justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja mam 30 dla mlodego i dla siebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
albo u siebie na placu albo w domuA rodzice tej małej gdzie?![]()
oni mają łąkę zaraz za naszym domem a powyżej mają dom więc dzieci tylko przelecą przez łąkę i już są u nas........Ja tak miałam z Damianem- chodziłam i zaglądałam czy on oddychaGagulec współczujęja pierwsze 3 miesiące życia Natalki wspominam z perspektywy czasu jako chyba najlepszy okres w jej życiu bo ona wiecznie spała
budziła się co 3 godziny zjadła i po pół godzinie już spowrotem smacznie spała;-) oczywiście wtedy bardzo żałowałam że ona taki śpioch bo nie było kiedy się nią nacieszyć
ale teraz myślę że to była rewelacja
![]()
a ta mała zołza jest już nauczona na rękach i dlatego co ją odłożę to wrzask- dlatego od wczoraj ma ograniczone noszenie-z mała odskocznia na teściową- bo ona tak płacze, bo taka malutka, bo sąsiedzi pomyślą, ze dziecko meczymy itp ( to są jej dzisiejsze wymówki po tym jak zostawiłam mała na godzinkę i wróciłam a Mała spała na kolanach u babki)Na szczęście coś to moje starsze pachole jest chyba bardziej dzielne niz myślałamGagulec no to Kornelcia daje CI w kośc dobrze że teraz jest ciepło to chociaz na dworze możecie więcej przebywac.A jak tam Damianek ?jest zazdrosny?
A u nas dzis jeszcze piękniejsza pogoda niż wczoraj:-):-):-)woda w basenie się grzeje więc później będziemy z Olą dupki moczyc a Mateusz się boi wejśc do basenu
Justyna no to Sto LAt dla męzusia;-)
.Dzielnie znosi płacz małej i sam każe mi dawać jej cycusia. Poza tym więcej czasu zaczął spędzać u siebie w pokoju albo u babki. Generalnie jest opiekuńczy i nie zauważyłam jeszcze oznak zazdrości.My mamy jeszcze z zeszłego roku zapasy 50jakimi kremami smarujecie dzieciaczki na słońce?
ja miałam z zeszłego roku z filtrem 60 ale już się skończył i muszę się wybrac po nowy no i zastanawiam się czy faktor 30 będzie wystarczający???
Właśnie po tego typu imprezach widać jak to Polacy rzekomo nie mają pieniędzyWitam i ja.
Na maxa wnerwiona, bo sie pieprzy z tymi meblami, ale ogólnie spoko.
no nie dziwie się nerwom
Justa 100 lat dla małża
Kiedy jechalismy było otwarcie Biedronki, matyldo ile ludzi a ulicami szli w tamta strone jak pilgrzymka............ miałam tez zajechac bo fane oferty na otwarcie dali, ale bić o koszyk sie nie mam zamiaru........... pojadę jak do mojego brata na imieniny będzimey jechać

A na wsi jeszcze będzie miał koleżankę i kumpla ( i opiekunkę ) wiec sie wywścieka a mi się może uda wypić kawkę z sąsiadką