reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam ja
Donkat, i jak egzamin?:-D
Agulka, czekamy na fotki kuchni
a ja jak zwykle na momencik:zawstydzona/y: bo akurat mała ma swoja przerwę w czuwaniu czyli ucina sobie jakieś 10-15 minut drzemki:szok: Masakra co w moje dziecko wstąpiło- tylko na spacerze pośpi dłużej niż parę minut ale i tak nie obejdzie się bez darcia. Także chyba przechwaliłam moja pociechę bo nawet dzisiaj w nocy mi zrobiła 3 godzinną przerwę w spaniu. Najgorsze, że chciałaby cały czas na rekach być.
pozdrawiam na w pół żywa.

reklama
wynikow jeszcze nie znam

Gagulec,
kurcze, ale Ci mala daje w kosc! a tak zazwyczaj(oprocz dzisejszej nocki) to jak spi w nocy? jesli dobrze wysypia noc, to wtedy ie ma sie co dziwic,ze w dzien nie cche spac. choc z drugiej strony, to jeszcze z niej za maly gowniarz, zeby w dzien tez nie spala
Wyglada na to, ze masz moja Julitke:szok::zawstydzona/y:

To S wyskoczyl z taka cena,a ceny sa rozne. 1 gosciu dzwonil,ze za 3000 by wzial. Zobaczymy. Gdyby bylo 3500 to byloby ok. Za wystawienie zaplacilam 15,60 w tym 0,60 za zdjecia. To chyba jakos od kwoty sie placi

Witam:-) u nas ciąg dalszy pięknej pogody:-) szczęśliwa dziś jestem bo wreszcie przedemną 2 dni wolnego:-) Marta jutro już wraca do pracy. No i jutro jadę do Wrocławia na ten zjazd z tupperware:-) szkoda mi tylko, że moi w tym czasie będą się bawić w zoo:-(

Gagulec współczuję :sorry2: ja pierwsze 3 miesiące życia Natalki wspominam z perspektywy czasu jako chyba najlepszy okres w jej życiu bo ona wiecznie spała:-D budziła się co 3 godziny zjadła i po pół godzinie już spowrotem smacznie spała;-) oczywiście wtedy bardzo żałowałam że ona taki śpioch bo nie było kiedy się nią nacieszyć:-D ale teraz myślę że to była rewelacja:-D

Justyna za samo wystawienie auta wychodzi niedrogo ale jakby ktoś kliknął w to kup teraz to prowizja dla allegro ile by wyniosła?:dry:

Gagulec no to Kornelcia daje CI w kośc dobrze że teraz jest ciepło to chociaz na dworze możecie więcej przebywac.A jak tam Damianek ?jest zazdrosny?
A u nas dzis jeszcze piękniejsza pogoda niż wczoraj:-):-):-)woda w basenie się grzeje więc później będziemy z Olą dupki moczyc a Mateusz się boi wejśc do basenu:shocked2::baffled:
Justyna no to Sto LAt dla męzusia;-)

Aneta nie wiem ile prowizji wzieliby,ale na pewno nie sprzedamy za tyle wiec sprzedamy poza aukcja. Odwolam ja i tyle.
S pojechal po zdjecie,a Mikolaj zamiast jezdzic na rowerze przyczlapal sie do mnie i nici z mycia podlogi:wściekła/y:

reklama
jakimi kremami smarujecie dzieciaczki na słońce?
ja miałam z zeszłego roku z filtrem 60 ale już się skończył i muszę się wybrac po nowy no i zastanawiam się czy faktor 30 będzie wystarczający???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry