reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam u nas piękna pogoda ale zdecydowaliśmy że jednak już dziś już nigdzie nie pojedziemy a w to miejsce ja kupie se wiadro i mopa z Viledy i patelnie ;-)a jutro zabieram do nas mamę na grilla i zostanie do pon. wieczora:happy:
Agulka udanej imprezy:tak:a ludzi dużo będziesz miała:szok:
Donkat fajnie że Julitka taka ciekawska opowieści:tak:a pytała się jak się w brzuszku znalazła?:dry::-D

reklama
Donka Mateusz tez lubi jak o tym rozmawiamy, bardzo lubi ogladac zdjecia jak mialam wielki brzuch, a kiedys mi tlumaczyl,ze jak byl u mnie w brzuszku to jadl obiady i sniadaka i chrupal zabkami truskawki:blink:
Monia jak duzy macie dom? np. na dole ile macie powieszchni i jaka duzaa macie dzialke,bo cos mi sie kojazy,ze nie z tych ogromnych. Kurna ja nigdy nie wiem ile to np. 40m2, nie mam takiej wyobrazni, nie potrafie w metrach okreslic dlugosc drogi itd.

Witam i ja. Na chwilkę wpadam, gdy Maciuś śpi.
Julitika ma szal na opowiesc o jej narodzinach: jak bylysmy wczoraj kolo szpitala, to jej opowiedzialam, ze tu sie urodzila i ulozylam cala historie. malej tak sie spodobalo, ze teraz mnie meczy, zeby je ciagle to opowiadac:-D:-D
A Maciuś chce wejść do mojego brzucha z powrotem ;-)

Dziś dowiedzieliśmy się, że jedna z uczennic męża umiera. Dziewczynka choruje na białaczkę i to już koniec :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Rodzice wysłali smsy z podziękowaniami za pomoc. Ja oczywiście się popłakałam.

Monia jak duzy macie dom? np. na dole ile macie powieszchni i jaka duzaa macie dzialke,bo cos mi sie kojazy,ze nie z tych ogromnych. Kurna ja nigdy nie wiem ile to np. 40m2, nie mam takiej wyobrazni, nie potrafie w metrach okreslic dlugosc drogi itd.
My mamy ok 150m2 ale całośc z garażem i kotłownią.Sam dół ma ok 60m2. Działkę mamy 657m2(6,5ar)

Witam i ja. Na chwilkę wpadam, gdy Maciuś śpi. A Maciuś chce wejść do mojego brzucha z powrotem ;-)

Dziś dowiedzieliśmy się, że jedna z uczennic męża umiera. Dziewczynka choruje na białaczkę i to już koniec :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Rodzice wysłali smsy z podziękowaniami za pomoc. Ja oczywiście się popłakałam.
:-(:-(:-(straszne jest jak dzieci chorują i umierają:-(:-(:-(

witam sobotnio!

rece pelne roboty, jak zwykle...

nie wysypiam sie ostanio, albo snia mi sie glupoty, albo za krotko..czyzby jzu przesilenie jesienne?:szok::-D:-D:-D

Donkat fajnie że Julitka taka ciekawska opowieści:tak:a pytała się jak się w brzuszku znalazła?:dry::-D

nie, na razie ja nie ciekawi ten watek:-p
teraz puszczam jej filmiki, jak byla malutka i nie moze zalapac, ze ta dzidzia z ekranu to ona. ale mam ubaw z tej pocieszki:happy::rofl2::rofl2:

a kiedys mi tlumaczyl,ze jak byl u mnie w brzuszku to jadl obiady i sniadaka i chrupal zabkami truskawki:blink:

Kurna ja nigdy nie wiem ile to np. 40m2, nie mam takiej wyobrazni, nie potrafie w metrach okreslic dlugosc drogi itd.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez taka "zdolna" jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam się z kawką:-) ostatnio taka zalatana jestem , że na net już brak czasu:zawstydzona/y: a jeszcze teraz na dzień przed wyjazdem to sama nie wiem od czago zaczynać czy już nas pakować czy robić zakupy:baffled: a jeszcze jutro do pracy:crazy: wczoraj byliśmy na urodzinkach u Szymonka:-) ale wolę nie komentować :sorry2: bo znów się utwierdziłam w przekonaniu, że jakoś ja i moja siostra to chyba jednak z innych rodziców jesteśmy:baffled: zaraz z młodą się zbieramy na zakupy;-) a potem jeszcze chce ruskie pierożki nakleić:-)
Agula jak po parapetówie? Melduj tu szybciutko:tak:
Nuśka spóźnione ale szczere życzonka:zawstydzona/y::tak:;-):-)

reklama
odwiozłam już mamę........
Aneta udanych wczasów słonecznej pogody i miłego spotkania z Nuśką:-);-)
Agulka włąsnie jak tam parapetówa? Żarcia wystarczyło? Jak się mieszka w nowym domu?
Luandzia co u Ciebie ? dlaczego do nas nie zaglądasz?
Nuśka :szok::szok::szok:potęzny ten grad dobrze że do was nie dotarł no a siostrze to współczuję bo oczywiscie zas dodatkowe wydatki i to całkowicie nie zaplanowane.Ile ta pogoda robi zniszczen:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry