reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-)
Asia to masz roboty z całą 3 od samego rana nie dadzą mamusi się wyspac
Nuśka dobrze że Igorek zdrowy
Aneta hop hop gdzie się podziewasz???
Donkat jak tam po weselu?
Justyna własnie co tak mało i rzadko piszesz?

reklama
Witam się w niedzielny poranek:-)widzę, że mnie imprezka ominęła:sorry: ale ja ostatnio padam na pysk po pracy bo taki tu młyn:baffled: jedyne na co mi starcza sił po powrocie to szybki spacerek z Mafim,krótka pogawędka z M, prysznic i jak najszybciej palulu;-) jak mam wolne to moje życie też przybrało szybkich obrotów przez to tupperware;-) wczoraj np pół dnia spędziłam na stoisku ale się opłacało bo kilka nowych kontaktów wpadło no i trochę zamówień :-) no i oczywiście trochę się sprzedało;-) tylko cicho sza bo na stoiskach nie wolno nam sprzedawać:sorry: później wybrałam się z młodą do na na boisko na osiedlu bo jakiś festyn czy cuś się odbywało a mała słyszała, ze tam są bębny i koniecznie chciała iść zobaczyć:-) ale szybko uciekłam z tego boisko bo okazało się, że to jakaś sekta uzdrawiająca mocą Jezusa:szok: zaskakujące było to, że Ci ludzie których tam niby uzdrawiali wypowiadali się , że naprawdę czują poprawe:szok: ale nie podobało mi się to wszystko bo jedni uzdrawiali a drudzy nagabywali, jak to super jest żyć w takiej wspólnocie jak oni więc wolałam się stamtąd zabierać chociaż Tuśka była zachwycona i wcale nie miała ochoty wracać:eek:

Oj zaniedbuje:zawstydzona/y: Na bierzaco jestem,ale jakos pisac nie mam o czym. Pogoda sie zrobila, obiadek sie gotuje. S do 5 na corobowym,ale chyab na jeszcze tydzien pojdzie zeby odebrac wyniki z tomografi glowy i isc z nimi do neurologa. W sumie to z reka juz ok. Kregoslup sam zaczal wracac na swoje miejsce, tzn. do swojej pozycji i duzo daly masaze i lasery. Niech idzie juz do roboty,bo wkurza mnie juz. Z Biedronki sie nie odezwali. Szkoda.

witam w piękny słoneczny poniedziałek:-)
ja juz po kawce ,pralka zaraz skończy kręcic,jeszcze tylko podłógi przeleciec i luzik;-)dzis na 14.30 mamy logopedę ciekawe co nam powiedzą:sorry:
Aneta fajnie się rozwijasz w tuperwarre no i zawsze jakąs dodatkowa kaska wleci;-)
Justyna dobrze że z ręka S juz ok no i że z kręgosłupem też juz lepiej:tak:A Ty zaglądaj i pisz częsciej na BB;-)
Nuśka i inne mamuśki pracujące miłego dnia w pracy:-)
czy ktoś wie co u Hrudy???dawno Jej tu nie było:-(

Witam się i ja:-) z niegdyś tradycyjną kawką;-) dziś wolne a ja mam sto tysięcy planów i będę szczęśliwa jeśli chociaż 1/4 uda mi się zrealizować tym bardziej, że Tuśka jakaś marudna dzisiaj:eek: a wczoraj postanowiła sama, że jest za duża na pieluchy na noc efekt tak, że 2 razy w nocy prześcieradło zmieniałam:wściekła/y: no ale cóż jak chce to będziemy walczyć;-) nie odrazu przecież Rzym zbudowano;-)
Justyna dobrze, że z S już lepiej;-)
Monia do logopedy trzeba mieć skierowanie:baffled: bo chce się wybrać z Tuśką. Mam wrażenie, że ona zaczyna się jąkać:sorry: tylko sama nie jestem w stanie ocenić czy to jąkanie :baffled: bo zazwyczaj wystepuje jak chce bardzo szybko coś ważnego dla niej mi powiedzieć:eek: i nie wiem czy to normalne w tym wieku :sorry:wolę skonsultować niż potem mieć do siebie pretensje:sorry:

Dzięki Monia już właśnie się dowiadywałam:-) ale na pierwszą wizyte pójdę prywatnie a jeśli moje obawy się potwierdzą to wtedy przejdę na kasę chorych:tak: bo normalnie terminy są strasznie odległe:baffled:

witam z zajec!

Donkat[/B] czekamy na gorącą relację z imprezy i zdjęcia:)

Donkat jak tam po weselu?

kobietki, wstydze sie powiedziec jak bylo na weselu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo...bylo suuuuuuuuuuper!
tak, jak nie chcialo mi sie isc, tak pozniej nie chcialo sie wychodzic:-D:-Dtylko P i jego siostra juz byli zmeczeni, a my ze szwagrem moglibysmy tanczyc i tanczyc. towarzystwo mielsimy zabawowe, orkiestra graal b.ladnie, jedzenie smaczne...

na 14.30 mamy logopedę ciekawe co nam powiedzą:sorry:

czy ktoś wie co u Hrudy???dawno Jej tu nie było:-(

i co powiedzial?

no wlasnie Hruda chyba juz o nas zapomniala:-(:-(:-(

ale jestem spiaca:szok:ciekawe, czy moje dziecko spalo w dzien, cos czuje, ze znow dzis poszlaejej do poznego wieczora:baffled:

wczoraj przyjechala rodzinka P do nas na swieze powietrze i jeszcze delikatnie podrinkowalismy, bo ja bylam kierowca na weselu:crazy:

Aga, gdzie TY????

Witam sięć z popołudniową kawką;-) część planu na dziś zrealizowana:-) tzn kiecka na wesele kupiona wreszcie ale co się namierzyłam to moje:crazy: później zakupy w galerii bo koniecznie chciałam poduchy do sypialni w promocji drapnąć z yuska;-) i się udało:tak: teraz zabieram się za chałupkę a później jeszcze mam zamiar wyskoczyć do kumpeli, która 2 miesiące temu urodziła córcie a ja jeszcze u nich nie byłam:zawstydzona/y:
Donkat bo to tak zawsze jest, ze im bardziej nie chce nam się iść tym potem lepsza imprezka;-):-) fajnie, że było fajnie;-):-)

reklama
DOBRY WIECZÓR

Donkat to świetnie że było fajnie czekamy na foto relację , a co w końcu zrobiliście z młodą ???

Aneta
czekamy na fotkę kreacji super że się zdecydowałaś w jeden dzień bo jak ja mam czegoś szukać na tego typu imprezy to katastrofa

Monia co tam powiedział logopeda?
Gagulec hop hop co u Was????

Agulka kiedy ta przeprowadzka bo chyba już wszystko macie prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry