reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

goraco mi od rana, opalony pyszczek mnie grzeje:szok:

kurcze, mam w torbie platki rozy, zebrane dla kolegi na wino i wylaza z nich mrowki:szok::-D:-D

dzis przedostatni dzien drugoiego kursu:-(:-(

ale szybko ten czas leci, tak niedawno zaczynałaś

chyba niechcacy, jak zazwyczaj;-)

P ma imieniny 29.06

Monia, kobieto zazdroszcze zapalu do pracy, mnie by sie przydal:tak::zawstydzona/y:

ja tez az nogi zamoczylam:-D:-D

co bedziesz robic?

umyłam juz lodówkę, posprzątałam, obiad jednak mam z wczoraj

Dzieciaki nie chcą isc na dwór, bo za gorąco, a w domku wentylator włączyłam bo nie wyrabiamy, chatę mamy bardzo nasłoneczniona i od 4 rana do 13-14 z naszej strony świeci słonko
no już prawie posprzątane:-)a takiego powera że mam to aż sama jestem w szoku:cool2::szok::szok::-D:-D
Mateusz jeszcze śpi:tak:jak się obudzi i zje śniadanko to wybywam z dziecmi na cały dzien do mamy bo mam miec dzis gości z Mazur:-)
Donkat szybko Ci ten kurs zleciał:szok:
Aneta miłego dnia w pracy;-)
Agulka zdówka dla Mai:tak:a z tym chrapaniem i niby katarem to Mateusz ma identycznie:-(

Monia to są skutki 3 migdałka

o to super................

Kurcze a w naszym przedszkolu będzie dzień otwarty24 i dzień otwarty to za duże słowo bo raptem 3 godziny:wściekła/y:
to u nas też tak było ale mimo że krótko to i tak fajnie było

ja już jestem z powrotem od mamy na gości się wkońcu nie doczekałam bo zepsuł im się rano samochód i zatrzymamli się u mamy siostry w Piotrkowie Tryb. i dopiero o 18 wyjechali z Piotrkowa to gdzies ok 21 będą u mamy no i nie miałam juz co czekac więc wróciłam.....

Donkat przesłąłam Ci tego powera listem poleconym priorytetem może jutro do Ciebie dojdzie;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry