Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a jako ze troche mieska zaczela jzu topniec, to pozniej musialam je przetworzyc, zeby znow moc zamrozic...
Sliwy taaaakie robaczywe, ze szok! nie am co urwac
zdjęć niestety nie bedzie, bo po prostu zapomniałam ich robić

Dobrze, że w pracy mam dostęp do BB bo nie wiedziałabym kompletnie co w trawie piszczy![]()

Donkat a jak u Ciebie z kursami pokończone juz?

Monia w sumie jesteśmy spakowani i nawet bagaże mam ze sobą w samochodzieżeby poszło sprawniej po moim powrocie;-) zostały tylko pierdułki typu miski psa, ładowarki ale to M ma wszystko zapisany na karteczce więc mam nadzieje, że to wszystko zapakuje;-)

Agulka, a co ze starym domkiem? Pewnie kiedyś pisałaś, ale ja zapomniałam oczywiście
NuŚka, i od nasz dużo zdrówka i pomyślności :-)![]()
no własnie jestem w szoku, że ZAPOMNIAŁAM.........Aga, niemozliwe!musialas byc naprawde przejeta impreza, ze TY nie zrobilas zdejc![]()
Donkat u dentysty luzik ząb już nie boli znieczulenie dali konkretne ze nic nie czułam jak mi leczyła kanałowo i wierciła gorzej z kasą bo zapłaciłam aż300zł![]()
Turcja super, je chętnie bym pojechała do jakis tropików bo uwielbiam lato i słońce...
Donus ja tez siostrze zazdroszczę, bo tam nie czuc tego ukropu