majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
co u Majandry?
Dzięki za pamięć. U nas wszystko ok. Mąż już ma wakacje, więc jest super, mimo że ja pracuję. Tym bardziej na forum czasu nie mam. Wybaczcie. Ale zaglądam i podczytuję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co u Majandry?
każda wpada sie tylko usprawiedliwić
więc i ja
w środe bo tym zjeździe we Wrocławiu byłam padnięta ale było fajnie i opłacało sie pojechać:-);-) a wczoraj praktycznie cały dzień spędziłyśmy na dworze z przerwą na sprzątanie i gotowania młoda w tym czasie siedziała sobie w baseniku na balkonie;-) Miłego dnia!
:-)

hejka babeczki!!!
juz weekend, faaajnie:-):-)
chco bedzie dal mnie ciezki, bo czekaja mnie 2grille z okazji P imeinin
Jutro po poludniu robimy dla rodzinki P, a w niedziele jedziemy ze znajomymi nad wode i tam tez pogrillujemy:-):-)
musze sie opalic, bo za 2tyg palnuejmy zrobic impreze z ludzmi z kursu u koelzanki an dzialce w wielkim basenie i stroej kapielowe obowiazkowe:-)
niunka mi zasnela w samochodzie i znow ebdzie hasac do nocy
sprztanie przede mna, ale weny brak
milego popoludnia!!!
---------pęcherze na migadałach

na szczęście na razie bez antybiotyku a w piątek następny po skierownie do laryngologa
ale J troche naciskał na pedał, kiedy usnęłam,
bo tak bym mu nie pozwoliła

:-)

ale kurka szalejesz dziewczyno.........................SUPER, weź mnie na taka imprezkę:-)
Z Mają byłam dziś u lekarza i okazało się, że ma wirusówkę pęcherzykową---------pęcherze na migadałach
na szczęście na razie bez antybiotyku a w piątek następny po skierownie do laryngologa

witam!!!
zarobiona oczywscie ejstem
szykuej grilla na P imeininy:-)
wypij pifko za mnie za zdrówka dla P
cos widze, ze jutro upalu nie ebdzie, a my chcielismy and wode jechac- standard
zabieraj stroj i przyskakuj 17.07;-)
łoł, ale dziwna choroba![]()
więc nie pozostaje nic jak życzyć wszystkim dobrej nocy:-) o ile ktoś zajrzy
my jutro lecimy do Polanicy na lato z radiem będzie stachursky. Wanda i banda i Patrycja Markowska:-) ciekawe czy na koncert tej ostatniej się załapię czy też moja księżniczka zarządzi inaczej

Widzę że znów nasze forum wymiera:-( i w sobotni wieczór nie ma nikogowięc nie pozostaje nic jak życzyć wszystkim dobrej nocy:-) o ile ktoś zajrzy
my jutro lecimy do Polanicy na lato z radiem będzie stachursky. Wanda i banda i Patrycja Markowska:-) ciekawe czy na koncert tej ostatniej się załapię czy też moja księżniczka zarządzi inaczej
Agulka zdrówka dla Majeczki
Donkat wszystkiego naj naj dla Twojego P:-)