reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się:-) u nas dziś zimno, szaroburo i wieje wiatr:crazy: właśnie wróciłyśmy z przedszkola mała zachwycona:-) po pół godzinie stwierdziła, że już mogę sobie jechać do pracy;-):-D ciekawe czy we wrześniu też tak chętnie będzie zostawała:sorry2:

reklama
witam babeczki!!!

niedorobiona dzis ejstem. stwierdzialm, ze mam chyab alergie na P, bo zazwyczaj w sobote budze sie z bolem glowy:-D:-p

nic jeszcze nie zrobilam sensowengo, a juz poludnie:szok::szok:oczywscie roboty kupa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wczoraj pokosilam trawke, bo byla juz po kolana i dzis ladnie poapdalao i ja podlalo:-):-):tak: bidulka jzu podsychaala:-(

znowu duszno sie robi:crazy:

Donus dziś myślałam o Tobie.

:-):-):-):-):-):-):-):-)

Donkat i jak wypad udany???jaki kurs teraz będziesz miec?

wypad udany,cho momentami sie glupio czulam, bo kuzyka jest w 9m-cu ciazy, an 02.08 ma umowiona cesarke a juz ja skurcze lapalay i nie chcialam im robic klopotu:zawstydzona/y:

teraz sie kursuje an pracownika biurowego

Ja mam kiepskie ogorasy w tym roku,

Dzisiaj ciutke chlodniej to poprasuje moja ukryta halde z szafy;-)
DOnka zazdroszcze Ci,ze masz z kim Julitke zostawic i kursowac sie do bolu...

u nas jeszcze nie ma co zrywac:szok:

oj, moje prasowanie juz mi sie nie miesci i musze sie za nie wziac:baffled:

nie moge narzekac, tesciowa bez marudzenia godzi sie zostawac z Jultika na czas kursu. to baaardzo duza pomoc, jak dla mnie

Monia ja nie wiem na co Ty czekasz............. ja cały dom pomalowałam a Ty nie dasz rady salonu:crazy::crazy::crazy: dzieci oddeleguj do teściowej i bierz pędzle czy wałki w łapę i jechane:tak: Żadna filozofia a efekt i zadowolenie murowane, bo własnymmi rączkami:tak:

pomalowac mozna bez problemu, gdy pomieszczenia sa puste. ja tez marze o malowaniu w tym roku, ale sama nie poprzestawiam gratow w ciasnych pokojach:no:

A co tu tak puściutko:szok: my właśnie wróciłyśmy z podwórka. Pomimo, że zimno i wieje wyszłyśmy na chwile bo kupiłam młodej w l'eclercu wiadereczko z kredami więc natychmiast trzba je było wypróbować:-D

Włączyłam bajki dzieciom i po 5 min Adas już spał ( dzis nie kładąłam go na drzemkę)........... budzę go a on żadnej reakcji, więc wrzuciłam go do wanny i od razu dziecko obudzone................ teraz siedzą w pustej wannie, bo korek wyciągnęli........................

Oj to u nas byłaby zadyma na całego jakbym tak młodą obudziłą i na rozbudzenie wrzuciła do kąpieli:szok::-D
Ja z kolei myślałam, ze Tuśka dziś się kimie w dzień bo rano budziliśmy księżniczkę żeby zdążyć do przedszkola i z wielkim trudem się to odbyło:sorry2: ale do tej pory lata jak nakręcona zaraz ją idę do spania szykować :tak:

Oj to u nas byłaby zadyma na całego jakbym tak młodą obudziłą i na rozbudzenie wrzuciła do kąpieli:szok::-D
Ja z kolei myślałam, ze Tuśka dziś się kimie w dzień bo rano budziliśmy księżniczkę żeby zdążyć do przedszkola i z wielkim trudem się to odbyło:sorry2: ale do tej pory lata jak nakręcona zaraz ją idę do spania szykować :tak:

moje maluchy juz prawie od 10 minut w łózkach:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry