Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widze, ze cos nierozmowne jestescie, wiec ide sie myc
na razie!
bo padam na wszystko co możliwe. Zachciało mi sie dzisiaj oponek i robiłam je z Młodym co oczywiście zakończyło się generalnymi porządkami. A na dokładkę wymyśliłam sobie, że trzeba jeszcze Młodego wymęczyć na maksa wiec poszliśmy na godzinne bieganie po lesie i ja teraz nie czuje nóg
a jutro pewnie mega zakwasy będą.
Ale grunt, ze Młody szczęśliwy i oczywiście tak on by mógł szaleć cały dzień
. 
Witam i ja
Nie poszaleję z Wami bo nawet Karmi stojące i wołające o wypicie mnie dzisiaj nie ruszybo padam na wszystko co możliwe. Zachciało mi sie dzisiaj oponek i robiłam je z Młodym co oczywiście zakończyło się generalnymi porządkami. A na dokładkę wymyśliłam sobie, że trzeba jeszcze Młodego wymęczyć na maksa wiec poszliśmy na godzinne bieganie po lesie i ja teraz nie czuje nóg
a jutro pewnie mega zakwasy będą.
.
Majandra, zazdroszczę męża w domciu
Agulka, a jak u Ciebie sprawa z praca? Z tego co mi gdzieś świta kojarzę, że pisałaś kiedyś że załapiesz się na coś związanego z wystrojem wnętrz.
Tyle mnie było i idę w ślady moich pociech.( czyli lu-lu)
Wypijcie piwko za moje zdrowie.
Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę
W czym idziesz na to wesele, w czym mała jak idzie????

. niewazne, ze my swoje dziecko pilnujemy, byloby tylko ze 2godz i nawet osobnej porcji nie zjadlo, tylko ze mna!

A na dokładkę wymyśliłam sobie, że trzeba jeszcze Młodego wymęczyć na maksa wiec poszliśmy na godzinne bieganie po lesie i ja teraz nie czuje nóga jutro pewnie mega zakwasy będą.
.

Zegnam sie i ja!
mam nadzieje, ze innym razem nam sie bardzij uda popiwkowac