Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a pada u nas deszcz
na 18 jechałam z Olą do kina na DZWONECZEK I UCZYNNE WRÓŻKI:-)Ola pod wrażeniem bo w kinie była pierwszy raz bardzo jej się podobało i już pytała czy będziemy tam jeździc codziennie![]()
:-)Dzień dobry w leciutko deszczowy, choć ciepły dzień.
Maciuś poszedł z tatą na pocztę, a ja korzystam z wolności i popijam kawkę przed kompem. :-):-):-):-)
ani kawy ani ciastka mi nie wolno(
po za tym jakos ostatnio nie mam humoru- 3 dni temu zgineła w wypadku samochodowym dziewczyna z mojego 2 forum- przyszłe mamy wrzesień 2010... była w 8 miesiącu ciąży, zostawiła 2 synów i męża((( i gdzie tu jest Bóg??????

po tych deszczacjh moje dziecko ma raj:-)
:-)
ale mi sie chce

Donkat, ja z Olafem bylam na Shreku i jego mina gdy film sie zaczal- bezcenna! Teraz planuje toy story![]()
po za tym jakos ostatnio nie mam humoru- 3 dni temu zgineła w wypadku samochodowym dziewczyna z mojego 2 forum- przyszłe mamy wrzesień 2010... była w 8 miesiącu ciąży, zostawiła 2 synów i męża((( i gdzie tu jest Bóg??????
Nie ukrywam, że jest to duże odciążenie. Np. teraz jest z nim na dworze, a ja spokojnie mogę zjeść i odpocząć.jak ja Ci zazdroszcze, ze przez 2m-ce masz meza tylko dla Was. alez mi czasem brakuje jakiejs pomocy ze strony drugiej osoby:--
-
-(
Bardzo, bardzo smutne. Niewyobrażalna tragedia.:-(po za tym jakos ostatnio nie mam humoru- 3 dni temu zgineła w wypadku samochodowym dziewczyna z mojego 2 forum- przyszłe mamy wrzesień 2010... była w 8 miesiącu ciąży, zostawiła 2 synów i męża((( i gdzie tu jest Bóg??????