reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj zaniedbuje:zawstydzona/y: Na bierzaco jestem,ale jakos pisac nie mam o czym. Pogoda sie zrobila, obiadek sie gotuje. S do 5 na corobowym,ale chyab na jeszcze tydzien pojdzie zeby odebrac wyniki z tomografi glowy i isc z nimi do neurologa. W sumie to z reka juz ok. Kregoslup sam zaczal wracac na swoje miejsce, tzn. do swojej pozycji i duzo daly masaze i lasery. Niech idzie juz do roboty,bo wkurza mnie juz. Z Biedronki sie nie odezwali. Szkoda.
A faktycznie niech już idzie;-) bynajmniej do Nas częściej zajrzysz

reklama
Witam i ja.

My sie pakujemy, sprzątamy.......... więc czasu brak, w sobotę moi rodzice do Zakopca jedą na wczasy, więc się spieszymy bo w czwórkę więcej zrobimy.

Nuśka tak juz wszystko mamy........... możesz luknąc w dzienniku;-)

Donuś nie będę mówić, że NIE MÓWIŁAM:-p:-p:-p zawsze tak jak jest sie nie chce to jest super................ obawiam sie tylko, bo ja chcę iśc na wesele we wrzesniu,,,,,,,,,,, a może okazać się kicha z tego wynika:rofl2::rofl2::rofl2:

Aneta jaka kieckę kupiłaś,,,,,,,,, ja idę w starej tzn tej co byłam na zabawie karnawałowej

Monia jak u logopedy?

Nuśka no co Ty przeceniasz mnie z tym zdecydowaniem w jeden dzień;-):szok::-D od miesiąca czegoś szukam ale wszystko nie do końca mi odpowiadało bo albo nie tak leży, albo nie w tym kolorze albo jeszcze coś innego:eek: a dzisiaj postanowiłam, że muszę w końcu coś zdecydować i gdyby nie kumata babka w sklepie to po przymierzeniu 15 kiecek:szok: znów bym wyszła bez niczego:wściekła/y: ale ona mi zasugerowała drobną przeróbkę i kiecka jest jak trzeba;-) no przy najmniej mi odpowiada:-D a za przeróbkę zapłaciłam aż 2zł:szok::-D Trzymajcie kciuki za drugą noc mojej dorosłej kobiety:-D może tym razem się uda i się nie zsika:baffled::-D

Nuśka no co Ty przeceniasz mnie z tym zdecydowaniem w jeden dzień;-):szok::-D od miesiąca czegoś szukam ale wszystko nie do końca mi odpowiadało bo albo nie tak leży, albo nie w tym kolorze albo jeszcze coś innego:eek: a dzisiaj postanowiłam, że muszę w końcu coś zdecydować i gdyby nie kumata babka w sklepie to po przymierzeniu 15 kiecek:szok: znów bym wyszła bez niczego:wściekła/y: ale ona mi zasugerowała drobną przeróbkę i kiecka jest jak trzeba;-) no przy najmniej mi odpowiada:-D a za przeróbkę zapłaciłam aż 2zł:szok::-D Trzymajcie kciuki za drugą noc mojej dorosłej kobiety:-D może tym razem się uda i się nie zsika:baffled::-D

A to rozumiem też tak mam :zawstydzona/y::-);-)

Oczywiście kciuki mocno zaciśnięte

no witam:-)
co u logopedy? no więc juz mówię zę było ok. Babka nic nie pytała po co? dlaczego? w z jakim problemem przyszliśmy?tylko odrazu wyciągła drewniane układanki ze zwierzakami i dała dzieciom żeby układali,dopasowywali i nazywali zwierzaki i po tym wiedziała co u kogo trzeba cwiczyc.Mateusz ogólnie mowa dała nam do domu kartkę ze zwierzętami mam ją skserowac pokolorowac powicinac i cwiczyc z Mateuszem codziennie np jest na tej kartce kwadracik z krową tam w chmurce pisze mu... i Mateusz 2 (wycięty ) kwasdracik z krowa musi dopasowac do krowy i powiedziec mu mu mu...
a Ola wymawia źle 6 głosek r,l,sz,cz,ż,rz...no a winą jest krótkie więzidełko języka no i mamy w domu cwiczyc język i powinna byc poprawa a następną wizytę mamy za 1,5 miesiąca. No to się rozpisałam:rofl2:
Donkat super że na weselu było super:tak::tak:
Aneta kciuki zaciśnięte aby nocka okazała się sucha:tak::tak:

reklama
Witam sie o poranku:-) chyba tu dzisiaj zasnę:wściekła/y: za oknem szaro buro i najchętniej walnęłabym się spać:confused2: mam nadzieję, że kawa mnie jakoś dobudzi;-) a i melduję, że nocka sucha:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry