Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale ja ostatnio padam na pysk po pracy bo taki tu młyn
jedyne na co mi starcza sił po powrocie to szybki spacerek z Mafim,krótka pogawędka z M, prysznic i jak najszybciej palulu;-) jak mam wolne to moje życie też przybrało szybkich obrotów przez to tupperware;-) wczoraj np pół dnia spędziłam na stoisku ale się opłacało bo kilka nowych kontaktów wpadło no i trochę zamówień :-) no i oczywiście trochę się sprzedało;-) tylko cicho sza bo na stoiskach nie wolno nam sprzedawać
później wybrałam się z młodą do na na boisko na osiedlu bo jakiś festyn czy cuś się odbywało a mała słyszała, ze tam są bębny i koniecznie chciała iść zobaczyć:-) ale szybko uciekłam z tego boisko bo okazało się, że to jakaś sekta uzdrawiająca mocą Jezusa
zaskakujące było to, że Ci ludzie których tam niby uzdrawiali wypowiadali się , że naprawdę czują poprawe
ale nie podobało mi się to wszystko bo jedni uzdrawiali a drudzy nagabywali, jak to super jest żyć w takiej wspólnocie jak oni więc wolałam się stamtąd zabierać chociaż Tuśka była zachwycona i wcale nie miała ochoty wracać
Na bierzaco jestem,ale jakos pisac nie mam o czym. Pogoda sie zrobila, obiadek sie gotuje. S do 5 na corobowym,ale chyab na jeszcze tydzien pojdzie zeby odebrac wyniki z tomografi glowy i isc z nimi do neurologa. W sumie to z reka juz ok. Kregoslup sam zaczal wracac na swoje miejsce, tzn. do swojej pozycji i duzo daly masaze i lasery. Niech idzie juz do roboty,bo wkurza mnie juz. Z Biedronki sie nie odezwali. Szkoda.
A Ty zaglądaj i pisz częsciej na BB;-)
a wczoraj postanowiła sama, że jest za duża na pieluchy na noc efekt tak, że 2 razy w nocy prześcieradło zmieniałam
no ale cóż jak chce to będziemy walczyć;-) nie odrazu przecież Rzym zbudowano;-)
bo chce się wybrać z Tuśką. Mam wrażenie, że ona zaczyna się jąkać
tylko sama nie jestem w stanie ocenić czy to jąkanie
bo zazwyczaj wystepuje jak chce bardzo szybko coś ważnego dla niej mi powiedzieć
i nie wiem czy to normalne w tym wieku
wolę skonsultować niż potem mieć do siebie pretensje
Donkat[/B] czekamy na gorącą relację z imprezy i zdjęcia![]()
Donkat jak tam po weselu?

bo...bylo suuuuuuuuuuper!
tylko P i jego siostra juz byli zmeczeni, a my ze szwagrem moglibysmy tanczyc i tanczyc. towarzystwo mielsimy zabawowe, orkiestra graal b.ladnie, jedzenie smaczne...na 14.30 mamy logopedę ciekawe co nam powiedzą
czy ktoś wie co u Hrudy???dawno Jej tu nie było:-(
ciekawe, czy moje dziecko spalo w dzien, cos czuje, ze znow dzis poszlaejej do poznego wieczora

później zakupy w galerii bo koniecznie chciałam poduchy do sypialni w promocji drapnąć z yuska;-) i się udało
teraz zabieram się za chałupkę a później jeszcze mam zamiar wyskoczyć do kumpeli, która 2 miesiące temu urodziła córcie a ja jeszcze u nich nie byłam