reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny, wpadam po porade. Czy ktoras z Was plamila w ciazy?
Bo ja juz 2 razy bylam w szpitalu, mialam usg i niby wszystko ok. Nie mam bolu, plamie bardzo slabo ( nie ma sladu na bieliznie, jedynie jak 'podcieram' to cos widac na papierze.)

Denerwuje sie bardzo i tak sie zastanawialam czy moze ktoras z Was miala takie doswiadczenia...

słonko ja tak miałam do 10 tyg, przy tym nie miałam żadnych bóli i moja gin też powiedziała ze wszystko ok... i tak samo jak Ty slady były tylko na papierze toaletowym....

Witam i ja.

U nas jakos leci, wczoraj bylismy u laryngologa w Pile i od razu zapisalismy sie na zabieg---usuniecie 3 migdałk- termin 13 październik.

Ogólnie do przodu................. pozdrawiam

Witam dziewczny i nową mamusie :happy:

Wybaczcie, ale nie mam siły nadrabiać. Nie obiecuje, że będę na bierząco zagladać, ale daje znak, że żyjemy i to dobrze.

Ja pracuje praktycznie cały czas na rano. Jutro i pojutrze mam jedynie popołudniówki. Po pracy wiadomo Kubuś i Robuś :-D;-)

Czas leci jak oszalały już za tydzień wyjeżdzamy nad morze dokładnie w niedziele około godziny 20.00.

Kuba ma się dobrze rośnie i strasznie łobuziakuje. Próbowałąm coś zdziałać z przedszkolem, abym poszedł od września, ale niestety brak miejsc odesłali mnie na luty marzec 2011 :sorry2::dry: oczywiście na zapisy.

Anetko Asiu Wy jako zakupoholiczki zrozumiecie kolejną uzależniona :-p przed wyjazdem normalnie oszalałam wszystko co widzę i wpadnie mi w oko kupuje z myślą "to mi się przyda":-p

Aga mieszkacie już w nowym domku?????

reklama
Witam się wreszcie:-) mam taki młyn w pracy, że ledwo jeszcze nogami powłócze:szok: do tego młoda znów podłapała katar i paskudnie kaszle:wściekła/y: ja już nie wiem co o tym myśleć tak często nawraca się ten katar a zaraz po nim kaszel i to taki, że aż jej sie flegma odrywa:wściekła/y:byłam u lekarza oczywiście i osłuchowo i wogóle wszystko ok:baffled: nasza pani doktor stwierdziła, że to prawdopodobnie alergiczne i trzeba będzie zrobić testy.
kasiu super, że sobie o nas przypomniałaś;-) najważniejsze, ze u was wszystko ok:tak: melduj nam się co jakiś czas:-)
Agulka termin rewelacja:baffled: jestem w szoku, że aż tak odległy:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry