reklama

Wrześniówkowe mamy

witam !!!!

szukam lodowki, t zn nie zginela mi moja-tak dla wyjasnienia:-D:-D:-Dtylko wybieram nowa do kupienia

Donkat Ty nie długo będziesz taka "wyszkolona" ze nie bedziesz chciała z nami rozmawiać;-) tak sobie zartuje ale na prawde mysle ze super się przygotowujesz to zawsze się przyda w życiu.

wykorzystuje szanse na zdobycie ajkeijs wiedzy-tej nidgy za duzo i na oderwanie sie od domu;-)

Melduje się z Rewy:-) pogoda paskudna ale idziemy na spacerek bo szkoda siedzieć w pokoju;-)miłego dzionka kochane:-)

spacerujcie, teraz duzo jodu bedzie w taka pogode:-)

Nuśka tak z zębem już ok i leczenie tego zęba zakończone :tak:teraz pozostało mi jeszcze kilka innych do wyleczenia.........

a mojej siostrze sie odezwal zab leczony kanalowo i trzeba bylo go jeszcze raz leczyc:szok::baffled:

reklama
no my po spacerku udało nam się zdążyć przed deszczem:tak: wszyscy śpią, młoda łobuzeruje a ja kończę nas rozpakowywać i też się idę położyć chociaż na chwilkę;-) ale najpierw do was zajrzałam;-)

Jeszcze raz dziękuje wszyskim za zyczonka

Monia za ząbek to ładnie zapłaciłaś a chociaz jest ok??? Czy jeszcze musisz iść?

Donkat Ty nie długo będziesz taka "wyszkolona" ze nie bedziesz chciała z nami rozmawiać;-) tak sobie zartuje ale na prawde mysle ze super się przygotowujesz to zawsze się przyda w życiu.

Agulka przyjeź do nas tez to się w realu uściskamy w końcu to nie koniec świata a może mąz ma trasę w tym kierunku???:-)

no niestety kochana finanse nie pozwalaja nawet na małe szaleństwo w pizzeri a co dopiero wypad, mąż też już nie podwiezie po trasie, bo go zdegradowali ze stanowiska.

Aneta wdychaj jodu tyle ile wlezie a z Nuśka za dużo nie szalejcie, by się rozgrzać bo potem główka boli.

monia zapisałas się juz na NFZ do dentysty by tyle nie bulić jeślim nastepny zaboli????? kurka pouczam Ciebie a sama musze to zrobić

Donuś buziaki.

Mąż rabie drzewo, tata na rusztowaniu , dzieci u sąsiadów a ja przed kompem z kawką................... czego trzeba więcej??????

no niestety kochana finanse nie pozwalaja nawet na małe szaleństwo w pizzeri a co dopiero wypad, mąż też już nie podwiezie po trasie, bo go zdegradowali ze stanowiska.
jak to nic o tym nie pisałas???
Aneta wdychaj jodu tyle ile wlezie a z Nuśka za dużo nie szalejcie, by się rozgrzać bo potem główka boli.

monia zapisałas się juz na NFZ do dentysty by tyle nie bulić jeślim nastepny zaboli????? kurka pouczam Ciebie a sama musze to zrobić
nie nie zapisałam się na NFZ tylko równiez prywatnie ale do dentystki co zawsze i za wypełnienie zęba z znieczuleniem płace ok 100zł
Donuś buziaki.

Mąż rabie drzewo, tata na rusztowaniu , dzieci u sąsiadów a ja przed kompem z kawką................... czego trzeba więcej??????
takiej to dobrze........

ja zresztą własnie też zasiadłam do kompka i wcinam winogrona hihih i znalazłam sposób na mojego niejadka owoców zrobiłam mu sok z marchewki,banana i jabłka i z trudnościa ale pół szklanki wypił i teraz stwierdziłam że codziennie będe mu serwowac taki sok......
Nuśka Aneta tam w tym widoku na morze w kamerce jest taki znak oznaczających parking jutro tam oby dwie stawac o godz 17 i machac do nas BBonów:rofl2::rofl2::rofl2:

witam wieczorowo

moj szogunek padl:-)

cos ostatnio znow mnie pobolewa kregoslup:-(:-(

ale dzis wialo u nas, teraz spokojny cichy wieczor

Donuś buziaki.

:-):-):-):-):-)

fajnych kolezanek....????????????;-)

Donkat a jakiej lodówki poszukujesz? dużej ,małej z zamrażalnikiem czy bez?

poszukuje waskiej lodowki, do 180cm, z malym zamrazalnikim. juz mam jeden typ, ktory chyba wybiore Gorenje RK 45298 E 221 l - Lodwki - Gorenje RK 45298 E 221 l od 1446.00z

Donkat a może byś się wybrała do lekarza z tym twoim kręgosłupem bo jakos często Cie boli:sorry2:a lodóweczka fajna a jaki kolor biała czy srebna?
ja muszę moje dzieciaczki położyc spac bo jeszcze Scooby doo oglądali ale już się skończyło więc idą nyny:tak:

Witam i ja wieczorowo:-) Tuśka dziś poszalała za wszystkie czasy chyba:-D korzystaliśmy ile można między deszczem:tak: i nawet wieczorkiem grilka zrobiliśmy:tak: jutro planujemy pojechać gdzieś na wycieczkę jeśli nie będzie pogody bo w tej kwestii wersje są rozbieżne co kanał telewizyjny czy portal internetowy to inna pogoda:crazy: a i tak musimy gdzieś wyskoczyć na zakupy bo mój wieszak z ciepłymi kurtkami i bluzami został w domu:zawstydzona/y::wściekła/y: i jestem o jednym sweterku wcale nie za grubym do tego:wściekła/y: i łażę w bluzie M także czekają mnie przymusowe zakupy choć takowych tu nie planowałam:no:
Monia nie wiem czy uda się nam z Nuśką zjawić o wyznaczonej godzinie, bo Nuśka jutro zdaje się do 16 w pracy o ile dobrze zrozumiałam:sorry2:
Donkat lodóweczka fajowa:-)

Donkat a może byś się wybrała do lekarza z tym twoim kręgosłupem bo jakos często Cie boli:sorry2:a lodóweczka fajna a jaki kolor biała czy srebna?

najpierw maial byc biala, bo taka mamy jeszcze kuchenke, ale jednak przemyslalam i wezmeimy srebrna, to sie kiedys w tkim kolorze dokupi kuchenke

Witam i ja wieczorowo:-) Tuśka dziś poszalała za wszystkie czasy chyba:-D korzystaliśmy ile można między deszczem:tak: i nawet wieczorkiem grilka zrobiliśmy:tak: jutro planujemy pojechać gdzieś na wycieczkę jeśli nie będzie pogody bo w tej kwestii wersje są rozbieżne co kanał telewizyjny czy portal internetowy to inna pogoda:crazy: a i tak musimy gdzieś wyskoczyć na zakupy bo mój wieszak z ciepłymi kurtkami i bluzami został w domu:zawstydzona/y::wściekła/y: i jestem o jednym sweterku wcale nie za grubym do tego:wściekła/y: i łażę w bluzie M także czekają mnie przymusowe zakupy choć takowych tu nie planowałam:no:

ooo, to koniecznie musisz miec cos cieplejszego an takie wiatry nadmorskie. P mi mowil dzis, ze wlasnie sztom jest an morzu, dlatego u nas tak tez wialo i ze w morzu temp.19st, wiec kapac sie mozna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry