reklama

Wrześniówkowe mamy

Znowu goraco, ufffffff Wczoraj bylismy nad jeziorem. Mlody plywak jak diabli w tym roku. Zasowa w kole jak szalony. Mikolaj po pol godzinie zaczal caly dygotac szczekac zebami, wiec wyszedl na brzeg. Obrazony,ze on nie moze plywac,a Mateusz moze wiec trzeba bylo zbierac sie do domu. Mlody urzadzil nam taka histerie,ze szok! Rano nikt nie posmarowal Mikolaja na slonce i juz ma uczulenie. Co za chuchro z tego chlopaka. Do tego jest chudy i przejzysty. Wrrrrrrrrrrrrr A mamy juz na koncie kase z ubezpieczalni. S w czwartek idzie do nerologa,bo wczoraj odebral zdjecie.
Wygrzewajcie dupska kobitki, tylko nie spieczcie sie za mocno:)

reklama
Witam.
U nas gorąco, duszno i niebo jak mleko................

Znowu goraco, ufffffff Wczoraj bylismy nad jeziorem. Mlody plywak jak diabli w tym roku. Zasowa w kole jak szalony. Mikolaj po pol godzinie zaczal caly dygotac szczekac zebami, wiec wyszedl na brzeg. Obrazony,ze on nie moze plywac,a Mateusz moze wiec trzeba bylo zbierac sie do domu. Mlody urzadzil nam taka histerie,ze szok! Rano nikt nie posmarowal Mikolaja na slonce i juz ma uczulenie. Co za chuchro z tego chlopaka. Do tego jest chudy i przejzysty. Wrrrrrrrrrrrrr A mamy juz na koncie kase z ubezpieczalni. S w czwartek idzie do nerologa,bo wczoraj odebral zdjecie.
Wygrzewajcie dupska kobitki, tylko nie spieczcie sie za mocno:)

ja jestem jakaś dziwna, bo ani razu z dziećmi nie bylismy nad jeziorem, one dla mnie sa takie brudne, gloniaste i bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

U nas drugi dzień nie ma wody w dzień, wczoraj włączyli po 16:wściekła/y: i co tu na obiad gotować??????????????????????????????????????????????????
Wysłałam J do stołówki zakładowej , ma przyniesć jak będą pierogi dla małego a jak nie to nalesnika usmażę

Namiastka naszej kuchni w moim dzienniku ( tylko dla zainteresowanych, albo ciekawych)

Ostatnia edycja:
witam u nas cudnie
byłam dzis u teściów na kawce i Ola została i zas mam tylko 1 dziecko w domu:cool2:taka powsinoga z tej mojej Oli 2 razy jej pytac nie trzeba czy będzie spac u babci:-D

co się dzieje z Asiek?

co się dzieję u Hrudzi?

Co u Izy?

Co u Doti?

Co u Luandzi"?

Co u Carioci?

Co u AsiKC?

Gdzie Kaśka?
Co u innych dawno tu nieobecnych?????????

Ostatnia edycja:
co u Nuśki?
co u Majandry?
co u Gabids?
co u Tygryska?
co u Atruviell?
no i ciekawe co u Noami???

Dzieki Monia za pamiec:-)
U nas wszystko w porzadku.Dzieci chodza jeszcze do szkoly/przedszkola bo wakacje sa od 22 lipca. 26 jedziemy na maly urlop do Walii i Kornwalii nad ocean.
Jestesmy wszyscy zdrowi,ja pracuje wiec czasu na neta mam malo.
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

hej dziewczynki
zaglądam codziennie ale przez ten upał brak mi weny do pisania :((

praktycznie codziennie ląduje nad jeziorkiem bo inaczej wrobic nie idzie... wczoraj nawet pływałam, ale śmiesznie z brzuchem :)))

niunia w końcu ładnie sygnalizuje że chce siku, od miesiąca nie zdarzyła nam się wpadka ale z kupa jest gorzej hmmm...

jutro jade do ginekolog na wizyte

i w sumie tyle ciekawego....

reklama
co u Nuśki?
co u Majandry?
co u Gabids?
co u Tygryska?
co u Atruviell?
no i ciekawe co u Noami???

Dziękuję za pamięć :-)

U NAS ok byliśmy dzisiaj z młodym u chirurga dziecięcego ze "sprzętem" młodego coś mu się tam zbierało i lekarz mu to szybciutko wyczyścił oj biedaczek teraz płacze przy siusianiu i tak bardzo wolno chodzi bo go to boli ale najważniejsze że to nic groźnego kazał odciągać tą skórkę przy kąpieli i smarować oliwką ale nie sądzę że młody tak szybko da się tam dotknąć a i jeszcze dzisiaj zdarł sobie porządnie kolanka aż taką ropką zachodzi biedaczek a teraz juz od 10 minut śpi zmęczony przeżyciami

Poza tym pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki i skarbusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry