reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat przede wszystkim cieszę sie, że mama ma normalną prace u normalnych ludzi:tak: a to, że tak blisko mnie wcale mi nie przeszkadza bo przecież nie ze mną;-) będziemy się widywały tylko jak ja pójdę zrobić tam zakupy no i ewentualnie jak zajrzy do mnie przed czy po pracy:tak: no i wiadomo nie będę okrutna zawsze jej coś tam ciepłego do zjedzenia zaniosę;-) a co do ubierania to u nas nie ma z tym kłopotu młoda ładnie szybciutko ubiera sie sama tylko właśnie wydziwia:wściekła/y: że tego nie a tamto jej się nie podoba:wściekła/y: wiedziałam, ze mając córkę muszę sie z tym liczyć ale że tak szybko:szok:;-):-D

reklama
Olo moglby czasami nago chodzic i mu to nie przeszkadza niestety.... Ale mam szczescie bo nie wydziwia, tylko czasami mnie wkurza, bo niby cos go kluje, albo cos go obciera itp, itd. Dzisiaj na przyklad: 3 pary skarpetek..zadna nie pasowala..w koncu znalazl jakies stopki... i super. Pasowaly.

Donkat, Olo wlasnie nie lubi duplo- preferuje te mniejsze, z ktorych moze budowac samochody i lodzie, itd. Ale nie moze sie nimi bawic jesli nie ma mnie w pokoju caly czas, bo mam obsesje wyzej wspomniana. Ostatni hit- lodz podwodna plus nurek. Od tygodnia codziennie sie nia bawi.

jeny, ja wracam i wracam, bo mam do Was pytanie...

Czy któraś z Was miała kiedys kanapę z IKEA?

Musze kupic nowa do salonu, z funkcja spania (jak moja mama do mnie przyjedzie, zeby byla), ale bedzie uzywana glownie do siedzenia, plus kilkanascie nocy w roku do rozlozenia.
Jest teraz promocja.. za 89 funtow, taka najbardziej podstawowa, ale moje fundusze niezbyt mi pozwola na zakup duzo drozszej.

Slyszalam opinie, ze lepiej z nimi nie ryzykowac, ale to tylko z tymi do spania... Ze rozjezdzaja sie, plowieja..i ze w ogole strata pieniedzy...

Witam się i ja z wieczora.
Agulka te pokoiki świetne :tak: a ogórki to nie wiem o jakich mówicie bo nie robiłam jeszcze pikantnych :zawstydzona/y: na pewno dobre
Harsh nie pomogę, chociaż ja też mam tapczan za 600zł i służy juz 4 rok :-)
Donkat ja nie jestem za bardzo w temacie:zawstydzona/y: i nie wiem o co kaman. to z pracy masz kursy jakieś??
Justyna pewnie że próbuj tylko tak jak już pisały to lepiej zaraz na początku się zorientuj co i jak, a najlepiej jakbyś jeszcze z kimś kto tam pracuje pogadała jak sytuacja i wogóle
Aneta moja to jak coś jej w ubraniu się nie podoba to mówi: "no coś ty, nie podoba mi sie to" :rofl2:albo "oszalałaś??"wogóle niektóe hasła to się przewrócić można. ciekawe czy wasze maluchy tez tak maja?

no to ja witam wieczorowo:-)własnie jakies 15 min temu dopiero przyszliśmy do domku ,byliśmy w Obi kupic cos teściowej na urodziny(drzewko Bonzai czy jakoś tak) a jak przyjechaliśmy to jeszcze sąsiedzi stali przy drodze i do tej pory staliśamy i rozmaiwaliśmy a dzieci grały w piłkę...
Alusia mój to wogóle mało gada to takie hasełka to jeszcze nie u nas chociaż Ola to ona jak niekiedy coś powie to az oczy wychodzą:-D
Hars ja niestety też nie pomoge bo nigdy nie kupowaliśmy mebli w Ikei bo za daleko mamy...ale myśle że jak będzie sporadycznie rozkładana to powinna byc ok niekiedy te tańsze meble są mocniejsze i dłużej służa niż te droższe....

Ostatnia edycja:
witam!!:-):-)

juz prawie poludnie i ja pierwsza????/:szok::szok:
to zapraszam an kawke:tak:

Donkat, Olo wlasnie nie lubi duplo- preferuje te mniejsze, z ktorych moze budowac samochody i lodzie, itd. Ale nie moze sie nimi bawic jesli nie ma mnie w pokoju caly czas, bo mam obsesje wyzej wspomniana. Ostatni hit- lodz podwodna plus nurek. Od tygodnia codziennie sie nia bawi.

fajnie, ze to potrafi. moja niunke nie kreca klocki, tylko wieze zbuduje i tyle:zawstydzona/y:

jeny, ja wracam i wracam, bo mam do Was pytanie...

Czy któraś z Was miała kiedys kanapę z IKEA?

nie mam nic z Ikei

Donkat ja nie jestem za bardzo w temacie:zawstydzona/y: i nie wiem o co kaman. to z pracy masz kursy jakieś??

Aneta moja to jak coś jej w ubraniu się nie podoba to mówi: "no coś ty, nie podoba mi sie to" :rofl2:albo "oszalałaś??"wogóle niektóe hasła to się przewrócić można. ciekawe czy wasze maluchy tez tak maja?

ja sie kursuje na bezplatnych kursach z funduszy europejskich dla bezrobotnych

dzieci maja takie teksty, jakie od nas zaslysza:tak::tak:faktycznie czasem z nog zwalajaa:-D:-D:-D

reklama
witam. faktycznie pustki na BB :-( szkoda. akurat wiki ma przerwe w ogladaniu reksia i mogę na chwile do Was przywedrowac :-) u nas dzisiaj nudy, jak zwykle... idę obiadek robić, do popoludnia. papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry