Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widze, ze cos nierozmowne jestescie, wiec ide sie myc
na razie!
bo padam na wszystko co możliwe. Zachciało mi sie dzisiaj oponek i robiłam je z Młodym co oczywiście zakończyło się generalnymi porządkami. A na dokładkę wymyśliłam sobie, że trzeba jeszcze Młodego wymęczyć na maksa wiec poszliśmy na godzinne bieganie po lesie i ja teraz nie czuje nóg
a jutro pewnie mega zakwasy będą.
Ale grunt, ze Młody szczęśliwy i oczywiście tak on by mógł szaleć cały dzień
. 
Witam i ja
Nie poszaleję z Wami bo nawet Karmi stojące i wołające o wypicie mnie dzisiaj nie ruszybo padam na wszystko co możliwe. Zachciało mi sie dzisiaj oponek i robiłam je z Młodym co oczywiście zakończyło się generalnymi porządkami. A na dokładkę wymyśliłam sobie, że trzeba jeszcze Młodego wymęczyć na maksa wiec poszliśmy na godzinne bieganie po lesie i ja teraz nie czuje nóg
a jutro pewnie mega zakwasy będą.
.
Majandra, zazdroszczę męża w domciu
Agulka, a jak u Ciebie sprawa z praca? Z tego co mi gdzieś świta kojarzę, że pisałaś kiedyś że załapiesz się na coś związanego z wystrojem wnętrz.
Tyle mnie było i idę w ślady moich pociech.( czyli lu-lu)
Wypijcie piwko za moje zdrowie.
Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę
W czym idziesz na to wesele, w czym mała jak idzie????

. niewazne, ze my swoje dziecko pilnujemy, byloby tylko ze 2godz i nawet osobnej porcji nie zjadlo, tylko ze mna!

A na dokładkę wymyśliłam sobie, że trzeba jeszcze Młodego wymęczyć na maksa wiec poszliśmy na godzinne bieganie po lesie i ja teraz nie czuje nóga jutro pewnie mega zakwasy będą.
.

Zegnam sie i ja!
mam nadzieje, ze innym razem nam sie bardzij uda popiwkowac