reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Otworzyłam im okno w aneksie i zamknęłam drzwi i troche lepiej, ale jak wychodzą stamtąd to smród idzie:szok:a mam drzwi otwarte na oścież i okno uchylone a nie mogę wysiedzieć:crazy:

Wieczór a tu takie pustki:-( nawet się nie mam z kim pożegnać:-( także zbieram się do domciu po kolejnym cięzkim dniu w pracy:tak: i zacieszam jak szalona na 2 dni wolnego nareszcie:-)miłej nocy kochane:-)

ała mój ząb wrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:od godziny już nie spie bo boli jak cholera, od doboty cały czas na tabletkach:sorry::crazy:
przy okazji żegnam się przed wyjazdem nie wiem kiedy będę ale do tygodnia napewno się zjawię :tak:a najpierw przed wyjazdem musze jednak zaliczyc zębacza bo nie dam rady całego tygodnia na tabletkach:no:
Aneta dam ci znac jak będziemy jechac tzn myśle że dzis na pewno wyruszymy na Nysę no chyba że wyjdą jakieś komplikacje z zebem ale mysle że nie
lecę pomyc podłogi .........
aha proszę nie pisac za dużo tak żebym miała możliwości nadrobic:tak:

Witam się i ja:-) mój odpoczynek szlak trafił bo od rana mam remont balkonu:wściekła/y: ale cóż trzba to było wreszcie zrobić:tak: tylko szkoda bo marzyłam że wreszcie sobie trochę pośpie a tu lipa:sorry:
Monia czekam na wieści, a zębola współczuje mam nadzieję, że szybciutko dentysta sadysta się z tym rozprawi:tak:

Witam i ja.

U nas gorączka, nie tylko w pogodzie............ nie wiem w co mam ręce włozyć...............
Aneta jak któraś pisała kompa mam na starych smieciach a w piątek juz będzie na nowym.......... dziś też kupilismy Cyfrowy Polsat.............

Parapetówka miła, na drugi dzień przyjechali dobrzy znajomi i też było milusio, to nasi pierwsi goście którzy nocowali.........

Monia miłego wypoczynku i szkoda że nie nad morzem.

O Agulka miło widzieć:-) prznoś tego kompka jak najszybciej bo bez Ciebie wymieramy;-):-) co do wypoczynku Moni to faktycznie szkoda, że nie morze ale ja już się ciesze na jutrzejsze spotkanie:-) oby tylko deszcz nie padał:sorry:

reklama
O Agulka miło widzieć:-) prznoś tego kompka jak najszybciej bo bez Ciebie wymieramy;-):-) co do wypoczynku Moni to faktycznie szkoda, że nie morze ale ja już się ciesze na jutrzejsze spotkanie:-) oby tylko deszcz nie padał:sorry:

nie tylko kompa przeniesiemy, ale całe nasze życie.......... i trochę się tego boję..................ale damy radę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry