, jak po imprezie u tersciowej?

ja sie objadlam na tych chrzcinach, z edzis za sniadanie podziekowalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bylo calkiem sympatycznie, choc cisasno jak cholera!

dzis mam egzamin z programu obslugi przedsiebiorstwa:szok:-trzymajcie za mnie kciuki:tak:

co u Was?

reklama
Witam u nas niedziela wzoraj mineła miło i rodzinnie ,najpierw byliśmy u mojej mamy,później lody a pod wieczór kompaliśmy się w basenie.....
pół godziny po naszym przyjeździe od mamy miałam tel.(od mamy)że jej sąsiad wypadł z 4 piętra na beton i nie zyje:-(i to musiało się stac jakoś 5-10 min po naszym wyjeździe od niej...........
Donkat kciuki zacisnięte:tak::tak::tak:

Witam i ja.

Domus jam też obżarałam się i doatałam od teściowej blache ciasta ( 4 rodzieje) zapomniała ile napiekła i w sumie zrobiła 4 blachy i był tort................ a ja od dziś miałam słodkiego nie jesć, by ze 2 kg zgubić do wyjazdu:wściekła/y: a i jutro idziemy na imieniny do mojego brata.
U teśćiowej było nawet miło.

Własnie w tej chwili Panowie montują nam meble kuchenne:-)

Monia o ja pikole

Dunus kciuki zacisnięte, pisze teraz językiem, by nie było że nie trzymam

Miłego dnia życzę:-D

Dziekuje kobietki za kciuki:-) wlasnie pisze do Was w trakcie egzaminu:szok::-D- tak on wyglada:rofl2:babka dala nam zadania i poszla. zrobilysmy w mig i sie nudzimy:-p
Mam nadzieje, ze nic nie skopalam

pół godziny po naszym przyjeździe od mamy miałam tel.(od mamy)że jej sąsiad wypadł z 4 piętra na beton i nie zyje:-(i to musiało się stac jakoś 5-10 min po naszym wyjeździe od niej...........

Monia, straszne! wypadek, czy celowo?

Własnie w tej chwili Panowie montują nam meble kuchenne:-)

oj, fajowo:tak: Pewnie juz sie nie mozesz doczekac:-)a my....oczywiscie tez czekamy ...na zdjecia...;-):-)

Donkat super taki egzamin:-):tak::tak:
a czy to był wypadek czy celowo:confused:jeszcze nic nie wiadomo:no:była tam policja.prokurator i wszyscy będą dochodzic prawdy.Ten sąsiad miał ok 30 pare lat był w domu z ojcem ,ludzie mówili że widzieli ich jak szli do domu trochę podpici i się szarpali ,jedni mówili że go ojciec wypchnął z tego okna ale tego nie wiadomo bo ludzie lubią plotki siac:angry:ojca w szoku zabrali do szpitala a matka jak przyjechała do domu od córki to dostała zastrzyk na uspokojenie ,moja mama też była w szoku bo to wszystko widziała tzn, zwłoki tego chłopaka:sorry2:

a Aneta pytałas o moją farmę więc spoko rozwija się ,dostarczam towar do restauracji:-Dwłasnie czekam żeby zebrac seler a nastepnie musze posadzic sałatę i marchewkę bo mam zlecenie:-Da jak tam twoja farma?

Ostatnia edycja:
Monia :szok: wypadek to czy nie szkoda tak młodego mężczyzny:-( a co do farmy to super właśnie czekam żeby zebrać jajka i jadę na targ je sprzedać;-):-D

Agulka czekam na fotki z niecierpliwością:-)

Donkat super taki egzamin;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry