reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
wkurzam się wrrrrrrrrr bo są wakacje i co chwilę przychodzi tu taka Ola (6lat) ze swoim młodszym bratem i tak se wchodzi do nas ani się nie zapyta ani nic a ja ogólnie za nią nie przepadam .......zaś przyszła...

Witam i ja.

Na maxa wnerwiona, bo sie pieprzy z tymi meblami, ale ogólnie spoko.
Wczoraj okazało się że kontakty nie sa w tym miejscu co trzeba tzn są ale trzeba było przesunąc je o 20 cm i i dziś stolarz dzwoni, że zlew sie nie mieści i trzebabyło albo nowy zlew ( to nie wchodziło w rachubę, bo cały wygląd by mi spieprzyło) albo nowa szafka a co za tym idzie duzo więcej kosztów ( front, blat....itd....)
Wybrałam oczywiście druga opcję. Byłam już w Szczecinku i malowałam ta ścianę co tata wczoraj wykuwał.

Justa 100 lat dla małża

Kiedy jechalismy było otwarcie Biedronki, matyldo ile ludzi a ulicami szli w tamta strone jak pilgrzymka............ miałam tez zajechac bo fane oferty na otwarcie dali, ale bić o koszyk sie nie mam zamiaru........... pojadę jak do mojego brata na imieniny będzimey jechać

Hejo
Gagulec współczuję :sorry2: ja pierwsze 3 miesiące życia Natalki wspominam z perspektywy czasu jako chyba najlepszy okres w jej życiu bo ona wiecznie spała:-D budziła się co 3 godziny zjadła i po pół godzinie już spowrotem smacznie spała;-) oczywiście wtedy bardzo żałowałam że ona taki śpioch bo nie było kiedy się nią nacieszyć:-D ale teraz myślę że to była rewelacja:-D
Ja tak miałam z Damianem- chodziłam i zaglądałam czy on oddycha:szok: a ta mała zołza jest już nauczona na rękach i dlatego co ją odłożę to wrzask- dlatego od wczoraj ma ograniczone noszenie-z mała odskocznia na teściową- bo ona tak płacze, bo taka malutka, bo sąsiedzi pomyślą, ze dziecko meczymy itp ( to są jej dzisiejsze wymówki po tym jak zostawiłam mała na godzinkę i wróciłam a Mała spała na kolanach u babki)

Gagulec no to Kornelcia daje CI w kośc dobrze że teraz jest ciepło to chociaz na dworze możecie więcej przebywac.A jak tam Damianek ?jest zazdrosny?
A u nas dzis jeszcze piękniejsza pogoda niż wczoraj:-):-):-)woda w basenie się grzeje więc później będziemy z Olą dupki moczyc a Mateusz się boi wejśc do basenu:shocked2::baffled:
Justyna no to Sto LAt dla męzusia;-)
Na szczęście coś to moje starsze pachole jest chyba bardziej dzielne niz myślałam:sorry2:.Dzielnie znosi płacz małej i sam każe mi dawać jej cycusia. Poza tym więcej czasu zaczął spędzać u siebie w pokoju albo u babki. Generalnie jest opiekuńczy i nie zauważyłam jeszcze oznak zazdrości.
jakimi kremami smarujecie dzieciaczki na słońce?
ja miałam z zeszłego roku z filtrem 60 ale już się skończył i muszę się wybrac po nowy no i zastanawiam się czy faktor 30 będzie wystarczający???
My mamy jeszcze z zeszłego roku zapasy 50

Witam i ja.

Na maxa wnerwiona, bo sie pieprzy z tymi meblami, ale ogólnie spoko.
no nie dziwie się nerwom:no:

Justa 100 lat dla małża

Kiedy jechalismy było otwarcie Biedronki, matyldo ile ludzi a ulicami szli w tamta strone jak pilgrzymka............ miałam tez zajechac bo fane oferty na otwarcie dali, ale bić o koszyk sie nie mam zamiaru........... pojadę jak do mojego brata na imieniny będzimey jechać
Właśnie po tego typu imprezach widać jak to Polacy rzekomo nie mają pieniędzy :cool2:

A u nas dzisiaj jest lato pełną para- jak tak sie utrzyma do jutra wywożę się z dzieciakami na wieś, Młodemu wyciągam basen i niech siedzi w wodzie do samego wieczora, bo w tym blokowisku idzie oszaleć:szok::szok::szok: A na wsi jeszcze będzie miał koleżankę i kumpla ( i opiekunkę ) wiec sie wywścieka a mi się może uda wypić kawkę z sąsiadką:zawstydzona/y:

reklama
Gagulec udanego wypoczynku na wsi no i kawki z sąsiadką;-)
Donkat miłego grillowania:tak:
Aneta aby zjazd byl udany:-)

Witam i zmykam:tak: i znów kolejny dzień pięknej pogody ale się cieszę
:-D:-Ddo później papatki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry