reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku:-) u nas wreszcie przestało padać na szczęście wraz z deszczem nie poszła sobie przyjemna temperatura i jest 20 stopni i aż chce się żyć po takich upałach:-) ale straszą, że znów ta fala upałowa idzie do nas także pewnie sie długo nie naciesze:baffled: miłego dnia dziewczyny i zaglądajcie tu od czasu do czasu do mnie;-)
ja do obiadu będę zaglądac, bo potem na budowę spadam
Witam
u nas też chłodno bo tylko 14stopni już mi brakuje słoneczka...
Agulka myśle że zdjęcia z nad morza będą...

u nas teraz w cieniu jest juz 24 stopnie, więc super
.............. a zdjęcia???? mmmmmmmmm za bardzo nie ma co pokazywać, bo każdy dzień wygladał prawie tak samo.
Żałujemy jedengo a Maja to nawet ryczała, mieliśmy zaplanowany rejs statkiem, ale akurat jak miał byc wyjazd grupowy to była ta nawałnica i nie wypuszczali na morze, my mieliśmy szansę jeszcze drugiego dnia czyli wczoraj rano jeszcze popłynąc, ale nadal nie mozna było wypływać........................buuuuuuuuuuuuuuuu............ za tydzień lub dwa w niedziele skoczymy tak na jeden dzień to sie przepłyniemy........;-)

reklama
mam dylemat uparłam się żeby pomalowac salon chce połączenie 2 kolorów i jednym z nich ma byc czerwony tylko już mam mentlik w głowie co do 2 koloru żółty,niebieski a może jakis inny???może coś poradzicie???

Witam:)
Monia byle nie niebieski ja bym tą czerwień połączyła z jakimś jasnym:np piaskowy ,jasny beż miałam tak kiedyś w sypialni i było super znajomi mają w salonie np tylko jedna ścianę czerwoną a pozostałe właśnie takie jasne i też fajnie

Monia jestem tego zdania co Nuska, cos jasnego do tej czerwieni,bo inaczej moze cyrk wyjsc,a wiadomo, salon musi sie prezentowac. Kupilam sobie nowy stroj. Mam nadzieje,ze jeszcze bedzie cieplo,bo mamy od 2 dni ochlodzenie.

reklama
Monia ja też przyłanczam sie do poprzedniczek:tak: koniecznie coś jasnego a już żółty czy niebieski przynajmniej dla mnie w połączeniu z czerwienią odpada:dry:
Justyna bądź spokojna to ochłodzenie tylko chwilowe;-) a ja szukam sobie gaci do stroju bo mam fajne tankini a dołu do niego brak:baffled: i nic ciekawego nie widzę a całych czarnych gaciorów nie chce:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry