donkat
Fanka BB :)
witam z ranca!
lece na kurs niebawem
leje od nocy i zimno, bo tylko 13st
ogolnie fajnie. bylysmy u kuzyna P, ktory mieszka w Lublinie, ale maja gospodartswo na wsi i tam przez lato mieszkaja. Maja synka pol roku mlodszego, wiec dzieci sie bawily. raz spokojniej, raz glosniej.
stresowalam sie tylko, ze przeszkadzamy, bo kuzynka byla w 9m-cu ciazy, cesarke miaal umowiona na 02.08 a juz dostawala skurczy i sie troche glupio czulam.
nie dotrzymala terminu i wczoraj Jas sie juz pojawil
Milego dzionka babki!
lece na kurs niebawem
leje od nocy i zimno, bo tylko 13st
Donus jak tam urlop?????
ogolnie fajnie. bylysmy u kuzyna P, ktory mieszka w Lublinie, ale maja gospodartswo na wsi i tam przez lato mieszkaja. Maja synka pol roku mlodszego, wiec dzieci sie bawily. raz spokojniej, raz glosniej.
stresowalam sie tylko, ze przeszkadzamy, bo kuzynka byla w 9m-cu ciazy, cesarke miaal umowiona na 02.08 a juz dostawala skurczy i sie troche glupio czulam.
nie dotrzymala terminu i wczoraj Jas sie juz pojawil
Milego dzionka babki!
W Mogilnie w Biedronce na kase potrzebuja,chyba zloze papiery,a co mi tam. Ochlodzilo sie u nas po tych deszczach, przynajmniej troche oddychniemy
a jeszcze dziś w między czasie musiałam kombinować z zamówieniem z tupperware na szczęście udało się zrobić przekręcik mały;-)

a ja dzisiaj jakaś zamotana jestem chyba poprostu za duży młyn i przed chwilą sie walnęłam podliczając gości na 250zł