reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat może byłoby i fajnie ale bez dziecka:baffled::zawstydzona/y::sorry2: wszystkie koncert poprzesuwali niby z przyczyn technicznych o godzine później i jeszcez zamienili kolejnośc:wściekła/y: tłumy takie że mało Niuńki nie deptali i w efekcie darowaliśmy to sobie:sorry2: wróciliśmy na deptak i poszliśmy na lody;-) a potem tylko zaliczyliśmy fontanne i do domu:tak:
Uciekam spać bo jutro do pracy:dry: miłej nocy kochane:-)

reklama
No i znów nowy tydzień. Weekend nam minął bardzo milutko nie miałąm nawet kiedy na komputer wejśc no i teraz zaczynam nowy tydzień od mycia okien firanki juz się kręcą,jedno okno już umyte lecę myc następne........

Witam i ja.

Weekend minał szybko i gorąco.

Dokus bylismy nad tym jeziorem:tak: dzieciaki uchachne ja nawet weszła do kolan do wody :szok: .............. woda fuj............... ble............ ale wazne że maluchy nie chciały do domu jechac tak było fajnie.

Justa teraz fatum Was ominie jak autko opite. 100 lat dla S

Maja bez gorączki ale cały czas psikam jej gardełko i przez te powiększone migdały mówi jakby przez nos( mimo, że kataru brak) i chrapie jak stary gdy spi.

Miłego dnia.
Mam sporo roboty...... do kiedyś

witam!!!

goraco mi od rana, opalony pyszczek mnie grzeje:szok:

kurcze, mam w torbie platki rozy, zebrane dla kolegi na wino i wylaza z nich mrowki:szok::-D:-D

dzis przedostatni dzien drugoiego kursu:-(:-(

Donka literki poprzestawialy sie grilowo,czy tak niechcacy?? Moj S ma ur. jak Twoj P im.:-D Bylismy w Kruszwicy i uffff Astra opita

chyba niechcacy, jak zazwyczaj;-)

P ma imieniny 29.06

No i znów nowy tydzień. Weekend nam minął bardzo milutko nie miałąm nawet kiedy na komputer wejśc no i teraz zaczynam nowy tydzień od mycia okien firanki juz się kręcą,jedno okno już umyte lecę myc następne........

Monia, kobieto zazdroszcze zapalu do pracy, mnie by sie przydal:tak::zawstydzona/y:

Dokus bylismy nad tym jeziorem:tak: dzieciaki uchachne ja nawet weszła do kolan do wody :szok: .............. woda fuj............... ble............ ale wazne że maluchy nie chciały do domu jechac tak było fajnie.

Mam sporo roboty...... do kiedyś

ja tez az nogi zamoczylam:-D:-D

co bedziesz robic?

no już prawie posprzątane:-)a takiego powera że mam to aż sama jestem w szoku:cool2::szok::szok::-D:-D
Mateusz jeszcze śpi:tak:jak się obudzi i zje śniadanko to wybywam z dziecmi na cały dzien do mamy bo mam miec dzis gości z Mazur:-)
Donkat szybko Ci ten kurs zleciał:szok:
Aneta miłego dnia w pracy;-)
Agulka zdówka dla Mai:tak:a z tym chrapaniem i niby katarem to Mateusz ma identycznie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry