reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dzien doberek

ucieszylam sie, ze niunka dzis nie spala w dzien i myslalam, ze zaraz padnie, a ona wlasnie...jeszcze poszla na dwor i nainaczy kota:szok: a pada u nas deszcz:rofl2:

chyba sama dzis pojde wczensiej spac, bo ostatnio ciagle mi malo snu

na 18 jechałam z Olą do kina na DZWONECZEK I UCZYNNE WRÓŻKI:-)Ola pod wrażeniem bo w kinie była pierwszy raz bardzo jej się podobało i już pytała czy będziemy tam jeździc codziennie:-D:-D:-D:szok:

taki wypad z mama musi byc fajnym przezyciem dla dziewzynki:tak::-)

Dzień dobry w leciutko deszczowy, choć ciepły dzień.

u nas dzis mocno pada przez caly dzien.
podobniez znow Wisla wzbiera:-(:-(

Maciuś poszedł z tatą na pocztę, a ja korzystam z wolności i popijam kawkę przed kompem. :-):-):-):-)

jak ja Ci zazdroszcze, ze przez 2m-ce masz meza tylko dla Was. alez mi czasem brakuje jakiejs pomocy ze strony drugiej osoby:-(:-(:-(:-(

Donkat, ja z Olafem bylam na Shreku i jego mina gdy film sie zaczal- bezcenna! Teraz planuje toy story :)
a tak w ogole to dobry wieczor :)

ani kawy ani ciastka mi nie wolno :((

po za tym jakos ostatnio nie mam humoru- 3 dni temu zgineła w wypadku samochodowym dziewczyna z mojego 2 forum- przyszłe mamy wrzesień 2010... była w 8 miesiącu ciąży, zostawiła 2 synów i męża :(((( i gdzie tu jest Bóg??????

witam!!!

wczoraj moje dziecko ucielo sobie kepke wlosow, ale nawet nie wiem gdzie, bo nie widac sladu-ma p[od tym wzgledem super wloski!:-D:-D:-D:-D

wieoczrem JUltika mi przyniosla garsc slimakow, na noc sie ich pozbylam, to rano kolejna garstka:eek::-D:-D po tych deszczacjh moje dziecko ma raj:-)

jutro moze mi sie wykroi kawka z dziewuszkami:tak::-)

u nas dzis slonko i nawet fajnie. dlatego tez wiekszosc dnia spedzamy na dworze.

posciel sie pierze

obzarlam sie botwinka-uwielbiam te zupke i moglabym jesc, jesxc, jesc....

w sobote mam to wesele:cool:ale mi sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Donkat, ja z Olafem bylam na Shreku i jego mina gdy film sie zaczal- bezcenna! Teraz planuje toy story :)

ja sie zastanawialam, czy niunka wytrzyma w kinie, moja siostra chciaal ja zabrac, ale na razie chyba szkoda pieniedzy, bo pewnie w trakcie by chciala wyjsc. a poza tym Julitka nie lubi jakichs glosnych, czy agresywnych scen
Harsh, a jak sie czujesz?

po za tym jakos ostatnio nie mam humoru- 3 dni temu zgineła w wypadku samochodowym dziewczyna z mojego 2 forum- przyszłe mamy wrzesień 2010... była w 8 miesiącu ciąży, zostawiła 2 synów i męża :(((( i gdzie tu jest Bóg??????

no wlasnie widzialam taka informacje na forum, oj straaaaszne. najgorsze, ze zostawila dzieci:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Witam. Pogoda nareszcie się poprawia.

jak ja Ci zazdroszcze, ze przez 2m-ce masz meza tylko dla Was. alez mi czasem brakuje jakiejs pomocy ze strony drugiej osoby:-(:-(:-(:-(
Nie ukrywam, że jest to duże odciążenie. Np. teraz jest z nim na dworze, a ja spokojnie mogę zjeść i odpocząć.

Bardzo, bardzo smutne. Niewyobrażalna tragedia.:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry