reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To Wam jeszcze dzieci spia w ciagu dnia?
Ale macie fajnie... Olafa to bym musiala do lozka przywiazac, zeby w ogole sie polozyl, ale o spaniu nie ma mowy niestety...

Agulka, czy te ostre do piwa to takie z curry? Jeny, jadlam je kiedys u mojej cioci i normalnie mnie od czasu do czasu ochota nachodzi. Pyszne sa (sama zjadlam maly sloiczek).

Justyna, dobrze ktos napisal. Upewnij sie co i jak. U nas z kolei sobie chwala bardzo, ale to duzo zalezy od ekipy jaka pracuje, bo jak bedziesz miala jakas kierowniczke france to szkoda sie marnowac.

Donkat, Jasio super imie!
Rozumiem, ze Wam glupio bylo, ale przynajmniej uzyliscie troche wsi :)

Monia, podobno? Macie jakis klopoty?

Pogoda mnie dobija. Leje od kilku dni i az mi sie plakac chce... Bo Olo na leb dostaje, a ja juz nie wiem co mu wymyslac...
Bardzo lego lubi, ale mam zawsze glupie wrazenie, ze te najmniejsze czesci wyladuja mu w nosie albo uchu...

tak to te ogórasy............ ja też wcianam cały słoik od razu

Agulka wyjaśnione bo odrazu się zorientowałam i ich przeprosiłam więc mi dopłacili różnice;-)

to dobrze

Aneta dobrze że odrazu zajarzyłas i że nie jestes stratna....
Harsh piszę podobno bo jakos nie chciało mi sie wierzyc bo nic prędzej nie mowiła że ma do lekarza.
a Mateusz w dzień też nie śpi za to nie mogę narzekac na jego ranne wstawanie bo dzis musiałam go budzic przed 10 :-D

No a moja gwiazda już drugi raz z rzędu jak jest z babcią śpi:baffled: i to drugi raz bo się pokłóciły i mała z płaczem obrażona na babcie kładzie sę w naszej sypialni i zasypia:baffled: właśnie czy wasze dzieciaki też już się kłócą o ciuchy, które mają ubrać:wściekła/y: Tuśka od jakiegoś czasu robi zadymy że nie chce tego czy tamtego:wściekła/y: wczoraj powiedziała, że nie ubierze spodni w kwiatki bo są nie ładne i jak jej nie dam innych to woli chodzić na golasa:wściekła/y:

Oj tak Adaś dołączył od jakiegoś czasu do strojnisiów......... to nie tamto beeee......... jak oboje mają humory to łoj matko schowac się pod podłogę:crazy:

reklama
witam!!

jakos nie moge sie wczuc w te nowa grupe an kursie...jak nie ja:szok::szok:oczywiscie tez jest jeden prawdziwek, ktorego juz kazdy ma dosc:baffled::crazy::wściekła/y:

W Mogilnie w Biedronce na kase potrzebuja,chyba zloze papiery,a co mi tam. Ochlodzilo sie u nas po tych deszczach, przynajmniej troche oddychniemy

a to tylko na kase? u nas, z tego co widze, to te same osoby biegaja po sklepie i na kasie siedza

A kiedy urlop z P na POŁNOCY?;-)

juz nawet pociagi sprawdzalam, ale to za dlugo sie jedzie, bo 9godz:szok:

Ogórki znów zerwałam, będzie z 10 słoików, ale nie kisze wszystkich tylko zrobie te ostre do piwa:tak:

ostatnio te z curry sa P ulubione i tez musze ich spooooro narobic w tym roku

zapomniałam Wam sie pochwalić, ze moja mamuśka właśnie dziś zaczęła po sąsiedzku prace:-)

a cieszysz sie, ze bedzie tak blisko Ciebie? nie bedziecie miec siebie dosc?

Pogoda mnie dobija. Leje od kilku dni i az mi sie plakac chce... Bo Olo na leb dostaje, a ja juz nie wiem co mu wymyslac...
Bardzo lego lubi, ale mam zawsze glupie wrazenie, ze te najmniejsze czesci wyladuja mu w nosie albo uchu...

ale to Duplo? tam nie ma takich malenkich kawalkow. w tym lego dla starszych to sa drobinki, zgadza sie:tak:

czy wasze dzieciaki też już się kłócą o ciuchy, które mają ubrać:wściekła/y: Tuśka od jakiegoś czasu robi zadymy że nie chce tego czy tamtego:wściekła/y: wczoraj powiedziała, że nie ubierze spodni w kwiatki bo są nie ładne i jak jej nie dam innych to woli chodzić na golasa:wściekła/y:

nie, nie ma wymyslalania, co zalozyc, tylko ogolnie nie za bardzo cche sie ubierac i trzeba sie nagimnastykowac, zeby zachecic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry