Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Wam jeszcze dzieci spia w ciagu dnia?
Ale macie fajnie... Olafa to bym musiala do lozka przywiazac, zeby w ogole sie polozyl, ale o spaniu nie ma mowy niestety...
Agulka, czy te ostre do piwa to takie z curry? Jeny, jadlam je kiedys u mojej cioci i normalnie mnie od czasu do czasu ochota nachodzi. Pyszne sa (sama zjadlam maly sloiczek).
Justyna, dobrze ktos napisal. Upewnij sie co i jak. U nas z kolei sobie chwala bardzo, ale to duzo zalezy od ekipy jaka pracuje, bo jak bedziesz miala jakas kierowniczke france to szkoda sie marnowac.
Donkat, Jasio super imie!
Rozumiem, ze Wam glupio bylo, ale przynajmniej uzyliscie troche wsi
Monia, podobno? Macie jakis klopoty?
Pogoda mnie dobija. Leje od kilku dni i az mi sie plakac chce... Bo Olo na leb dostaje, a ja juz nie wiem co mu wymyslac...
Bardzo lego lubi, ale mam zawsze glupie wrazenie, ze te najmniejsze czesci wyladuja mu w nosie albo uchu...
Agulka wyjaśnione bo odrazu się zorientowałam i ich przeprosiłam więc mi dopłacili różnice;-)

i to drugi raz bo się pokłóciły i mała z płaczem obrażona na babcie kładzie sę w naszej sypialni i zasypia
właśnie czy wasze dzieciaki też już się kłócą o ciuchy, które mają ubrać
Tuśka od jakiegoś czasu robi zadymy że nie chce tego czy tamtego
wczoraj powiedziała, że nie ubierze spodni w kwiatki bo są nie ładne i jak jej nie dam innych to woli chodzić na golasa
takim to dobrze ...SMACZNEGO!!!No to czuję się pocieszona;-) że nie tylko ja muszę się z takimi wymysłami borykaćwłaśnie wcinam obiadek:-) i zaniosłam też mamusi:-)

oczywiscie tez jest jeden prawdziwek, ktorego juz kazdy ma dosc

W Mogilnie w Biedronce na kase potrzebuja,chyba zloze papiery,a co mi tam. Ochlodzilo sie u nas po tych deszczach, przynajmniej troche oddychniemy
A kiedy urlop z P na POŁNOCY?;-)

Ogórki znów zerwałam, będzie z 10 słoików, ale nie kisze wszystkich tylko zrobie te ostre do piwa![]()
zapomniałam Wam sie pochwalić, ze moja mamuśka właśnie dziś zaczęła po sąsiedzku prace:-)
Pogoda mnie dobija. Leje od kilku dni i az mi sie plakac chce... Bo Olo na leb dostaje, a ja juz nie wiem co mu wymyslac...
Bardzo lego lubi, ale mam zawsze glupie wrazenie, ze te najmniejsze czesci wyladuja mu w nosie albo uchu...

czy wasze dzieciaki też już się kłócą o ciuchy, które mają ubraćTuśka od jakiegoś czasu robi zadymy że nie chce tego czy tamtego
wczoraj powiedziała, że nie ubierze spodni w kwiatki bo są nie ładne i jak jej nie dam innych to woli chodzić na golasa
![]()