Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a juz myslałam...................hihihih........ bezpiecznej drogiWidzę że wreszcie jakiś ruch w interesie:-) a ja akurat nie mam siły już nic pisać wpadłam tylko podziękować za życzonka, a Nuśka napewno wyściskam:-) a no i się nie żegnam bo biorę lapka ze sobę i net więc będę się meldować:-) nie tak łatwo sie mnie pozbyć:-)
ooooooooo fajnieWidzę że wreszcie jakiś ruch w interesie:-) a ja akurat nie mam siły już nic pisać wpadłam tylko podziękować za życzonka, a Nuśka napewno wyściskam:-) a no i się nie żegnam bo biorę lapka ze sobę i net więc będę się meldować:-) nie tak łatwo sie mnie pozbyć:-)
szerokiej drogi.......no i napstrykaj dużoooooooooooo fotek;-)
nie do kiedys tylko do jutra......a juz myslałam...................hihihih........ bezpiecznej drogi
Ja się żegnam, bo komp stoi w pokoju goscinnym a tata spi od dwóch dni u nas , bo parpety zewnętrzne obsadzaja................i spac pewnie juz chce................ do kiedyś

Aneta fajnie że już jesteście na miejscu oby jednak pogoda wam się poprawiła