monia_l
Wrześniowe mamy'07
no i poszły spac
a ja jeszcze muszę drugie ciasto skończyc i na dzis dośc
Agulka ja jak by Mateusz tak usnął to napewno bym go nie budziła tylko przeniosła do jego łóżka
a my dziś mieliśmy dzień sprzątania i przemeblowania;-)wkońcu zlikwidowaliśmy kącik na dole chociaz salon jeszcze niepomalowany
biurko Oli postawiliśmy do pokoju u góry i tam ma niby swój pokoik bo wstawiliśmy tam jeszcze 2 części z mebli.Pisze niby bo wszystkie zabawki i spanie mają w tym co mieli razem a ten bedzie miała do rysowania,czytania........
kurcze jutro czeka nas ciężki dzień większości spędzony w kuchni
Dobrej Nocy babeczki:-)a i odezwę się dopiero w poniedziałek bo jutro napewno nie będzie kiedy bo mama jutro zostaje u nas na noc i będe ją odwozic w poniedziałek
a ja jeszcze muszę drugie ciasto skończyc i na dzis dośc
Agulka ja jak by Mateusz tak usnął to napewno bym go nie budziła tylko przeniosła do jego łóżka

a my dziś mieliśmy dzień sprzątania i przemeblowania;-)wkońcu zlikwidowaliśmy kącik na dole chociaz salon jeszcze niepomalowany

biurko Oli postawiliśmy do pokoju u góry i tam ma niby swój pokoik bo wstawiliśmy tam jeszcze 2 części z mebli.Pisze niby bo wszystkie zabawki i spanie mają w tym co mieli razem a ten bedzie miała do rysowania,czytania........kurcze jutro czeka nas ciężki dzień większości spędzony w kuchni
Dobrej Nocy babeczki:-)a i odezwę się dopiero w poniedziałek bo jutro napewno nie będzie kiedy bo mama jutro zostaje u nas na noc i będe ją odwozic w poniedziałek
darla sie ejszcze przez cala droge i w domu, ale ja bylam spokojna i sila rzeczy sama sie wyciszyla
Czy tylko mi się tak wydaje?