reklama

Wrześniówkowe mamy

Widzę że wreszcie jakiś ruch w interesie:-) a ja akurat nie mam siły już nic pisać wpadłam tylko podziękować za życzonka, a Nuśka napewno wyściskam:-) a no i się nie żegnam bo biorę lapka ze sobę i net więc będę się meldować:-) nie tak łatwo sie mnie pozbyć:-)

reklama
Widzę że wreszcie jakiś ruch w interesie:-) a ja akurat nie mam siły już nic pisać wpadłam tylko podziękować za życzonka, a Nuśka napewno wyściskam:-) a no i się nie żegnam bo biorę lapka ze sobę i net więc będę się meldować:-) nie tak łatwo sie mnie pozbyć:-)
a juz myslałam...................hihihih........ bezpiecznej drogi

Ja się żegnam, bo komp stoi w pokoju goscinnym a tata spi od dwóch dni u nas , bo parpety zewnętrzne obsadzaja................i spac pewnie juz chce................ do kiedyś

ooooooooo fajnie :happy:szerokiej drogi.......no i napstrykaj dużoooooooooooo fotek;-):tak:

Jeszcze raz dziękuje wszyskim za zyczonka

Monia za ząbek to ładnie zapłaciłaś a chociaz jest ok??? Czy jeszcze musisz iść?

Donkat Ty nie długo będziesz taka "wyszkolona" ze nie bedziesz chciała z nami rozmawiać;-) tak sobie zartuje ale na prawde mysle ze super się przygotowujesz to zawsze się przyda w życiu.

Agulka przyjeź do nas tez to się w realu uściskamy w końcu to nie koniec świata a może mąz ma trasę w tym kierunku???:-)

Nuśka tak z zębem już ok i leczenie tego zęba zakończone :tak:teraz pozostało mi jeszcze kilka innych do wyleczenia.........
Aneta fajnie że już jesteście na miejscu oby jednak pogoda wam się poprawiła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry