reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta byc może że Natalka ma to alergiczne najlepiej to sprawdzic
Kasia fajnie że u Was wszystko ok. Wpadaj do nas częściej
Nuśka jak ja Ci zazdroszcze że mieszkasz tak blisko morza...pewnie jesteście tam codziennie
ale upał juz jest 27stopni w cieniu ale takie lato to mi się podoba szkoda tylko że do morza aż tak dalekooooo....

reklama
Witam Was BBony :-) popołudniowo i upalnie. Przywtałam się już na zamkniętym i wkleiłam fotki z wakacji i domku NASZEGO już w końcu :-) będę czytać na bieżąco i pisać obiecuje :tak: pozdrawiam wszystkie mamy

jakaś masakra sie robi przez te upały... Jula praktycznie nic nie chce jeść:-( do tej pory nie miałam z nią żadnego problemu z jedzieniem a terz normalnie niejadek mi sie robi :baffled:

Asia dorosłemu się nie chce jeśc a co się dziwic dziecku....
a ja zostałam sama bez dzieci rano jak byłam u teściowej to została Ola a teraz pojechałam znów do teściowej pożyczyc drabinki i Mateusz nie chciał jechac do domu no i wróciłam sama :sorry2:biorę się za sprzątanie a dzieci wrócą wieczorem:tak:

i zaś kolejny mój post:zawstydzona/y:
juz mam dziś dośc nie mam normalnie już sił nasprzątałam się że hoho jeszcze jedne popołudnie by się tak przydało bez dzieci i wtedy to już bym miała chyba wszystko porobione:tak:nawet nie wiedziałam jaki luksus móc posprzątac bez dzieci w domu:szok::-)będę musiała częściej ich posyłac do babci tak na 2-3 godzinki;-)

witam babeczki!

zjechalaam juz i siedze na tylku;-):-)

przyznam, ze nie czytalam zaleglosci, bo, na razie nie mam czasu, zeby wszystko ogarnac

jutro zaczynam kolejny kurs

Pozdrawiam Was wszystkie!!:-)

Dziewczyny zgadnijcie ile kosztuje maluch w UK?
1550 funtow!
Ponad 7000 zlotych!
Myslalam, ze padne jak zobaczylam ogloszenie... Moze oni tu traktuja jako zabytkowy samochod czy co????

Nuska, zapros Nas wszystkie ;)
A w sumie... Czy to prawda, ze jak ktos mieszka nad morzem albo w gorach to rodzina sie sprasza na wakacje?

reklama
Donkat i jak wypad udany???jaki kurs teraz będziesz miec?
Agulka to sporo już masz tych ogórasów ja nie mam jeszcze ani jednego słoika:zawstydzona/y:
HArsh ponad 7000zł maluch:szok:wow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry