reklama

Wrześniówkowe mamy

witam z ranca!

lece na kurs niebawem

leje od nocy i zimno, bo tylko 13st

Donus jak tam urlop?????

ogolnie fajnie. bylysmy u kuzyna P, ktory mieszka w Lublinie, ale maja gospodartswo na wsi i tam przez lato mieszkaja. Maja synka pol roku mlodszego, wiec dzieci sie bawily. raz spokojniej, raz glosniej.
stresowalam sie tylko, ze przeszkadzamy, bo kuzynka byla w 9m-cu ciazy, cesarke miaal umowiona na 02.08 a juz dostawala skurczy i sie troche glupio czulam.
nie dotrzymala terminu i wczoraj Jas sie juz pojawil

Milego dzionka babki!

reklama
Nuska a kysz chorubsko
Jakas wymeczona jestem. Kiepsko mi sie spi. Chyba za dlugo mam towarzystwo w lozku:-p W Mogilnie w Biedronce na kase potrzebuja,chyba zloze papiery,a co mi tam. Ochlodzilo sie u nas po tych deszczach, przynajmniej troche oddychniemy

witam z ranca!

lece na kurs niebawem

leje od nocy i zimno, bo tylko 13st

ogolnie fajnie. bylysmy u kuzyna P, ktory mieszka w Lublinie, ale maja gospodartswo na wsi i tam przez lato mieszkaja. Maja synka pol roku mlodszego, wiec dzieci sie bawily. raz spokojniej, raz glosniej.
stresowalam sie tylko, ze przeszkadzamy, bo kuzynka byla w 9m-cu ciazy, cesarke miaal umowiona na 02.08 a juz dostawala skurczy i sie troche glupio czulam.
nie dotrzymala terminu i wczoraj Jas sie juz pojawil

Milego dzionka babki!

mimo wszystko było fajnie............... i gratki dla kuzynki za Jasia

A kiedy urlop z P na POŁNOCY?;-)

Nuska a kysz chorubsko
Jakas wymeczona jestem. Kiepsko mi sie spi. Chyba za dlugo mam towarzystwo w lozku:-p W Mogilnie w Biedronce na kase potrzebuja,chyba zloze papiery,a co mi tam. Ochlodzilo sie u nas po tych deszczach, przynajmniej troche oddychniemy

składaj i próbuj

Witam
Donkat gratki dla kuzynki
Agulka mama nie została bo podobno dziś miała iśc do lekarza
Justyna próbuj próbuj może akurat się załapiesz. A jak tam staranka???

Witam się wreszcie i ja:-) ostatnio mam taki młyn w pracy, że ledwo znajduję czas żeby tu zajrzeć:baffled: a jeszcze dziś w między czasie musiałam kombinować z zamówieniem z tupperware na szczęście udało się zrobić przekręcik mały;-)
Nuśka zdrówka dla Igorka życzę:tak:
Justyna składaj papiery nie zaszkodzi spróbować tylko najpierw się upewnij jakie warunki proponują bo u nas w biedronce dziewczyny bardzo narzekają:baffled:

Ogórki znów zerwałam, będzie z 10 słoików, ale nie kisze wszystkich tylko zrobie te ostre do piwa:tak:

Dzieciaki próbują usnąc tzn Adaś a Maja mu kibicuje................. musiałabym pobejcować stół tylko kto mi go wyniesie, a jak jest J to dzieciaki biegaja a z nimi to nie robota:no:

No to faktycznie długo mu zeszło:szok: a ja dzisiaj jakaś zamotana jestem chyba poprostu za duży młyn i przed chwilą sie walnęłam podliczając gości na 250zł:szok::wściekła/y: a i zapomniałam Wam sie pochwalić, ze moja mamuśka właśnie dziś zaczęła po sąsiedzku prace:-)

No to faktycznie długo mu zeszło:szok: a ja dzisiaj jakaś zamotana jestem chyba poprostu za duży młyn i przed chwilą sie walnęłam podliczając gości na 250zł:szok::wściekła/y: a i zapomniałam Wam sie pochwalić, ze moja mamuśka właśnie dziś zaczęła po sąsiedzku prace:-)

ale z kasą wyjaśnione czy z kieszenie dokładasz????
Niech sie mamie dobrze i długo pracuje

reklama
To Wam jeszcze dzieci spia w ciagu dnia?
Ale macie fajnie... Olafa to bym musiala do lozka przywiazac, zeby w ogole sie polozyl, ale o spaniu nie ma mowy niestety...

Agulka, czy te ostre do piwa to takie z curry? Jeny, jadlam je kiedys u mojej cioci i normalnie mnie od czasu do czasu ochota nachodzi. Pyszne sa (sama zjadlam maly sloiczek).

Justyna, dobrze ktos napisal. Upewnij sie co i jak. U nas z kolei sobie chwala bardzo, ale to duzo zalezy od ekipy jaka pracuje, bo jak bedziesz miala jakas kierowniczke france to szkoda sie marnowac.

Donkat, Jasio super imie!
Rozumiem, ze Wam glupio bylo, ale przynajmniej uzyliscie troche wsi :)

Monia, podobno? Macie jakis klopoty?

Pogoda mnie dobija. Leje od kilku dni i az mi sie plakac chce... Bo Olo na leb dostaje, a ja juz nie wiem co mu wymyslac...
Bardzo lego lubi, ale mam zawsze glupie wrazenie, ze te najmniejsze czesci wyladuja mu w nosie albo uchu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry