reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

w niedziele byla burza i net padl, wczoraj na zajeciach nie miaalm jak anpisac a wieczorem znow burza.
dzis jestem:-)dopoki mnie niunia nie zgoni;-)

po obiadku lecimy do miasta przede wszystkim po recepte na szczepionke i pozalatwiac inne sprawki-ciagle cos ...:baffled:

nie tylko kompa przeniesiemy, ale całe nasze życie.......... i trochę się tego boję..................ale damy radę

dlaczego? co Cie przeraza?

Witam się :-) u nas nieśmiało słoneczko wygląda i mam nadzieję, że tak zostanie bo po sniadaniu M nas ma zawieść do Moni także do wieczorka kochane:-)

juz? ale szybko to sie potoczylo. dopieor co sie umawialyscie...
milego dzionka!

Asiek, każda ma czasem takie odczucia. Nie wiem z czego wynika to nieodpisywanie, ale na pewno nie jesteś nam obojętna.

prawda, prawda!
mnie sie wydaje, ze takie odczucia sie biora z przesytu. t zn ja tak mam, ze jak jestem czesto i dlugo na BB, to po jakims czasie mam wrazenie, ze mam czapke niewidke. potem odpoczne i jest OK.

Asia, teraz kazda tylko wpada i wypada, wiec moze dlatego tak CI sie zdawalo, bo nie bylo czasu na odpisywanie na kazdy post.
Wracaj do aktywnosci i pisz, co z Wami :)

Justa, trzymamy za slowo ;)

zabieram sie za obiad, bo czas mnie nagli

moje dziecko ostatnio szaleje z drzemkami. wczoraj padla u tesciow na dywanie o 16!!!!!!!!!!!!!!!!!! spala do 18. a potem wieczorem wariactwo i energia rozpiera...

dlaczego? co Cie przeraza?

no może nie przeraża, ale jest taka obawa jak to wszystko będzie............... nowe miejsce, miasto, przedszkole, otoczenie, ludzie, trzeba będzie sie jakoś zorganizować.................ogólnie........................ nowy lekarz ( kurcze muszę załatwić)

Witam.

Asiek ja też czasami tak mam

Majandra jakaś feta czy tylko mały torcik????? U nas będzie tylko tort z dziadkami.......... 4 wrzesnia mamy wesele, 12 września chrzciny, a potem urodzinki synusia.. a parapetówki też pociągnęły a o naszej rocznicy nie wspomnę........

reklama
witam wieczorowo?

czy moge liczyc dzis na towarzystwo?

moja gwiazda wymordowana padla:tak:bylysmy u koezanki, to troche poszalala z kolezka.

jutro musimy z rana sie wybrac do Sanepidu kupic szczepionke i szybko do przychodni. troche za pozno sie za to wzielam, bo przeciez im dluzsza przerwa miedzy szczepieniem, a pojsciem do dzieci, tym lepeij:baffled:

czy Wy tez macie ciagle tyle spraw do zaltwiania? ja juz nie moge . niemalze dzien w dzien za czyms jezdze:crazy:

no może nie przeraża, ale jest taka obawa jak to wszystko będzie............... nowe miejsce, miasto, przedszkole, otoczenie, ludzie, trzeba będzie sie jakoś zorganizować.................ogólnie........................ nowy lekarz ( kurcze muszę załatwić)

obrotna babka jestes, to dasz rade:tak::tak:

Majandra,
ale duuuuzy trzylatek z Maciusia:-):-)i caly czas sliczniutki:tak::tak:. a wlasnie moejj kolezanki synek jest bardzo podobny do Maciusia

moja mama dzis dzwonila przerazona, bo podobniez w Ostrowcu w Tesco ukradli 3letnia dziewczynke i juz zlapano ich w lazience, gdzie dziecko bylo ogolone i pzrebrane.
przypomina mi to te historie, o ktrocy kiedys bylo glosno i nie wiem, ile w tym prawdy. a kolezanka slyszalal, ze podobna historia sie zdarzyla w Realu w Kielcach:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry