reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie :-) widzę, że ruch na forum jak w Rzymie:dry: każda wpada sie tylko usprawiedliwić:baffled: więc i ja:sorry2: w środe bo tym zjeździe we Wrocławiu byłam padnięta ale było fajnie i opłacało sie pojechać:-);-) a wczoraj praktycznie cały dzień spędziłyśmy na dworze z przerwą na sprzątanie i gotowania młoda w tym czasie siedziała sobie w baseniku na balkonie;-) Miłego dnia!

hejka babeczki!!!

juz weekend, faaajnie:-):-)
chco bedzie dal mnie ciezki, bo czekaja mnie 2grille z okazji P imeinin:tak:
Jutro po poludniu robimy dla rodzinki P, a w niedziele jedziemy ze znajomymi nad wode i tam tez pogrillujemy:-):-)
musze sie opalic, bo za 2tyg palnuejmy zrobic impreze z ludzmi z kursu u koelzanki an dzialce w wielkim basenie i stroej kapielowe obowiazkowe:szok::-):-D

niunka mi zasnela w samochodzie i znow ebdzie hasac do nocy:baffled:

sprztanie przede mna, ale weny brak:zawstydzona/y:

milego popoludnia!!!

hejka babeczki!!!

juz weekend, faaajnie:-):-)
chco bedzie dal mnie ciezki, bo czekaja mnie 2grille z okazji P imeinin:tak:
Jutro po poludniu robimy dla rodzinki P, a w niedziele jedziemy ze znajomymi nad wode i tam tez pogrillujemy:-):-)
musze sie opalic, bo za 2tyg palnuejmy zrobic impreze z ludzmi z kursu u koelzanki an dzialce w wielkim basenie i stroej kapielowe obowiazkowe:szok::-):-D

niunka mi zasnela w samochodzie i znow ebdzie hasac do nocy:baffled:

sprztanie przede mna, ale weny brak:zawstydzona/y:

milego popoludnia!!!

ale kurka szalejesz dziewczyno.........................SUPER, weź mnie na taka imprezkę:-)

Z Mają byłam dziś u lekarza i okazało się, że ma wirusówkę pęcherzykową:szok: ---------pęcherze na migadałach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście na razie bez antybiotyku a w piątek następny po skierownie do laryngologa

U nas spoko

Nuska wczoraj bylismy w Gdańsku i jak przejżdzalismy przez Rumię o tobie myślałam, nie miałaś czasem czkawki albo uszu czerwonych????:-D
Tak na marginesie droga z Gdańska do nas trwała 2h15min:szok: ale J troche naciskał na pedał, kiedy usnęłam,:sorry2::sorry2: bo tak bym mu nie pozwoliła:no:

witam!!!

zarobiona oczywscie ejstem:-p
szykuej grilla na P imeininy:tak::-)

cos widze, ze jutro upalu nie ebdzie, a my chcielismy and wode jechac- standard:baffled::baffled:

ale kurka szalejesz dziewczyno.........................SUPER, weź mnie na taka imprezkę:-)

Z Mają byłam dziś u lekarza i okazało się, że ma wirusówkę pęcherzykową:szok: ---------pęcherze na migadałach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście na razie bez antybiotyku a w piątek następny po skierownie do laryngologa

zabieraj stroj i przyskakuj 17.07;-)

łoł, ale dziwna choroba:szok::szok:

Witam w ukrop.
Dzieci w basenie posiedziały a teraz bajki oglądaja bi nie mozna wyrobic za długo w taka pogode na dworze.

Jutro też mamy zamiar nad jakąś wode pojechać, ale czy się uda?????????:sorry2:

witam!!!

zarobiona oczywscie ejstem:-p
szykuej grilla na P imeininy:tak::-)
wypij pifko za mnie za zdrówka dla P
cos widze, ze jutro upalu nie ebdzie, a my chcielismy and wode jechac- standard:baffled::baffled:

zabieraj stroj i przyskakuj 17.07;-)

łoł, ale dziwna choroba:szok::szok:

oj jaka szkoda, będziemy jeszcze w Ustce

Widzę że znów nasze forum wymiera:-( i w sobotni wieczór nie ma nikogo:szok: więc nie pozostaje nic jak życzyć wszystkim dobrej nocy:-) o ile ktoś zajrzy:sorry2: my jutro lecimy do Polanicy na lato z radiem będzie stachursky. Wanda i banda i Patrycja Markowska:-) ciekawe czy na koncert tej ostatniej się załapię czy też moja księżniczka zarządzi inaczej:baffled:
Agulka zdrówka dla Majeczki:tak:
Donkat wszystkiego naj naj dla Twojego P:-)

reklama
witam!!!

dzin nam minal baaaardzo milo, bo jednak poogda dopisala i bylismy nad woda. wszyscy zadowoleni :)))
Aga, Wam tez sie udalo?

za to teraz bym rozszarpala mojego darciucha! znow mi krwi napsula! kiedy sie to skonczy????????????????????????????????????????

musze jeszcze druknac wyciagi i czekam na P, moze sie w koncu poprzytulamy..........??????????????

Widzę że znów nasze forum wymiera:-( i w sobotni wieczór nie ma nikogo:szok: więc nie pozostaje nic jak życzyć wszystkim dobrej nocy:-) o ile ktoś zajrzy:sorry2: my jutro lecimy do Polanicy na lato z radiem będzie stachursky. Wanda i banda i Patrycja Markowska:-) ciekawe czy na koncert tej ostatniej się załapię czy też moja księżniczka zarządzi inaczej:baffled:
Agulka zdrówka dla Majeczki:tak:
Donkat wszystkiego naj naj dla Twojego P:-)

dzieki za zyczenia :)
jak bylo na Lecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry