reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam wieczorowo:-):-)

krzyz mnie boli:-(:-(znow przegielam z robota:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kasia, a co to masz za uzdrowienie kregoslupa? na czym to polega?

dzis dzien wolny, czyli zajec w domu mnostwo.
musialam z rana sie wziac za odmrazanie zamrazalki, bo juz drzwi ie nie domykaly:zawstydzona/y::zawstydzona/y:a jako ze troche mieska zaczela jzu topniec, to pozniej musialam je przetworzyc, zeby znow moc zamrozic...

bylysmy z niunka an dzialce na sliwkach a przynioslysmy grzybki:rofl2:Sliwy taaaakie robaczywe, ze szok! nie am co urwac:szok:

zdjęć niestety nie bedzie, bo po prostu zapomniałam ich robić

Aga, niemozliwe!musialas byc naprawde przejeta impreza, ze TY nie zrobilas zdejc:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Dobrze, że w pracy mam dostęp do BB bo nie wiedziałabym kompletnie co w trawie piszczy:zawstydzona/y:

dobrze, ze chodzisz do pracy:-D:-D:-D:-D

Donkat a jak u Ciebie z kursami pokończone juz?

jak po dentyscie? ulga?

jakie pokonczone? ten koncze w X a we IX zaczynam drugi etap tego, ktory byl od maja do lipca:rofl2:

Monia w sumie jesteśmy spakowani i nawet bagaże mam ze sobą w samochodzie:-D żeby poszło sprawniej po moim powrocie;-) zostały tylko pierdułki typu miski psa, ładowarki ale to M ma wszystko zapisany na karteczce więc mam nadzieje, że to wszystko zapakuje;-)

nie zapomnij wstapic do domu po reszte rodzinki;-):-D:-D:rofl2:
udanego urlopu!

Donkat u dentysty luzik ząb już nie boli znieczulenie dali konkretne ze nic nie czułam jak mi leczyła kanałowo i wierciła gorzej z kasą bo zapłaciłam aż300zł:szok:

U nas spoko.

Gaguś super, że układa się Wam jako tako.........

Agulka, a co ze starym domkiem? Pewnie kiedyś pisałaś, ale ja zapomniałam oczywiście:zawstydzona/y:

NuŚka, i od nasz dużo zdrówka i pomyślności :-):tak:

Majandra dom nalezy do mojej mamy, jest tak stary i sypiący się, że kupe kasy potrzeba by było by móc normalnie funkcjonować, dach przecieka, bo kruszą się dachuweczki, myszy chodzą jak po parku, dziury co metr w podłodze, wode grzalismy westfalką ( czy jak to tam sie pisze) , w każdym pokoju piec kaflowy, komin pęknięty................ szkoda gadać, normalnie skansen........... no i za tą chatę mało dostanie mam kasy jak sprzeda, ale na remont łazienki i nowe meble kuchenne w bloku wystarczy, więc za rok planuje sprzedać, by mogli sobie odnowic mieszkano w bloku
Aga, niemozliwe!musialas byc naprawde przejeta impreza, ze TY nie zrobilas zdejc:-D:-D:-D:-D:rofl2:
no własnie jestem w szoku, że ZAPOMNIAŁAM.........
Donkat u dentysty luzik ząb już nie boli znieczulenie dali konkretne ze nic nie czułam jak mi leczyła kanałowo i wierciła gorzej z kasą bo zapłaciłam aż300zł:szok:

łoj matko

Aneta miłego wypoczynku i szerokości, obściskaj Nuske ode mnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry