reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.

Donus ja chętnie napiję się kafki

Harsh ja mam parę rzeczy z Ikei ale kanap czy łóżek nie, więc nie pomogę............ ludzie ogólnie kupują a i z reklamcjami nie ma problemu............ tak słyszałam

Co do klocków lego , to mój Adaśko tez lubi te małe ... ma samolot i straż pożarną

Alusia jak chcesz to przepis wrzuce na te ogórki tam gdzie trzeba.......... a tak w ogóle fajnie że jesteś........ a mała to artystka............ u nas też czasami takie teksty sie pojawiają

reklama
witam. faktycznie pustki na BB :-( szkoda. akurat wiki ma przerwe w ogladaniu reksia i mogę na chwile do Was przywedrowac :-) u nas dzisiaj nudy, jak zwykle... idę obiadek robić, do popoludnia. papa

czyzby druga sympatyczka Reskia? dla Julitki to ulubiona bajka i do innych nie moge jje przekonac

Donus ja chętnie napiję się kafki

zalewam puszczalska z mleczkim...
Monia, a Ty odsypiasz wczorajszy wieczor?

Witam
Donkat nie nie odsypiałam wczorajszego wieczoru:-Drano byłam u mamy przyjechałam dopiero przed 16 a na 18 jechałam z Olą do kina na DZWONECZEK I UCZYNNE WRÓŻKI:-)Ola pod wrażeniem bo w kinie była pierwszy raz bardzo jej się podobało i już pytała czy będziemy tam jeździc codziennie:-D:-D:-D:szok:

Witam.:-):-):-)

Jak już pisałam przed chwilką Moni, dopadł mnie leń komputerowo-forumowy i wpadam tylko, by zameldować, że u nas wszystko ok.:-):tak:

Pozdrawiam.:-)

Witam się i ja choć na chwilkę żeby zameldować że żyjemy i wszystko ok:-) dzień nam zleciał bo do południa była u mnie Gocha a później jakieś sprzątanie, gotowanie a potem jak w co wolny wtorek spotkanie z tupperware;-) z którego dziś wróciłam obładowana malinami, ogórkami i jajeczkami:-) a że darownemu konioi w zęby się nie zagląda to właśnie kończymy walkę:-D kiszone zrobione, 10słoików soku z malin, 4 woreczki zamrożonych malinek:-D i jeszcze przygotowane ogórki na jutro na sposób Agulkowy:-) a jajeczka dostałam zielone:szok::-D Nuśka wie z pewnością o jakie chodzi;-) a pewnie inne też:tak: więc spadam kończyć robote:-) życzę miłej nocy i obiecuję jutro odpisać na posty bo dziś jak mawia Tuśka siłki brak;-):-D

I ja witam. U nas też szaro, buro i ponuro. Maciuś poszedł z tatą na pocztę, a ja korzystam z wolności i popijam kawkę przed kompem. :-):-):-):-)

Witam się i ja:-) u nas za to słoneczko świeci i wieje lekki wiaterek:-) zaraz idziemy na zakupy bo w lodówce już tylko światło:shocked2: zupka ugotowana, ogóreczki też już gotowe a sprzątanie może zaczekać;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry