reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
oki no więc wypad ogólnie ok. Spotkanie z Anetą super tylko szkoda że pogoda nie dopisała
Asia chyba każda tak ma że niekiedy czuje sie tak jak Ty teraz..........więc pisz pisz pisz
Majandra śliczny chłopczyk z Maciusia
Nuśka dobrze że ze zdrówkiem Igorka ok
Agulka zobaczysz przyzwyczaisz się szybciej niż myślisz do nowego domku
Justyna napiszę tu bo nie chce mi się skakac po wątkach zdjęcia z Berlina super no i jak większośc pisze najlepsze nr 2

Dzień dobry
Melduje się, ze żyjemy:-D
Staram sie Was podczytać codziennie ale wierzcie mi na pisanie brak czasu totalny- teraz jeszcze moja mama jest w Polsce wiec zaraz po pracy jadę do niani zabieram małą, później szybko do domu po Młodego i heja do mamy- wieczorem powrót, kolacja , kąpiel i godzina 22 padam na cyce.Ale nie narzekam bo nie mam kiedy sie nudzic i Damian jest tak wymęczony, ze o godzinie 19 sam domaga się pójścia spać:szok:
Poza tym w pracy fajnie jest:-), wychodzę oczywiście godzinę wcześniej a do tego Niania przychodzi z Malusia na jedno karmienie do Urzędu;-).
Co do Niani jestem bardzo zadowolona i co ważniejsze Nelci ona pod pasowała- jak tylko jazobaczy czy usłyszy uśmiech od ucha do ucha:tak: a w ogóle superowa śmieszka się zrobiła z Małej, zaczyna coś po swojemu "gadulić".
A teraz wybaczcie, że nie odpisuję ale zmykam do pracy bo mnie zwolnia;-):sorry:

Witam o poranku:-) u nas zaczyna się przejaśniać więc mam nadzieję na ładną pogodę:-) dzisiaj wreszcie chyba skończą ten balkon :tak: przyznam że mam już dość:sorry: niby robota na balkonie a syf w całym mieszkaniu:wściekła/y: nienawidzę takiego bajzlu ale udaje, że go nie widzę bo bym się zajechała codziennie to sprzątając. Popołudniu jeszcze mam prezentacje także trzymajcie kciukasy;-)
Gagulec super, że tak Ci się wszystko układa i że jesteś zadowolona:-) a najważniejsze Ze malutka z nianią się dogaduje;-):-D

witam i ja:-)D ma jeszcze do końca tygodnia wolne wiec moze jeszcze wyskoczymy na jakis 1dniowy wypad:tak:
Aneta powodzenia na prezentacji:tak:
Gagulec fajnie ze w pracy ok, że Kornelcia zaakceptowała nianie no i wogóle że Ci się podoba:tak:

Witam ia.

Przyszłam się pożegnać....... ostatni raz do Was klikam z tego miejsca.

Gaguś bardzo się cieszę, że wszystko sie poukładało, Kolinka widziała, że mamie było tego trzeba więc siedzi cicho i jest grzeczna

Monia szkoda, że tak krótki urlopik mieliście

Nuska witam

Ja biorę się jeszcze za ogórasy a potem szykuję żarło na sobotnią parapetówkę dla rodziny, będzie z dziećmi 30 osób więc jest kogo nakarmić i napić.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie

reklama
witam!!!

dzis spokojny dzien w domku. t zn spokojny bez jezdzenia,a le ciagle ktos dzwoni i cos ode mnie chce:baffled::baffled:

nawet udalo mi sie zdrzemnac z niunka pomiedzy telefonami;-)

Julitika ma szal na opowiesc o jej narodzinach: jak bylysmy wczoraj kolo szpitala, to jej opowiedzialam, ze tu sie urodzila i ulozylam cala historie. malej tak sie spodobalo, ze teraz mnie meczy, zeby je ciagle to opowiadac:-D:-D

Melduje się, ze żyjemy:-D

Gagulec, a tak ciezko to wygladalo zanim zaczelas prace, a teraz wszystko sie pieknie ulozylo:-):-)

witam i ja:-)D ma jeszcze do końca tygodnia wolne wiec moze jeszcze wyskoczymy na jakis 1dniowy wypad:tak:

szalejecie! odpoczywajcie ile mozecie:tak::tak:

Witam ia.

Przyszłam się pożegnać....... ostatni raz do Was klikam z tego miejsca.

Ja biorę się jeszcze za ogórasy a potem szykuję żarło na sobotnią parapetówkę dla rodziny, będzie z dziećmi 30 osób więc jest kogo nakarmić i napić.

a z nowego kiedy sie przywitasz?:-(:-(

:szok::szok:sporo ludzi:szok::szok::szok:-udanej imprezki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry